Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba cnm bir haftayla nasıl gelişimi geriden geliyor diyorki enteresanmış dr un . bir hafta sıkıntı değil . sanki 3- 4 hafta geri olsa derim evet geriden geliyor. ama bir hafta nedir. bu hafta bir hafta geri öteki hafta bir hafta ileri olur. kaldıki ultrasonların + - yanılma payı her zaman var. içini ferah tut. balık yağlı ımom tarzı vitamin kullana bilirsin o güzel kilo aldırıyor hem aanneye hem bebeye:))) arkadaşlar yazmış zaten bende ek olarak muzlu ballı süt:))) yap iç derim.

Bir kaç kere ölçüm yaptı zaten beklemediği bir durumdur sanırım. Umarım yapısal bir durumdur. Bu zamana kadar mental olarak oldukça rahat bir hamilelik geçirdim ama zaman yaklaştıkça endişelerim artmaya başladı.

Barbunya fasülye falan ye bol proteinli stres yapma sen iyi bak ona 1 haftadan da o kadar kötü sonuçlar olacagını sanmıyorum

İlk geri dediklerinde bende çok ağlamıştım,çok panik insanımdır ve ne olduğunu bilemediğim için,stres yaptım ama doğduğunda bez bağlarken beli ince gibi gelmişti 3200 doğdu,üçgen vücut olcak diyodum hatta ama kilo alınca orantı düzeldi şuan gayet normal

Decaviti alabilirsn sadece hamilelere özel bir vitamin baya da kapsamlı. Bence de üzülme benim bebeğimin kilosu da 5 gün geride hep. Ama sorun olacağını sanmıyorum sorun olacak olsa bizi tekrar perinatoloğa yönlendirirlerdi.

Kız ben onları yesem mide spazmı geçiririm benim neden kilo alamadığım belli kahvsltı peynir zeytin domates bal kaymak kaşar 3 dilim ekmek 1 muz. Öğlen bir kase yoğurt akşam yemek işte genel menüm bu buna rağmen çatlamış gibi yemiş hissediyorum kendimi

yarın benim de hem seker yüklemem hem muayenem var..1 aydır bebişi göremedim, en son 590 gr di.cok merak ediyorum sağlığı kilosu iyi mi

Ya kızlar siz 2-3 dilim ekmekle nasıl doyuyorsunuz ben bir ekmek yemezsem gece rüyamda görüyorum ki

Sorun olmaz bence de. 2 haftaya kadar sapmalar normal demişti bana doktorum ben kiloya üzülünce. Önemli olsa muhakkak bir tedavi söylerlerdi

Bende geçiriyordum işte sabah erken yapmaya başladım kahvaltıyı 7 de o yüzden öğlen yemeği de Yiyorum artık kilo alacağından mııı yoksa yediklerimin faydasından mı bilmem ama aldı işte 350 gramcık he bide hergün 1 su bardağı havuç suyuuu

Sen Ebru Şallı gibisin 5 kilo alıp 3 kilonun üstünde bebiş doğurursun

O zaman dogumun gerceklesmesiyle sütün cikmasi dogru orantilidir diyebilir miyiz
Bence öyle ama emzirme konusu benim için zorlu bir süreçti. Etrafımda beni demoralizi edenler çoktu. En sonunda emzirme danışmanından destek aldım. Tavsiyem kendine güven, ilk zamanlar fışkırmasını bekleme stres yapma sakın. Sıcak duş ile masaj yaparsın. Bol su uyku

Sende iyi göturuyomuşsun canım

Bir de bi sefer önce sağı emzirdin sonra solu diyelim. Solu daha az emip süt bıraktıysa diye, bidahaki sefer önce sol sonra sağ veriyorsun canım. Yani bir önceki emzirmede son verdiğini hep ilk vercen
Bi tanesini tamamen bitirdiğini nasıl anlıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…