kafada deli sorular serdar ortac sarkisi geldi aklima.canim zaten süt gelmesi istenmiyor dogum sancisi yada dogumun baslamasiyla memelerden sut gelir normalde.erken gelende oluyor tabi bende sut gelmiyor ellemiyom elletmiyom ama uclari sari kabuk gibimoliyor irilesti yavrucuklar
Ya öyle deme. Biz hep eşimle konuşuyoruz acaba dini olarak nasıl bişi diye. Gerçekten çok merak ettiğim bişi. İlişkideyken geliyomu mesela süt. Babanın ağzına gelse bişi olur mu. Cahillik zor vala kızlar
Kizlar meme konusu gecmis konu kapanmadan yetiseyim dedim benim goguslerimde halkalarin koyulasmasi disinda bir değişiklik olmadi, adet donemimde bile sisen ve hassaslasan gogusler adeta hamileligi takmiyor gibilerr benim gogus uclarim var ama hiç süt belirtisi yok bende ne sivi geldi ne bisey. Sanki hic gelmeyecekmis gibi mesela simdi bir bebek emmek istese süt gelir mi benden merak ediyorum
Benim memelerimde hiç büyümemişti,doğum yapıp odama koyduklarında gözlerime inanamadım,geliyor hiç merak etme öyle bir sistemki beyne uyaranlar gidip süt salgılanıyormus
Allah aşkına cahilliğimi maruz görün ama, bebeğin tutması gereken kahveverengi yer tam olarak neresi yaaa? Ucunun komplesinden mi bahsediyosunuz? Yoksa etrafındaki koyu renkli kafam kadar olan alandan mı bebeğin suratı kadar orası nasıl sokucak ağzına
Ya öyle deme. Biz hep eşimle konuşuyoruz acaba dini olarak nasıl bişi diye. Gerçekten çok merak ettiğim bişi. İlişkideyken geliyomu mesela süt. Babanın ağzına gelse bişi olur mu. Cahillik zor vala kızlar
168 boy 53 kiloyla hamile kaldım 27 kilodan fazla aldım. Bebek 3780 normal dogdu esi suyu falan 10 kilo olsa 1 haftada 8 de ben verdim demekki saat başı emzirme gunde 3 lt su tüketerek. Hic hosaf meyve suyu sutlac tuketmedim. Ve surekli bisey atistirmadim. Kahvalti ogle 1 porsiyon aksam eşim gelince yemek faslı başka yok su ve hümana cayı rezene kimyon anason falan. Bunye de hep zayif oldugundan eski kiloya cabuk dondum. Bi de cocuk huysuzdu uykusuzluk falan kilo milo kalmadı
Bugün gördük minigimizi
1120 Gr ,34 cm olmus
Şu , plesanta da iyi durumda
Okulda çok zorlanıyorum dedim ayakta çok kalma arada otur dedi
Beş gün rapor yazsa ne güzel olurdu
Valla özellikle bu hafta çok zeolanmaya başladım ve çok gerginim okulda
Bir daha 3 hafta sonra cagirdi
Nst ye basliyoruz bir sonraki kontrolde
Ondan sonra 2 haftada bir çağırıcam dedi
Ben de havadisler böyle simdilik.
Bende aynı dusuncedeyim ama doktor kontrolü ile birleştirilip izin alınabilir gibi böle egitimler beni çok heyecanlandırıyor , devletin yaptığı gebelik okuluna kayıt oldum ama salı yarım gün ve 4 haftaymis bakalım nasıl izin alcam ☺
Bu arada doktorun tartisina göre toplamda 10 kilo almış gibi görünüyorum
ama inanmadım tabi
2 gündür tuvaletimi yapmamistim.
yoksa en fazla 9,5 almisimdir
İlk 6 ay acıyor diye elleyemiyordu son 3 ayda dogumu baslatır diye emzirirken de elleme süt gelir diye elleyemeyecek ondan sonra sönüp gidecek eski 75 b ye dönecek
Bu arada doktorun tartisina göre toplamda 10 kilo almış gibi görünüyorum
ama inanmadım tabi
2 gündür tuvaletimi yapmamistim.
yoksa en fazla 9,5 almisimdir
168 boy 53 kiloyla hamile kaldım 27 kilodan fazla aldım. Bebek 3780 normal dogdu esi suyu falan 10 kilo olsa 1 haftada 8 de ben verdim demekki saat başı emzirme gunde 3 lt su tüketerek. Hic hosaf meyve suyu sutlac tuketmedim. Ve surekli bisey atistirmadim. Kahvalti ogle 1 porsiyon aksam eşim gelince yemek faslı başka yok su ve hümana cayı rezene kimyon anason falan. Bunye de hep zayif oldugundan eski kiloya cabuk dondum. Bi de cocuk huysuzdu uykusuzluk falan kilo milo kalmadı
Erkek dr daha nazik davranıyor,alttan muayenede özellikle kadın dr.lar canı acır mı demiyo sert davranıyor,o yüzden bende kadın dr.lar tabi tavsiye edilenler hariç daha uzak geliyor bana
İlk 6 ay acıyor diye elleyemiyordu son 3 ayda dogumu baslatır diye emzirirken de elleme süt gelir diye elleyemeyecek ondan sonra sönüp gidecek eski 75 b ye dönecek