Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Koca bebe de deneme yapabilirsinnn ama sonu nereye gider bilmem
kafada deli sorular serdar ortac sarkisi geldi aklima.canim zaten süt gelmesi istenmiyor dogum sancisi yada dogumun baslamasiyla memelerden sut gelir normalde.erken gelende oluyor tabi bende sut gelmiyor ellemiyom elletmiyom ama uclari sari kabuk gibimoliyor irilesti yavrucuklar

Hahavalla iki cocuk dogurdum agzina sut gitmediemzirmwyi kesene kadar cicisler kuzularin

Benim memelerimde hiç büyümemişti,doğum yapıp odama koyduklarında gözlerime inanamadım,geliyor hiç merak etme öyle bir sistemki beyne uyaranlar gidip süt salgılanıyormus

Etrafi da dahil canım.
Komple agzina alması gerekiyor
Tek ucunu alırsa yara olur memisler

Bu benim de merak ettiğim bi konu çok haşır neşir oluyor onlar da bebe gibi

Hay ağzınız bal yesin
Bir hafta sonra 18 kg gitti nedir broken nasıl mümkün ki
Ay tutmayın beni bişeyler yicem.
168 boy 53 kiloyla hamile kaldım 27 kilodan fazla aldım. Bebek 3780 normal dogdu esi suyu falan 10 kilo olsa 1 haftada 8 de ben verdim demekki saat başı emzirme gunde 3 lt su tüketerek. Hic hosaf meyve suyu sutlac tuketmedim. Ve surekli bisey atistirmadim. Kahvalti ogle 1 porsiyon aksam eşim gelince yemek faslı başka yok su ve hümana cayı rezene kimyon anason falan. Bunye de hep zayif oldugundan eski kiloya cabuk dondum. Bi de cocuk huysuzdu uykusuzluk falan kilo milo kalmadı

Bugün gördük minigimizi
1120 Gr ,34 cm olmus
Şu , plesanta da iyi durumda
Okulda çok zorlanıyorum dedim ayakta çok kalma arada otur dedi
Beş gün rapor yazsa ne güzel olurdu
Valla özellikle bu hafta çok zeolanmaya başladım ve çok gerginim okulda
Bir daha 3 hafta sonra cagirdi
Nst ye basliyoruz bir sonraki kontrolde
Ondan sonra 2 haftada bir çağırıcam dedi
Ben de havadisler böyle simdilik.

Merak etme Allah dağına göre kar verir.
Sen nasılsın fiziksel olarak ufak tefek misin, uzun musun, kısa mısın?

Onu nereden basvuruluyor devlet hastanesinden mi

İlk 6 ay acıyor diye elleyemiyordu son 3 ayda dogumu baslatır diye emzirirken de elleme süt gelir diye elleyemeyecek ondan sonra sönüp gidecek eski 75 b ye dönecek

Makarnakofte bak senin yapında 3780 doğurmuş

Erkek dr daha nazik davranıyor,alttan muayenede özellikle kadın dr.lar canı acır mı demiyo sert davranıyor,o yüzden bende kadın dr.lar tabi tavsiye edilenler hariç daha uzak geliyor bana
Simdiye kadar memnun kaldığım tek kadın doktor ozel capa hastanesinde kadın dogumcu şifa ayse savaş. Üstüne doktor görmedim henüz.

İlk 6 ay acıyor diye elleyemiyordu son 3 ayda dogumu baslatır diye emzirirken de elleme süt gelir diye elleyemeyecek ondan sonra sönüp gidecek eski 75 b ye dönecek
2yıl sonra dönüyor 75 e bebek emzirme bitsin,yumuş oluyor,sütlü aylarda ellemese de süt akıyor hertürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…