Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bunda da ne takıldı kafama şimdi güldüreyim ağzımızla çekicezya, çok çağ dışı değilmi ya,midemiz bulanmaz mı
bebiş doğunca şimdi mideni bulandıran herşey ozaman ne kadar hoşuna gidiyor ki gaz çıkarması güldürüyor hastalanıyor dışkısında kan gördüğünde gerekirse elini bile dışkısına sürüyorsun ama ne mide bulantısı ne başka bişey kullandığın bezler alerji yaptıgında anne usulü penye bezlerle bezleyip onları elde yıkıyorsun ama iğrenme mide bulantısı olmuyor inan üstelik ağza gelme durumu olmuyor olsada umursamazsın yeterki o rahatlasın yuzu gülsün dersin

Bu hapy mom da 8.aydan itibaren anne icin dr. 2 haftada bir cagirabilir yaziyordu.
Boyle bir durum var mi?
Yani artik 2 haftada 1 gidecek olan?
Bana doktorum 1 ay sonra dedi yine.
Yani Mart 20 de gidicem.
Tabi bisi olursa hemen goruselim diyor da
Orada oyle yazinca kafam karisti.
Son ay sık gidiliyorduk galiba.
Aiyy okadar unutmusum ki

ankarada olan arkadaşlar hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum iyi ama çok yogun oldugundan sürekli yurt dışında oldugundan pek görüşemiyoruz sorularım kalıyor hızlıca sormaktan çok hastası var onun için özel de de bir doktora gitmeye karar verdim en azından doguma kadar oda kontrol etsin özellikle perinatoloji uzmanı olursa iyi olur tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı ankarada

Beni artık 3haftada bir çağırmaya başladı dr. 2 hafta çok sık bence. 1 ay da gayet yeterli aslında. Tabii her şey yolundaysa ve bir risk yoksa.

Evet muhtemelen aynı böyle olucak. Hayırlısı allahtan inşallah.

28de gittim en son,şimdi 32 de gidicem 7 martta,onadan sonrası belirsiz ben de heyecanla bekliyorum

Ben çişimin geldiğini hissetmiyorum mesela garip bir şekilde. Çok gelince anlıyorum kasıklarımdan.

Ben bundan cok memnunum bunun baby olanini kullaniyodum alis kucukken simdi normale geçtik bunu sıkıp tum gucumle çekiyorum cunku nefesim yetmiyor astim hastasi olmak bunu bile cekmeme izin vermiyor

Eklentiler

• 15827082992006489749218455611610.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…