@esomesom Benim en sevdiğim görsel bu.
Bebeğin ağzına biraz dokundururarak ağzını açmasını bekliyorsun. Bu arada kahverengi kısmın altını bebeğin alt dudağına gelecek şekilde ayarlıyorsun. Baş parmağın memenin üstünde. Bebek ağzını kocaman açınca yukardan bastıyorsun kahverengi ağzına girmiş oluyor. Olabildiğince dışarda kahverengi kalmaması lazım. Ama çok az ağzının kenarlarından görünebiliyor tabii
Kizlar simdi gittigimiz muayene ucreti veriyoruz ya 10 gun icin de kontrol suresi var para almiyorlar 2 hafta bir cagirirsa kontrole dahil olmuyor dimi
ankarada olan arkadaşlar hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum iyi ama çok yogun oldugundan sürekli yurt dışında oldugundan pek görüşemiyoruz sorularım kalıyor hızlıca sormaktan çok hastası var onun için özel de de bir doktora gitmeye karar verdim en azından doguma kadar oda kontrol etsin özellikle perinatoloji uzmanı olursa iyi olur tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı ankarada
Ankarada değilim ama Liv Hospitalda Bora ve Buğra bey var ikizler, eşimin lise arkadaşları. Görevinde çok başarılılar internete haberlere filan cikiyorlardi, insan olarakta iyiler, giden herkes memnunmuş
Kizlar simdi gittigimiz muayene ucreti veriyoruz ya 10 gun icin de kontrol suresi var para almiyorlar 2 hafta bir cagirirsa kontrole dahil olmuyor dimi
Bugün çok uzun yorucu bir tempo ile otobüsle taa kartala gitmek zorunda kaldım. Bahçeşehirden kartala Daha hiç oturamadım eve yeni girdim. Karnım taş gibi oldu. Eve geldim ama korkuyorum şimdi de. yanlarımdan kasıklara doğru bir ağrı var gibi bir de belim tutuldu kaldı
sanırım bazı arkadaşlar uygulama var telefondan giriyorlar ben telden çok takip edemiyorum iphone da safari den girmek lazım
keşke kolay bi telefon uygulaması olsa buranın yazışma takip anlamında
siteye girmek zorluyo
sanırım bazı arkadaşlar uygulama var telefondan giriyorlar ben telden çok takip edemiyorum iphone da safari den girmek lazım
keşke kolay bi telefon uygulaması olsa buranın yazışma takip anlamında
siteye girmek zorluyo