Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Simdiye kadar memnun kaldığım tek kadın doktor ozel capa hastanesinde kadın dogumcu şifa ayse savaş. Üstüne doktor görmedim henüz.
Ankara dayım canım,arasıra özele gitsem de dev.hastanesine gidiyorum şansa kaldı artık

Şimdi kızlar bebegi sol tarafta emzirdik yetip yetmediğini anlayabiliyor muyuz Bi de yetti diyelim sağ tarafı diğer emzirmeye mi saklamalıyız yoksa sagıp eşitlemeli miyiz vücut tekrar süt üretsin diye

Şimdi kızlar bebegi sol tarafta emzirdik yetip yetmediğini anlayabiliyor muyuz Bi de yetti diyelim sağ tarafı diğer emzirmeye mi saklamalıyız yoksa sagıp eşitlemeli miyiz vücut tekrar süt üretsin diye
İlk süt su gulibi geliyor bebe emdikçe doyurucu süt geliyor o yüzden bir memeyi iyice emmesi lazım doyar,sırayla sağ sol meme yapıcaz

Herkese merhaba, grubu uzun süredir takip ediyordum üye olmak yeni aklıma geldi. Öncelikle umarım herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına. Bugün kontrolüm vardı 29+1’im Boy 30 haftalık karın çevre ölçüsü 28 haftalık çıktı. 1300 gr olmuş. Doktor gelişimi geriden dedi, çok üzüldüm. Siz de durumlar nasıl? Bebeğin gelişimi için en çok yediğiniz besinler neler kızlar?

Kesintisiz sag sol yapıyoruz bıraktırmadan doyarsa istemez yada kusar o zaman
Tek meme yeter iyice emmesi kkoyu sütü alması lazım,gazını çıkar sürekli emmek istiyor zaten sonraki diğer memeyi ver iyice emzir tek memeyi

Ayva kaşar peyniri pekmez limon damlat ama muz özellikle kefir iç kabak çekirdeği multivitamin kullan canım decavit megadyn tarzı

Bir de bi sefer önce sağı emzirdin sonra solu diyelim. Solu daha az emip süt bıraktıysa diye, bidahaki sefer önce sol sonra sağ veriyorsun canım. Yani bir önceki emzirmede son verdiğini hep ilk vercen

Canım geriden dememiştir ya takipte kalalım demiştir. Bizdeki problemde aynı kilosu gayet iyi askında karın çevresi 1 hafta 5 gün gerideydi 2 haftada bir kontrol edelim dedi ara açılmıyorsa problem yokmuş 1hafta 3 gündü bu kontroldede mesela. 2 şer haftalık aralarla kontrol edip aranın açılıp açılmadığına bakıcak doğuma kadar üzme kendini

Benim oğlumda 2 hafta geriydi karın çevresi,bu bebişim de 1 hafta,korkulacak birşey yok ama direk geri diyince bende önemli bişey gibi üzülmüştüm,hiç üzülme böyle şeylere bazı bebeklerde öndedir gelişimi,ultrason cihazına göre de yanlış ölçülebiliyor,bebek kilo alsın diye de yüklenme kendine

N natalia06 , balikcik kızlar çok teşekkür ederim moral veren cevaplarınız için. Şimdiye kadar hep gününde ilerlemişti. İnsan istemeden kendini suçluyor yanlış yaptığım birşey var mı diye. Beslenmeme dikkat edicem bakalım olumlu bir değişiklik olacak mı?

Yani ben 3 haftadır dert etmiştim kendime şu önemli bence yaptığım araştırmalardan ne yedinin önemli tabi ama iki saatte bir atıştırmak çok önemli. Tam olarak okuduğum makaleyi aktaramıyorum ama bulursam gönderirim. Ben sabahları 2 haşlanmış yumurta, peynir 3–4 ceviz muhakkak yiyorum ki hiç yumurta yiyemiyodum. Öğlen yoğurt ve protein akşamda Muhakkak protein ve yoğurt aralarda bol meyve. Geceleri ballı süt tabi
Bunlar bana 2 haftada 2,5 kilo aldırdı ama doktor hiç takılmadığını böyle devam etmem gerektiğini söyledi. 350 gram almıştı bebişte

Geri olsada sorun olmuyor ama yanlış ölçüm de yapılmış olabilir,kendini suçlayıp strese girme lütfen,yemeden kaynaklı olduğuna pek inanmıyorum ben,ebeğin bünyesiyle alakalı bazı bebeklerinde kafası büyük oluyor mesela genetikle alakalı

Ayva kaşar peyniri pekmez limon damlat ama muz özellikle kefir iç kabak çekirdeği multivitamin kullan canım decavit megadyn tarzı
Günlük beslenmemde mutlaka muz, süt yada yoğurt, ceviz, badem, elma var ama proteini ihmal ettim bu ay. Fast food dan uzak duracağım artık. Doktorum gyno ferro sanol (içinde sadece demir, folik asit ve b12 olan) ve magmezyum hapı kullandırtıyor. Multivitamini 4 ayda bıraktırmıştı. Geri başlamayı teklif edeceğim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…