Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Kız bunlarda ne gavurmuş he.. sen az daha dayan da doğurduktan sonra el atalım hepsine

Kız bunlarda ne gavurmuş he.. sen az daha dayan da doğurduktan sonra el atalım hepsine
Hiicc sormaa hala sinirliyim 4yil 3ay gecmesine ragmennn neyseee bunda o zevki kimseye vermemm artik tecrubeliyim baktim bas edemiyorummm instagramda da buldum seniii valla yapisirim gel kurtarrr beni ddiye

Evet karnın belli bir yeri şişiyor çıkıntı gibi bi de sıkışma hissi yaşıyosun ama pozisyon değiştirince falan geçiyo aman yaşama zaten

Kızlarr yaa kuyruk sokumumla belim arasındaki noktaya yumruk yemiş gibiyim acıyor bundan sonra hep ağrıyacak mıı

Yokkkkkk aslaaaa.. minik kara kuzum o benimm. Çırpııı bacaklımmmm.. karadutummmm... allahım kızım benden çok babasını sevsin,aminnn

Ben de öyle istiyodum , benim duam tutmadı inşallah seninki tutar
kızlar babaya düşkün olur derler, bizimki anne diyor başka bişey demiyor. Annem gelsin, annem yapsın, annemle uyucam, suyumu annem versin, anne seni çok özledim, sarılmacalar...Babaya hiç yok

Ahh bi de şu bayram üstü olması.... Kaynana görümce kocaları çocukları toplanacak gene offff
Ben hastanedeki yenidoğan hemşirelere çok kızdım bu konuda bi de.
2 gün hastanede yatıyorsun insan bi gelip bakar nasıl emziriyor, düzgün tutabiliyor mu diye. İlk emzirmede kendileri tutturdu, sonra da bir kez bile bakmadılar napıyor diye. Bir de özel hastane güya.

Hastane ve hemşireler konusunda çok şanslıydım ben ya çok para verdik o yıla göre hepsi helali hoş olsun İnşallah bu seferde iyi insanlara denk gelirim, denk geliriz hepimiz

Ne güzel benim bu gece berbat geçti bebek kasildi ne yaptıysam düzelmedi sonra sol kasigima bir ağrı girdi sanki gaz sancısı gibi korktum sabah bisey yoktu sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…