Bugün çok uzun yorucu bir tempo ile otobüsle taa kartala gitmek zorunda kaldım. Bahçeşehirden kartala Daha hiç oturamadım eve yeni girdim. Karnım taş gibi oldu. Eve geldim ama korkuyorum şimdi de. yanlarımdan kasıklara doğru bir ağrı var gibi bir de belim tutuldu kaldı
Bu hapy mom da 8.aydan itibaren anne icin dr. 2 haftada bir cagirabilir yaziyordu.
Boyle bir durum var mi?
Yani artik 2 haftada 1 gidecek olan?
Bana doktorum 1 ay sonra dedi yine.
Yani Mart 20 de gidicem.
Tabi bisi olursa hemen goruselim diyor da
Orada oyle yazinca kafam karisti.
Son ay sık gidiliyorduk galiba.
Aiyy okadar unutmusum ki
Bugün çok uzun yorucu bir tempo ile otobüsle taa kartala gitmek zorunda kaldım. Bahçeşehirden kartala Daha hiç oturamadım eve yeni girdim. Karnım taş gibi oldu. Eve geldim ama korkuyorum şimdi de. yanlarımdan kasıklara doğru bir ağrı var gibi bir de belim tutuldu kaldı
Bu ara hic istahim yok.
Gerci istahli degildim zatende ama iyice istahim kesildi.
Yani sirf biraz vitamin alabilim enerjim dusmesin diye zorla yiyorum
muz,yogurt,yumurta, ceviz zorlayarak.
Saka maka Mart'a giriyoruz.
Nisan anneleri dogurmaya baslar sezeryanlilar falan.
Bu ara hic istahim yok.
Gerci istahli degildim zatende ama iyice istahim kesildi.
Yani sirf biraz vitamin alabilim enerjim dusmesin diye zorla yiyorum
muz,yogurt,yumurta, ceviz zorlayarak.
Saka maka Mart'a giriyoruz.
Nisan anneleri dogurmaya baslar sezeryanlilar falan.
Gobuse 2 tane prob bağlıyorlar
Biri şanciyi biri bebisin kalp atışlarını oluyor çanim.
Elinde de bir buton oluyor bebek kipirdadiginda butona basıyorsun
15/20 dakika sürüyor
Ekranda kalp atış sayısı oluyor
Sesi de disari veriyorlar
Dinliyorsun kalp atışlarını
Gobuse 2 tane prob bağlıyorlar
Biri şanciyi biri bebisin kalp atışlarını oluyor çanim.
Elinde de bir buton oluyor bebek kipirdadiginda butona basıyorsun
15/20 dakika sürüyor
Ekranda kalp atış sayısı oluyor
Sesi de disari veriyorlar
Dinliyorsun kalp atışlarını ☺
Arkadaşlar bu indirimlere bakarken chicco'nun baby hug 4 in 1 diye bir ürününü gördüm ve 3 yaşa kadar epey işe yarayacak bir şeye benziyor, ilk doğumda anne yanı beşik olarak da kullanılabilir sanki. Bunu kullanan veya kullanandan fikir alan, yorum duyan var mı?
Kizlar simdi gittigimiz muayene ucreti veriyoruz ya 10 gun icin de kontrol suresi var para almiyorlar 2 hafta bir cagirirsa kontrole dahil olmuyor dimi
Kizlar simdi gittigimiz muayene ucreti veriyoruz ya 10 gun icin de kontrol suresi var para almiyorlar 2 hafta bir cagirirsa kontrole dahil olmuyor dimi
Hamileliğin yeni bir müthiş semptomunu yaşıyorum hanımlar. Mumuş pofuduklaşması... Herkesin yaşaması gereken bir doğa harikası bu. Böyle hafif bi ağrı oluyor, bi tuhaflık hissediyordum ama incelememiştim. Anam bi baktım geçen ne göreyim Doğumdan sonra dönermiş eski haline diyorlar var mı benzerini yaşayan?