Kizlar meme konusu gecmis konu kapanmadan yetiseyim dedim benim goguslerimde halkalarin koyulasmasi disinda bir değişiklik olmadi, adet donemimde bile sisen ve hassaslasan gogusler adeta hamileligi takmiyor gibilerr benim gogus uclarim var ama hiç süt belirtisi yok bende ne sivi geldi ne bisey. Sanki hic gelmeyecekmis gibi mesela simdi bir bebek emmek istese süt gelir mi benden merak ediyorum
yok canım hiç öyle düşünme benim ilk gebeliğimde de öyleydi. doğumdan sonra bebek hemşiresi geldi göğüs ucumu sıktı ben hiçbirşey gelmez herhalde derken gelmişti ilk süt. o ana kadar da inan tık yoktu bende de
yok canım hiç öyle düşünme benim ilk gebeliğimde de öyleydi. doğumdan sonra bebek hemşiresi geldi göğüs ucumu sıktı ben hiçbirşey gelmez herhalde derken gelmişti ilk süt. o ana kadar da inan tık yoktu bende de
İzmitteki arkadaşlarım mirhaba :) Tarihler eski ama isterseniz bir hastaneyi arayın belki devam ediyordur :)
Birçok özel hastanenin ayın son cuma günü yarım gün gebelik egitimi varmış :)
İzmitteki arkadaşlarım mirhaba :) Tarihler eski ama isterseniz bir hastaneyi arayın belki devam ediyordur :)
Birçok özel hastanenin ayın son cuma günü yarım gün gebelik egitimi varmış :) Eki Görüntüle 2596438
Kizlar ya bi ara a101 sok gibi marketlere kuvet kova tayfasi gelmisti ben almamistm erken diye simdide bekliyorm gelmiyor goren duyan olursa önceden haber edin olur mu
Bende aynı dusuncedeyim ama doktor kontrolü ile birleştirilip izin alınabilir gibi böle egitimler beni çok heyecanlandırıyor , devletin yaptığı gebelik okuluna kayıt oldum ama salı yarım gün ve 4 haftaymis bakalım nasıl izin alcam
Ya öyle deme. Biz hep eşimle konuşuyoruz acaba dini olarak nasıl bişi diye. Gerçekten çok merak ettiğim bişi. İlişkideyken geliyomu mesela süt. Babanın ağzına gelse bişi olur mu. Cahillik zor vala kızlar