Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bi keresinde eşimin yegeniyle okuluna gitmiştim lise sondu aman Allahım okul demeye bin şahit ister insan sanki mankenlik ajansına gitmiştim oglanların saçı lama kızların pantolonları ciciklere kadar ayakkabılar birine tekme atsa kafası kırılır orda senin bünyen onları nasıl tasıyor

Herkesin pitişi mantarlamıyo benim iki göğsümün arası ve altı günlerdir kaşınıyodu bepanthol le geçiştiriyordum. Bu sabah bir uyandım ki kıppppkırmızo ve deli gibi kaşınıyor hemen krem verdi doktor. Bi kere bile sürmek ferahlattı. Telefonda görüştüğüm için neden olmuştur diye soramadım neden olur ki

Sütyen tercihi bu dönemde yapıyor. Ben de hep bralet giymeye başladım alttan sıkmasın diye. Geçen benim de yapmıştı. Geçti ama benim sütyeni değiştirince.

Nasıl etkiliyor ki canım travazol ile gyno Bi şeyler kullandım sonra tekrar travazol
Yapamıyorsun sanırım normal doğum mantar olunca. Bana doktor sadece seni huzursuz hissettirir bu dönemde demişti ben 4. Aydaydım enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullanmıştım ondan oldu. O tüm virüsleri öldürdüğü için oldu.
Bir de su ile temizlik yapma peçeteyi ıslat. Sonra kurula. Islak kalırsa da yaparmış. Bir de günlük ped kullanma demişti doktor bana. Ben kullanmıyordum zaten.

Bugün bir ogrencim siz de iyice tepemize çıktınız dedi bana baya baya tartıştık ..
Karnım kaskatı oldu
İzne çıkmak istiyorum artık ya ..
Bugün ben de adliyede biriyle tartıştım. Adam bir itti beni karnım vurdu. Yavaş olun biraz dedim pardon dedim ya diye çıkıştı. Adam öldürse pardonla çözecek hıyar dedim ama hormonlardan ağlayasım geldi. Takma desem de kesin takarsın. Öyle oluyor bu dönem

Bugün bir ogrencim siz de iyice tepemize çıktınız dedi bana baya baya tartıştık ..
Karnım kaskatı oldu
İzne çıkmak istiyorum artık ya ..
Hay Allah ya simdi ki gencler gercekten cok fena halden anlamaz kuldan utanmaz turden dedikleri resmen. Allah yardimcin olsun hormonlarda tavan tabiii cok zor

Yuhhh pardonlar cikali esekler cogaldi deseysin terbiyesiz adamm karnimda senin tasidiklarindan daha değerli bir sey taşıyorum deseydin ay ya cok sinirlendim

Bende kullanmıyorum geceleri de iç çamaşırı giymiyorum yoksa terliyor daha çok kasıntı yapıyor sirkeli su yapacam yarın etkiliymiş gecirmede

Yuhhh pardonlar cikali esekler cogaldi deseysin terbiyesiz adamm karnimda senin tasidiklarindan daha değerli bir sey taşıyorum deseydin ay ya cok sinirlendim
Halimi görüyorsun ya biraz yavaş olsan dedim. Hala pardon dedim ben diyor. Baktım çözülecek bir tip değil uzatmadım ama bankonun çıkıntısına karnımı kötü vurdum

Bende kullanmıyorum geceleri de iç çamaşırı giymiyorum yoksa terliyor daha çok kasıntı yapıyor sirkeli su yapacam yarın etkiliymiş gecirmede
Dene bakalım ama çok ıslak tutmama konusunda netim ben enfeksiyon var diye resmen yıkıyordum orayı meğer o da sorunmuş. Kukuların derdi hiç bitmiyor

Benimkilerin de altı fena
Kırmızı bazen kaşıntı oluyor ama fark ettim ki sudyen takınca daha kotu oluyor
Takmayinca evden cikmayip daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…