Bir dakika ya ben gerçekten kiraz muhabbetini bilmiyorum. Isıyla ne ilgilisi varmış? Bi açıkla hele kurban olam
Kiraz çekirdeklerini mikrodalgada ısıtıyorsun canım. Mesela diyelim kiraz çekirdekli kemer aldın. O kemerin bir bölmesi oluyor oraya koyuyorsun sıcak çekirdekleri. Kemeri de bebenin karnına bağlıyorsun. Sıcak dursun karnı da gazı çıksın diye.
Ama N natalia06 nın dediği gibi sıcak havlu vs de iş çözer yani. Ben kullanmadım kiraz çekirdeği ama çok bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çabuk soğuyor demişler. O zaman da ne avantajı var diye soruyor insan.
Ben zaten karın bölgesine sıcak uygulamayı da doğru bulmuyorum. Gaz değil de batında başka bir sorun varsa sıcak uygulamak çok kötü sonuçlar yaratabilir çünkü. Büyük insanlar için bile iyi değil. Ayağına sıcak koymak daha mantıklı olabilir.
Ben de bayildim sapkasinaGünaydın
Ya ben de bundan istiyorum :) Ama Clara şapkalı olanı. Akdenizo ya ben de sordum. Ama çok geldi. Bir kaç sayfaya daha sordum bakayım :) Dönerim ben de bulursan sen de bana yaz.
Ekim doğumluylu oğlum,çok gazlıydı,erkek bebekelrde daha çok oluyormuş gaz,zetinyağıyla göbek,pipi,popo iyice yağlayıp patikliydi zaten de ayağına yakın yatağı ısınsın diye sıcak su havlu koyuyorduk,yaz bebeleri gerek olmaz herhaldeKiraz çekirdeklerini mikrodalgada ısıtıyorsun canım. Mesela diyelim kiraz çekirdekli kemer aldın. O kemerin bir bölmesi oluyor oraya koyuyorsun sıcak çekirdekleri. Kemeri de bebenin karnına bağlıyorsun. Sıcak dursun karnı da gazı çıksın diye.
Ama N natalia06 nın dediği gibi sıcak havlu vs de iş çözer yani. Ben kullanmadım kiraz çekirdeği ama çok bir numarası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü çabuk soğuyor demişler. O zaman da ne avantajı var diye soruyor insan.
Ben zaten karın bölgesine sıcak uygulamayı da doğru bulmuyorum. Gaz değil de batında başka bir sorun varsa sıcak uygulamak çok kötü sonuçlar yaratabilir çünkü. Büyük insanlar için bile iyi değil. Ayağına sıcak koymak daha mantıklı olabilir.
Ben paylaşmıştım onu da :) Bi kaç yere daha sordum ben öyle şapkalı. Dönüş olursa yazarım. Hatta birini paylaştım biraz önce.Ben de bayildim sapkasinaakdenizoyu burdan bir.arkadas önermişti
Paylaşırım başka yerden de fiyat alırsampahalı ama en sonunda kiyicam sanırım paraya
İçimde kalicak yaptirmazsam
O değilde buişin bi sonu yok yahu. Reflü yatağı diyorsun çekirdeği çıkıyo çekirdeklisini akayım diyorsun kemeri çıkıyo kemerini aldın bide çorabı varmış. Kabus gibisonra ordan etrafımdaki çocuklular geliyo hiçbirini kullanmıcaksınnn ihtiyacın olunca alsaydın aldımı içini bir pişmanlık ama sonra bi his geliyo 31 yaşında anne olmayı nasip etmiş yüce mevlam senelerdir çalıştın yedin içtin azccıkta çöp olsun paralar bişey olmaz. Benim listem bitti de şimdi ne alayım hadi söyleyin
İndirimde yakalarsanız oyun halısı alınHay ağzın bal yesinnnn.her dediğine katııyorum,31 hariç. Ben 34e o zaman çeyizlerine başlayaşlım,tencere seti falan
Benim listeme el at.O değilde buişin bi sonu yok yahu. Reflü yatağı diyorsun çekirdeği çıkıyo çekirdeklisini akayım diyorsun kemeri çıkıyo kemerini aldın bide çorabı varmış. Kabus gibisonra ordan etrafımdaki çocuklular geliyo hiçbirini kullanmıcaksınnn ihtiyacın olunca alsaydın aldımı içini bir pişmanlık ama sonra bi his geliyo 31 yaşında anne olmayı nasip etmiş yüce mevlam senelerdir çalıştın yedin içtin azccıkta çöp olsun paralar bişey olmaz. Benim listem bitti de şimdi ne alayım hadi söyleyin
Kız onlar kaynatınca yumusar kiBen de çok merak ediyorum niye kirazmesela fasulye nohut ısıtıp koysak olmuyor mu?
Hayır kullananlar çabuk soğuduğunu söylemiş. Uzun süre de sıcak tutmuyorsa kiraz olması neden illa onu çözemedim. Anlayan bana da anlatsın
Muhtemelen kuru fasulyeli bebek kemeri, bebek patiği diye satsalar kimse almayacak. Kiraz ondan
Reflu yatagi alicaksaniz tavsiye edwrim ben sevibebeninkileri fiyati inanilmaz ucuz suan ilk kizimda emaneten almistim birinden cok rahat etmistim bu seferde kendim alicam insallahAyyy çok geçmiş olsun, yok yok eksik kalsın kiraz çekirdeği zaten çok hassaslar Allah korusun.
Zeytin cekirdegi de olabilir pirinc de bence arastrmak lazim ama dikkatli olun lutfen minnaklari yakmayalimKız onlar kaynatınca yumusar ki
Kirazı da kaynatmıyorsun ki. Mikrodalgada ısıtıyorsun. Yada mikrodalgası olmayan tavada ısıtıyor. Kaynatmak yokKız onlar kaynatınca yumusar ki
Zeytin çekirdeği olabilir bak. Isınınca belki bi miktar koku yapabilirZeytin cekirdegi de olabilir pirinc de bence arastrmak lazim ama dikkatli olun lutfen minnaklari yakmayalim
Ben chicco baby hug 4 in 1 aldım dün indirimden. Bir de sert reflü yatağı gibi bir şey alacağım, onların anne baba arasına koyulan tiplerinden. Ikisinde dönüşümlü yatırmayı düşünüyorumbebeğinizi ilk doduğunda nerede yatıracaksınız ya?
35.haftadan sonra inmeye baslıyor canım. Bebis kız mı peki kızlarda boyle mideye dikiliyor cocuk derler inmesi zaman alirmis.Kızlar tecrübesi olan anneler birşey soracağım göbeğiniz kaçıncı ayda aşağı indi ? Benim göbeğim baya baya yukarıda nefes alırken zorlanıyorum bu hafta çok fazla. Karnım da baya büyüdü ama bildiğiniz mememin altında karnımaşağı inmesi ne kadar sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?