Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen ya senin de mi erkekti. Başlarda deli gibi acı biber ve çiğ köfte yerdim.
Erkek,Aynı aynı çiğ köfte bende öyle,tatlı aklıma gelmiyordu,şimdi gelip gidip çikolata yiyorum,durdurayım kendimi diye,bigbuumbe sakız çiğniyorum çok tatlı

Fazla içme kız salgamı tansiyonunu çıkartır ya onu nasıl anlıyorsun doktorun mu söylüyor yoksa belirtisi var mı

Doktor söylüyor 20 haftadan beri, ilk oglumdada aynısını yaşadım, hergün icmem lazim havuc suyu, deve armut, greyfurr suyu 1 bardak.
Erkek bebişler niye böyle oluyo anlamadim

Kızlar Bi şey soracağım şimdi kanımda enfeksiyon vardı ilaç kullandım gecti ama pıtışım kaşınıyor mantar enfeksiyon u olsa belli olmaz mıydı kanda yoksa ben evham mı yapıyorum çünkü bıktım mantardan

Kanda çıkmaz canım bildigim kadarıyla ..benim de geçenlerde çok kaşıntı ve kızarıklık vardı
Fitil ve krem.kullandim rahatladim

Simdi ki gencler böyle yapınca kendilerini havalı mı zannediyorlar
Öyle sanıyorlar ya bir de branş ogretmwniyim ama 3 yıldır giriyorum derslerine ,sınıf öğretmenleri de benim 3 yıldır
Maddi manevi cok emek verdim
Bir de 10 kasim gosterisine katilmiyor diye ben vermiştim.kiyafwt parasini.
Bu kadar nankör bir nesil bilmiyorum...

Bugün bir ogrencim siz de iyice tepemize çıktınız dedi bana baya baya tartıştık ..
Karnım kaskatı oldu
İzne çıkmak istiyorum artık ya ..

Ergen işte benim başımda var neler cekiyom bi bilsen.. kendilerini bişey sanıyorlar o yaşta

Sen takma kafana cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…