Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Nasıl itiyor bir kadını ya
Tam sopalik..
Hamilw olmasam da takardim canım ben ya
Çok sinir oldum bugün ..

manyak cok .gerizekali adam neyse bisey olmamis.size allahtan.dikkat et kendine cnm

Böyle şeyleri düşündükçe içim çok ürperiyor canım yanacak diye çok korkuyorum
Can yakıcı bisey değil en azından benim acımdan çünkü sezeryan sonrası çok agrım olmuştu onun yanında bu ne ki
Bu arada meme yaradı olmaması için ilk emzirmeye başlamadan yarim soğanı meme ucuna sürmek gerekiyormus ablam söylemişti söylemiş olayım ve yaraya da ayva çekirdeği jolesinin iyi geldiğini okumuştum ama ben yaz doğumu yaptığım için ayva çekirdeği bulamamıştım şimdi toplayıp dondurucuya koyuyorum lazım olur diye

Sütyen tercihi bu dönemde yapıyor. Ben de hep bralet giymeye başladım alttan sıkmasın diye. Geçen benim de yapmıştı. Geçti ama benim sütyeni değiştirince.
Ben sadece dışarı çıkarken sütyen takıyorum. Boş kakıyorlar ondan mı acaba dedim. Memişkolar büyüdü o yüzden diye düşünüyorum

Ben sadece dışarı çıkarken sütyen takıyorum. Boş kakıyorlar ondan mı acaba dedim. Memişkolar büyüdü o yüzden diye düşünüyorum
Ben sütyensiz gezemem çok büyükler belim ağrıyor takmadığımda bi de çok kaçıyor oraya buraya. 85ti şimdi 85e zor sığıyorlar

Ayva çekirdeğini kesinlikle bende duydum, ama dondurucuya atmana gerek yok,şu şekilde hazırda dursun dolabında,sağolsun anneme yaptırdım ben en minik pet şişede yapmış onun evinde duruyor. Sen de yapıp buzdolabında saklayabilirsin

Eklentiler

• 880D169A-26B7-43D3-B0A0-7543257E3A70.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba. Karin ta 33-34 haftadan sonra asagi iner. Kimisinin en basindan beri asagida olur kimisinin hep yukaridadir. Son ay asagi inmezse pek normal dogum olmuyor, bebek kendini asagi itmedigi icin

Merhaba. Karin ta 33-34 haftadan sonra asagi iner. Kimisinin en basindan beri asagida olur kimisinin hep yukaridadir. Son ay asagi inmezse pek normal dogum olmuyor, bebek kendini asagi itmedigi icin
Benmki bu saatten sonra cikmaz hrlde en basindan beri asagida takiliyor basida asagida tam normal dogurmalik 9 hafta daha sabret annemm

Benmki bu saatten sonra cikmaz hrlde en basindan beri asagida takiliyor basida asagida tam normal dogurmalik 9 hafta daha sabret annemm
Benim ilk gebeligimde de hep asagidaydi karnim, normal dogdu. Bunda da hep asagida. Insallah normal dogar. Normal dogum tamamen bebege bagli, bebek kendini asagi itecek ki dogum baslasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…