Benimki de iner inş. Ben bu kadar yukarıda olduğunu fark etmemiştim. Eşim diyor ben ultrasonda da farkettim doktor kaburgadan bakıyor bir de yan çeviriyor sen bebeğe odaklısın görmüyorsun diyor
Benimki de iner inş. Ben bu kadar yukarıda olduğunu fark etmemiştim. Eşim diyor ben ultrasonda da farkettim doktor kaburgadan bakıyor bir de yan çeviriyor sen bebeğe odaklısın görmüyorsun diyor
Kuzum bende de öyle ama hoşuma gidiyor. O sarkık aşağı inik görüntüdense bunu tercih ederim ama gel gör ki mide pert yemek yiyince sahi midemiz nereye sıkıştı.
Kuzum bende de öyle ama hoşuma gidiyor. O sarkık aşağı inik görüntüdense bunu tercih ederim ama gel gör ki mide pert yemek yiyince sahi midemiz nereye sıkıştı.
Aynen midem çok kötü oluyor benim de nefes alamıyorum hele afedersin gün içinde tuvalete çıkamadıysan bir de gaz yaptıysa yandın yanlardan karnın yırtılacak gibi oluyor.
Aynen midem çok kötü oluyor benim de nefes alamıyorum hele afedersin gün içinde tuvalete çıkamadıysan bir de gaz yaptıysa yandın yanlardan karnın yırtılacak gibi oluyor.
Benim çok yukarıda göğüslerim. boyumda hemen sonra meme başlıyor Yıllardır v yaka birşey giyemem o yüzden. Ciciklerim büyük boyum kısa totom büyük. minyatür kim kardashian
Kandilimiz mübarek olsun hamişler Dualarımız kabul olsun..
Allah'ım memleketimizi başta salgın hastaliklardan korusun
evlatlarımıza sağlık, sıhhat, ailemize dirlik ve bereket gelsin.. Artık dünyada ve ülkemizde güzel şeyler olsun, güzel haberler okuyalım
Kandilimiz mübarek olsun hamişler Dualarımız kabul olsun..
Allah'ım memleketimizi başta salgın hastaliklardan korusun
evlatlarımıza sağlık, sıhhat, ailemize dirlik ve bereket gelsin.. Artık dünyada ve ülkemizde güzel şeyler olsun, güzel haberler okuyalım
Canim hiç korkma
Yeryüzünde en çok sevecegin insana kavusacaksin doğunca
Millet olumsuz yorum yapıp moral bozmaya bayılıyor
Ben mesela sezeryan oldum digmak bilmeyince benim kız
Hiç ağrım sizim olmadı şikayet edecek kadar
Sutum hemen geldi
Doktoruna ve kendine güven
İnsan tabi ister istemez korkuyor..
Hayatımda kendi doğduğum günden sonra ilk defa hastanede kalacaktım..hiç serum yememistim,sonda öcü gibi geliyordu ..ama hiç korktuğum gibi olmadı . ameliyathanedeki atmosfer cok keyifliydi
Bir de 4 yaşında ya benim kız ,büyüdükçe varlığı iyice keyif veriyor
Sofrada onun da tabağı var ,sohbet ediyor bizimle ..o anlar bile beni dünyanın en mutlu insanı yapmaya yetiyor
canım ne kadar çok bilirsen o kadar az korkarsın, banu çifçinin doğumu anlatan videoları var hem normal hem sezeryan doğum. tavsiye ederim artık kegel egzersizlerine başlama zamanı geldi, pilates topunda yaylanma hareketleri, yürüyüş ve çömelme... yeni bir dünya gelecek hayata ona yardımcı olmalıyız.
canım asılnda 32 den sonra yavaşça çıkıyor yukarıya bebiş bence tam zamanı 37 den sonra da doğum kanalına girmek için inmeye başlıyor, yani genel olan bu.benim kız da aşırı aşağıda ve hareketli ilkinde yukardaydı baya.