26+5 'im SAT'a göre..
bebis 980gr 35cm
doktor yine ne önde ne geride iyi dedi
ve ekledi cok tombiş doğmaya bilir diye.
sağlığı yerinde olsun yeterki
suan seker yukletiyorum bir on dakika daha nasil dayanicam bilmiyorum
açlıktan bayilmadan...
canım bana şeker yükleme yapılmadı hba1c yapıldı ve insülüne başlandı yemekten sonra 1. saat 140 ikinci saat 120 açlık 95 olması lazım dedi sabah öğle akşam ve saat 23 de insülin vuruluyorum hala düşmedi cuma doz artırcak ilk gebeliğimde de insülin kullanmıştım onda 20. haftada bunda 25 de başladım. doğum sonrası insüline gerek kalmamıştı bırakmıştım.
Bugun bizim de gorüs günümüzdü bebiş 1600gr olmus doktor bir hafta ilerde dedi iyi gelismismiss ve 10kilo almis olmama kizdi biraz 2kg hakkin kaldi ve 10haftan var daha dikkatli ol dedi yüzünü yine göremedik beyefendinin o elleri hep yüzünde hic acmiyor
Beni tekrar 20gun sonra cagirdi bu arada ev isi yaptigimda adet sancisi gibi sancim oluyor dedim o zaman gelmen lazim hem makinede bakmak hem de alttan kontrol etmek lazim dedi ama suan bakmamin anlami yok sancin yok cunku dedi. Egildigimde bir yere toplanmasini da sordum hepsi normal dedi. Hamile pilatesine basladim, gebelik okuluma yazildim daha ne yapayım dedim dogum egitimi de almalisin dedi bunu nerden bulucam bilmiyorum arastirmam gerekiyor
Beni tekrar 20gun sonra cagirdi bu arada ☺ ev isi yaptigimda adet sancisi gibi sancim oluyor dedim o zaman gelmen lazim hem makinede bakmak hem de alttan kontrol etmek lazim dedi ama suan bakmamin anlami yok sancin yok cunku dedi. Egildigimde bir yere toplanmasini da sordum hepsi normal dedi. Hamile pilatesine basladim, gebelik okuluma yazildim daha ne yapayım dedim dogum egitimi de almalisin dedi bunu nerden bulucam bilmiyorum arastirmam gerekiyor
Trendyolda anne bebek günü falan bişiler yapmışlar,kotom kids panço bir de polo var. Bence pahalı yine de ama sizler de bakın. Sonradan eso demedin demeyin
Hanımlar dün gebe okulu olan bir hocam ile görüştüm onun tavsiye ettiği doktora gittim, şimdilik şartların uygun olduğunu dikişlerimin kalın olduğunu bebeğin küçük olduğunu normal doğumu deneyebileceğimizi söyledi çok mutlu oldum. yine kısmet sağlıkla alalım kucağımıza önemli olan o ama bütün kapıların kapalı olmaması çok güzel. Denerim olmazsa yine sezeryan olurum ya da bebek dönmez ise sezeryan olurum önemli olan burada bir doktor bulabilmem.
Anladım canım
Geçmiş olsun.
Denemek ister misin bilmiyorum ama bizim burda güvem derler, yaygın adı Çakal Eriği. Onun suyu şekeri dengelemeye çok iyi geliyor.
İstersen bir araştır, bulabilirsen dene
26+5 'im SAT'a göre..
bebis 980gr 35cm
doktor yine ne önde ne geride iyi dedi
ve ekledi cok tombiş doğmaya bilir diye.
sağlığı yerinde olsun yeterki
suan seker yukletiyorum bir on dakika daha nasil dayanicam bilmiyorum
açlıktan bayilmadan...
bende aynen senin gibi 26+5 te doktora gittim 975 gr, 35 cm dedi :)doktor tombişlikle ilgili hiç bişey demedi ama sevgili eşim kendine 14 kg alıp kızıma 1 kilosunu mu verdin sadece diye kendince espri yaptı
Bu hapy mom da 8.aydan itibaren anne icin dr. 2 haftada bir cagirabilir yaziyordu.
Boyle bir durum var mi?
Yani artik 2 haftada 1 gidecek olan?
Bana doktorum 1 ay sonra dedi yine.
Yani Mart 20 de gidicem.
Tabi bisi olursa hemen goruselim diyor da
Orada oyle yazinca kafam karisti.
Son ay sık gidiliyorduk galiba.
Aiyy okadar unutmusum ki
ben hamileliğimin başından beri 2 hafta da bir gidiyorum sadece 4. ayda 1 kere üç hafta sonra gel dedi, onun dışında hep 2 hafta sonra görüşelim diyor.
Bu hapy mom da 8.aydan itibaren anne icin dr. 2 haftada bir cagirabilir yaziyordu.
Boyle bir durum var mi?
Yani artik 2 haftada 1 gidecek olan?
Bana doktorum 1 ay sonra dedi yine.
Yani Mart 20 de gidicem.
Tabi bisi olursa hemen goruselim diyor da
Orada oyle yazinca kafam karisti.
Son ay sık gidiliyorduk galiba.
Aiyy okadar unutmusum ki
Anladım canım
Geçmiş olsun.
Denemek ister misin bilmiyorum ama bizim burda güvem derler, yaygın adı Çakal Eriği. Onun suyu şekeri dengelemeye çok iyi geliyor.
İstersen bir araştır, bulabilirsen dene
hamile olunca her ottan korkar oldum ihlamuru çok sevdiğim halde onu bile içmiyorum bebişe bişey olur diye ilk hamileliğim çok zordu onda beni limonlu su salatalık nane konulmuş bi su oluyordu iş yerinde yapıyorlardı soguk bir içecek iş yerinde onu içmek rahatlatıyor diye içiyordum sonra ögrendim ki zararsız sandıgım şey düşük tehtidi yapıyormuş kasılmaları artırıyormuş doktor kesinlikle dedi şimdiki gebeliğimde bitkisel bişey içmiyorum canım ama teşekkür ederim canım