Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ebeye verilecek kadar olanı sığar bence. Sonrası da takım takım paketlenebilir diye düşündüm ben
Aynen ben de öyle düşündüm, onlar rahatlıkla sığıyor. İnce triko bir battaniyem var o tek başına sığıyor, penye olanlar da öyle ama peluş olan zorluyor biraz. Zaten peluşu da çıkışta kullanırız diye düşünüyorum.

Ebeye verilecek kadar olanı sığar bence. Sonrası da takım takım paketlenebilir diye düşündüm ben
Ebeye battaniye de veriyoruz ya ben de ondan sonrdum, sığar mı battaniyesiyle diye. Ebe gelip kıyafetlerden istediklerini seçip battaniyesinin içine koyup bohçalayıp gitmişti

Ben de bunu aldım ikinci el olarak. Temiz geldi gelir gelmez yıkadım tabi tekstil kısmını. 1 sene yatsa yeter bana ama sanırım imkansız 6-7 ay belki? Bilemedim.

Bebekler hangi ayda oturmaya, kenarlardan tutup kalkmaya ve hatta yataktan aşağı atlamaya çalışıyor ki acaba
her bebeğe göre çok değişken
yavaş yavaş oturmaya 5-6 ay gibi başlanıyor
mesela koltuk kenarında kalkmaya oğlum 7 ayda başladı sıraladı falan yürümesi tam yaşında oldu
yataktan aşağı düşmesi dönmeyle alakalı şahsen benim oğlan müthiş yataktan düştü malesef
3 aylıkken dönmeye başladı
hala çok deli yatar sağolsun kendisi
ama bunların hepsi çocuktan çocuğa fark ediyor gelişim olarak canım

tamda bu yüzden sormuştum.herşey gerekli gibi gelioyr sonradan onları koyacak yer bulamaycak gibi hissediyorum. ama sonra dayanamayıp alıyorum zaten dayanamadım da aldım sevi bebe reflülü babynesti

Bende bu beşikten aldım insallah memnun kalırım letgodan 300₺ di
Ben de bunu aldım ikinci el olarak. Temiz geldi gelir gelmez yıkadım tabi tekstil kısmını. 1 sene yatsa yeter bana ama sanırım imkansız 6-7 ay belki? Bilemedim.
Bende ikinci el alacaktım ama kayınvalidem aman kızımı ikinci el beşiklerde mi yatırıcaz dedi boşver temiz al dedi halbuki biz ödeyecektik asi gelin olmayayım dedim ödesin oğluşu

kızlar malesefki öyle oluyo ona şuna gerek yokmuş boşuna sıkıştırmışım kendimi diyor insan
ama tabiki ilkinde ayrı heves oluyor
şimdi ikincide tek ihtiyacımız kıyafet ama ben bile hergün liste yapıyorum boş kaldıkça aklım alacaklarda ödeneceklerde ihtiyaçta
daha başlamadım bişey almayada annem bi hastane çıkış aldı
kv de alıcam dedi
sonra zıbındı iste alt üsttü derken onları alıcam

Kizlar.2.dogum yaptim ama nedense gobek bagi setini bizmi aldik hastanemi vermisti hatirlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…