Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İki doğum arasında 4 yıla yakın olacak ama yine de 1 doz tetenos aşısı yapalım dedi sağlık ocağındaki hemşire yaptırdım geldim

Bugün çok uzun yorucu bir tempo ile otobüsle taa kartala gitmek zorunda kaldım. Bahçeşehirden kartala Daha hiç oturamadım eve yeni girdim. Karnım taş gibi oldu. Eve geldim ama korkuyorum şimdi de. yanlarımdan kasıklara doğru bir ağrı var gibi bir de belim tutuldu kaldı

Beni yine 3 hafta sonra cagirdi
Sonra 2 haftada 1 çağırıcam dedi canım

hii buralara gelmissin
Dinlen uzan biraz.
Uzun yuruyunce ya da ayakda disarda kalinca benimde karnim kasiliyor tas gibi oluyor

Bu ara hic istahim yok.
Gerci istahli degildim zatende ama iyice istahim kesildi.
Yani sirf biraz vitamin alabilim enerjim dusmesin diye zorla yiyorum
muz,yogurt,yumurta, ceviz zorlayarak.

Saka maka Mart'a giriyoruz.
Nisan anneleri dogurmaya baslar sezeryanlilar falan.

Coming soon mayıs annelerinde de baslayacak

Nasıl Bi sey EKG gibi kabloları mı var
Gobuse 2 tane prob bağlıyorlar
Biri şanciyi biri bebisin kalp atışlarını oluyor çanim.
Elinde de bir buton oluyor bebek kipirdadiginda butona basıyorsun
15/20 dakika sürüyor
Ekranda kalp atış sayısı oluyor
Sesi de disari veriyorlar
Dinliyorsun kalp atışlarını

Yaa minnoşum benim ya kıpırdamazsa uyku vaktinde olursa

Arkadaşlar bu indirimlere bakarken chicco'nun baby hug 4 in 1 diye bir ürününü gördüm ve 3 yaşa kadar epey işe yarayacak bir şeye benziyor, ilk doğumda anne yanı beşik olarak da kullanılabilir sanki. Bunu kullanan veya kullanandan fikir alan, yorum duyan var mı?

Kizlar simdi gittigimiz muayene ucreti veriyoruz ya 10 gun icin de kontrol suresi var para almiyorlar 2 hafta bir cagirirsa kontrole dahil olmuyor dimi

Kız mumuş ne meme mi. Benim de öyle hofuduk hofuduklar
Haber ver emi, külliye bey efendisine de selam ederim
Çok şükür iyiymiş huysuz oğluşum kafası aşağıdaymış göbeğimin üstündeki tekmelerden anlamıştım
Ben çişimin geldiğini hissetmiyorum mesela garip bir şekilde. Çok gelince anlıyorum kasıklarımdan.
Ay evet gece uyanıyorum karnım patlicak gibi ama çiş gelme hissi değil yani, bi tuvalete gidim bari diyorum meğer çiş depom full artı full
Özel demi,şehir hastanesinde mı?iyice özlem gider guzuyla
Özele gittim a life. Ebru hanım. İyi ilgilendi baktık beş dk çıktım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…