Ben şeffaf tül keseler aldım. Bebeğin takımlarını, kendi eşyalarımı gruplayıp o şekilde ayrı ayrı koymayı düşünüyorum rahat alınabilmesi açısından.Kizlar hastane valizi icin bavul ici organizer almak mantikli mi? Mesela bebegin kiyafetlerini küçük torbasina koyup veririm hemsireye diye dusundum. Daha duzenli olur sanki? Bu arada hayirli kandiller herkese, gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun aminn
Bende kilitli poşetlere ayrı ayrı koymayı düşünüyorum önümüzdeki haftalarda hazırlamak gerek artıkKizlar hastane valizi icin bavul ici organizer almak mantikli mi? Mesela bebegin kiyafetlerini küçük torbasina koyup veririm hemsireye diye dusundum. Daha duzenli olur sanki? Bu arada hayirli kandiller herkese, gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun aminn
Ben de onlari düşündüm ilk ama nerden bulabilirim ki? Ceyizimde alinmisti birkac tane ama ceyizciden almistik oraya kadar gitmem zor gibi :/Ben şeffaf tül keseler aldım. Bebeğin takımlarını, kendi eşyalarımı gruplayıp o şekilde ayrı ayrı koymayı düşünüyorum rahat alınabilmesi açısından.
Anne yanı beşikbebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
Bu kiraz çekirdeği muhabbetinde hep birileri kirazları yiyip lüp lüp çekirdeklerini çıkartıyor gibi geliyor. Ay kiraz ne zaman çıkıyo olsa da yesek kiraz çilekKapitalizmin oyunu bunlar,önümüz yaz,kiraz çıkınca çekirdeklerini koyarız sağjına soluna
Ben internetten aldım n11'den. 50'li aldım, tanesi 1 liraya geldi. Abim evleneceği için bir kısmını da onum çeyizi için kullanırız dedim.Ben de onlari düşündüm ilk ama nerden bulabilirim ki? Ceyizimde alinmisti birkac tane ama ceyizciden almistik oraya kadar gitmem zor gibi :/
Şöyle tekli satılanı da var bakBen de onlari düşündüm ilk ama nerden bulabilirim ki? Ceyizimde alinmisti birkac tane ama ceyizciden almistik oraya kadar gitmem zor gibi :/
Evet simdi baktim da nette varmis gercekten. Peki boyutlari ne aldiklarinin 20*30cm var sanirim en buyukBen internetten aldım n11'den. 50'li aldım, tanesi 1 liraya geldi. Abim evleneceği için bir kısmını da onum çeyizi için kullanırız dedim.
Ay bunun boyu guzelmis alayim hemen sagolŞöyle tekli satılanı da var bak
n11.com'dan Krem Renk Tül Havlu Kese 28*35 CM seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Parti Aksesuarı Modelleri ve Fiyatları - n11
Parti Aksesuarı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Parti Aksesuarı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Benim aldıklarım 28*35 cm, denk geldiğim en büyük boy buydu. İş görecek boyutta ne çok büyük ne de küçük.Evet simdi baktim da nette varmis gercekten. Peki boyutlari ne aldiklarinin 20*30cm var sanirim en buyuk
Evet kız35.haftadan sonra inmeye baslıyor canım. Bebis kız mı peki kızlarda boyle mideye dikiliyor cocuk derler inmesi zaman alirmis.
Evet canim, yazmistim buraya kacirmissin arada demekki
Lcw'den komik fiyatlara o kadar güzel şeyler aldım ki, uygulamadan sürekli olarak indirim avcılığı yapıyorumLc waikiki sepette ekstra %20 indirim var. Kızlar için özellikle hariiiiikaaa şeyler var.
Bir de hepsiburada da şu küvet takımlarına denk geldim, sanki birisi sormuştu.
Aay bu çok makbule geçti dünden beri düşünüyodum organizerlerden mi alsam yoksa poşetlesem mi diye teşekkür ettimŞöyle tekli satılanı da var bak
n11.com'dan Krem Renk Tül Havlu Kese 28*35 CM seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Parti Aksesuarı Modelleri ve Fiyatları - n11
Parti Aksesuarı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Parti Aksesuarı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Canım 10lu hastane çıkışı içine sığıyor mu denedin mi? Yani battaniyesiyle falan sığar mı acabaBenim aldıklarım 28*35 cm, denk geldiğim en büyük boy buydu. İş görecek boyutta ne çok büyük ne de küçük.
Kızlar ben e bebekten bunu almayı düşünüyorum
baby&plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi
Hem anne yanı olarak kullanırım hem de gün içinde bunda yatırırım salonda vs. Reflüsü olan bebekler için eğik de durabiliyor titreşimi falan var. Salıncaklı ana kucakları yerine bunla idare ederim diye düşündüm
Evet öyle özellikleri de var. Eşime de eski tip ana kucaklarından hediye geldi bunda da oyun oynar artıkBen bundan aldım. Çok güzel gerçekten. Müziği titreşimi gayet iyi,telefonunuzuda bağlayabiliyosunuz.
Yok canım sığmaz, ben 10'lu set almadım 5'li setlerim var onlar sığıyor.Canım 10lu hastane çıkışı içine sığıyor mu denedin mi? Yani battaniyesiyle falan sığar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?