Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kız deneme babasıyla. Allah iyiliğini versin.
Bir adama yazık, tahrik etme zavallıyı.
İki, meme uçlarını uyarma Allah korusun erken doğumu tetikler deyorlar. Dokanma

Yok kız şaka yapıyorum aslan kocam 30 haftadır ırzıma göz dikmedi. Allah razı olsun ondan.

Kiz benimki sigiyorsa seninki hayli hayli sigar aslinda ben dun.dr niye demedim benim kilolar memede diye

Ben de aynısını ilk hamilelikte demeyi çok istedim ama doktorum çok tersti.
Öyle bir hale geldi ki doğumdan sonra, mememin boyutunda kaplı sütyen bulamaz oldum, bez sütyenlerle dolaştım uzun süre sarkık sarkık

Ben yanlarım geriliyor dedim Kasılma değil o gaz ya da yemeği fazla kaçırmışsındır dedi. Sonra bebeğe baktı yanımda ama yine kasılma değil etin geriliyor sadece dedi. Zaten etim geriliyor gerçekte de. Ama Kasılma nasıl oluyor ? hala anlamadım. Tarif edebilir misin ? Karnın belli yerinde mi oluyor ?Benim bazen karnım komple şişiyor taşıyamıyorum ama o gün ya üşütmüş oluyorum ya da affedersin sindirim sorunum oluyor. O da kasılma değilmiş gibi geliyor. Gerçekten olsa korkarım diyorum.

Vay arkadaş. Yani göğüslerim hiç büyümedi ama o kısmım bayağı bi genişledi benim. Nasıl sığacak yavrunun ağzına bilemedim
valla öyle güzel alıyor ki almazsa acıdan ağlayarak emziriyorsun eşimi yanımda tutardım elini sıkardım emzirirken ah analık ah ama ne zaman hepsini kavradı rahatladım.

canım böyle top gibi çıkıyor bir tarafa muhtelemen poposu kafası gibi acıda veriyor.

Şöyle düşün, tuvaletini yaparken ıkınıyosun diyelim,karnında o an bi sertlik oluyo ya,işte o hemen de geçiyo, ayaktaysan aşağı sarkıyo gibi herşeyin,yatıyosan da bir top misali karnını içe çekiyosun ya da sıkıyosun gibi.

Hastanedeki emzirme danışmanı öğretmişti bana da sağolsun. Çok şükür doğumdan çıktığım andan itibaren sütüm vardı ama kızımı memeye tutturamadığım için emzirememiştim.
O kaynanatörleri zaten Doğum yaklaştıkça onun evde olcağı düşüncesi, her şey hakkında konuşcak olması offf!!! Neyse sakinim, sakinim, sakinim...

canım böyle top gibi çıkıyor bir tarafa muhtelemen poposu kafası gibi acıda veriyor.
Bende olmuyor o. Sadece sabah kalktığımda sola yattığım için sola devrilmiş oluyor 5 dk yatakta oturunca karnım düzeliyor. Öyle sert ya da ağrılı değil göbeğim devriliyor sadece.

Öyle bi kaç saniyelelik bir sıkışma gibi o zaman bu. Bende olmuyor ya öyle birşey. Bol bol gaz oluyor Ben o kasılma sanmıştım. Ama değilmiş anlıyorsun sonra

Öyle bi kaç saniyelelik bir sıkışma gibi o zaman bu. Bende olmuyor ya öyle birşey. Bol bol gaz oluyor Ben o kasılma sanmıştım. Ama değilmiş anlıyorsun sonra

Aynen öyle, zaten bir ayy ne oluyor diyosun,geçiyo hemen.

ilk oğlumu az ağlayarak emzirmedim
çocuk bi kere kan kusmuştu yaradan kan gelmiş fark etmemiştim
artık emzirmeye korkuyordum çok acıyordu
çok tepindim ağladım
inşallah bunda o kadar sorun yaşamam
emzirdikçe geçiyo ama geçene kadar mahvoluyor insan

Gunayydinn kizlaarr

Dun gece alisin odasin da Alp e yer actim dolabi komple ona bırakıp kardeşine sifonyeri verdim anne yani besigini simdilik onun odasina koydum ki gozu alissin canim cikti ama ya ne zormus

Ben oglumu emzirememistim cok zor seyler yasadim hamileyken ve sürekli erken dogum riskim oluyordu ki 35haftalik dogum yaptim oglum yogun bakimdaydi ve sütüm aslinda geliyordu ama ciktigi gun yogun bakimdan esimle ilgili olay oldu ve sutum resmen geri cekildi. Eşimin akrabaları mama verdigimi gorunce kediler bile emziriyor tuh tuh sutu yokmus diye hep soylendiler. Biri de donup demedi ki bu kadin neler yasadi da sutu kesildi demedi. hepsini Allaha havale ediyorum. Isin komik yani bi de simdi bunu emzir bakk diyenler oluyor ve bunu esimin ailesi diyor ozellikle de ne yaşadığımı cok iyi bilenlerrr. En son dayanamadim sizin oğlunuz bi boklar yemeseydi benim zaten sütüm vardi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…