Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben şeffaf tül keseler aldım. Bebeğin takımlarını, kendi eşyalarımı gruplayıp o şekilde ayrı ayrı koymayı düşünüyorum rahat alınabilmesi açısından.

Bende kilitli poşetlere ayrı ayrı koymayı düşünüyorum önümüzdeki haftalarda hazırlamak gerek artık

Ben şeffaf tül keseler aldım. Bebeğin takımlarını, kendi eşyalarımı gruplayıp o şekilde ayrı ayrı koymayı düşünüyorum rahat alınabilmesi açısından.
Ben de onlari düşündüm ilk ama nerden bulabilirim ki? Ceyizimde alinmisti birkac tane ama ceyizciden almistik oraya kadar gitmem zor gibi :/

Ben de onlari düşündüm ilk ama nerden bulabilirim ki? Ceyizimde alinmisti birkac tane ama ceyizciden almistik oraya kadar gitmem zor gibi :/
Ben internetten aldım n11'den. 50'li aldım, tanesi 1 liraya geldi. Abim evleneceği için bir kısmını da onum çeyizi için kullanırız dedim.

Şöyle tekli satılanı da var bak

n11.com'dan Krem Renk Tül Havlu Kese 28*35 CM seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

35.haftadan sonra inmeye baslıyor canım. Bebis kız mı peki kızlarda boyle mideye dikiliyor cocuk derler inmesi zaman alirmis.
Evet kız annem de öyle söyledi. Bir de kız çocuk çok sürünür dedi. Gerçekten öyle içim bayılıyor bazen. Ama göbeğimi gören erkek sanıyor çünkü yayvan değil sivri ve önde.

Lc waikiki sepette ekstra %20 indirim var. Kızlar için özellikle hariiiiikaaa şeyler var.

Bir de hepsiburada da şu küvet takımlarına denk geldim, sanki birisi sormuştu.

Eklentiler

• IMG-20200227-WA0023.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20200227-WA0024.webp
    19 KB · Görüntüleme: 62
Lc waikiki sepette ekstra %20 indirim var. Kızlar için özellikle hariiiiikaaa şeyler var.

Bir de hepsiburada da şu küvet takımlarına denk geldim, sanki birisi sormuştu.
Lcw'den komik fiyatlara o kadar güzel şeyler aldım ki, uygulamadan sürekli olarak indirim avcılığı yapıyorum çocuk ve bebek giyiminde çok başarılı.

Aay bu çok makbule geçti dünden beri düşünüyodum organizerlerden mi alsam yoksa poşetlesem mi diye teşekkür ettim

Kızlar ben e bebekten bunu almayı düşünüyorum
baby&plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi
Hem anne yanı olarak kullanırım hem de gün içinde bunda yatırırım salonda vs. Reflüsü olan bebekler için eğik de durabiliyor titreşimi falan var. Salıncaklı ana kucakları yerine bunla idare ederim diye düşündüm

Eklentiler

• 4959C41B-BBF1-48B7-A987-4F8ADBDDA14F.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 56

Ben bundan aldım. Çok güzel gerçekten. Müziği titreşimi gayet iyi,telefonunuzuda bağlayabiliyosunuz.

Ben bundan aldım. Çok güzel gerçekten. Müziği titreşimi gayet iyi,telefonunuzuda bağlayabiliyosunuz.
Evet öyle özellikleri de var. Eşime de eski tip ana kucaklarından hediye geldi bunda da oyun oynar artık

Eklentiler

• A517C6E6-CD4F-45D9-9DF8-5DBA244EF97E.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…