Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Neden tehlikeli ya biz kusarda görmeyizsiye güvenli diyw koşarak gidip aldık ya kızz
yok canım anne ve baba arasında yatması için tehlikeli demek istedim arkadaş o şekilde kullanmak için sordu uyku sersemi çocuğun üstüne dönebiliriz.

yok canım anne ve baba arasında yatması için tehlikeli demek istedim arkadaş o şekilde kullanmak için sordu uyku sersemi çocuğun üstüne dönebiliriz.

He tamam,hayır o yatakları bim indiriminden kapmak için eşi dostu koşturdum da otursuğum yerden. Bir an bu da mı gol değil dedim.

Ben de babynest aldım, evin içinde koltukta veya kendi yatağımda yanımda yatsın diye. Ama reflü yatağı konusunda da tereddütteyim, alsam mı diye düşünüyorum, kiraz çekirdekli olanları falan var alanlar varsa hangisini tercih etmeliyim?

Bir arkadaşım sevi bebe kolik bebek yatağını önerdi. (titreşimli imiş) bebeğin gaz sorununu çözüyor falan dedi. Ama bilemedim.

Kiraz çekirdeği ne kızzz

Yaaa siz böyle anlatınca iyi ki aldırmamısım diyorum Allah'a şükür inşallah kısmetiyle gelir

Ayyy doğru söylüyorsun nerdeyse yarı fiyatına bime gelecek 6 martta, en iyisi onu kapayım
Canim bu yatakalarda kiraz cekirdegi torbasi icin yuva bulunuyor oraya yerlestryorsun bugunlerde dogum yapan bir arkadasim kendi yaotigi kiraz cekirdegiyle bebegini yakti yatagin icine girdigi icin bunda yanma ihtimali yok yinede siz bilirsiniz ama

Ayyy çok geçmiş olsun, yok yok eksik kalsın kiraz çekirdeği zaten çok hassaslar Allah korusun.

Kapitalizmin oyunu bunlar,önümüz yaz,kiraz çıkınca çekirdeklerini koyarız sağjına soluna
Kızlar tecrübeli anneler de bu konuda yazıyordur zaten ama her bebek gazlı olmaz ya da bebekler ayaklarını hareket ettirmeye başladıklarında gazlarını çıkarırlar sorun yaşanmaz. Reflüsü olan bebek gerçekten çok az ki baya zorlu bir bakımı onların Allah kolaylık versin ve hiç bir bebişe reflü vermesin. yani biraz yavaş ihtiyaca göre alın bazı şeyleri. kapitalizm gerçekten herşeyi çıkarıyor, gün gelecek süt pompaları, kehribar kolyeler, ortapedik ayakkabılar.......... eğitim setleri, oyuncaklar.......... oy neler neler olacak.

Evet çok haklısın, kendi adıma tecrübesiz olduğum için sanki herşeye ihtiyaç varmış gibi hissediyorum halbuki sonradan da rahatlıkla alınabilecek şeyler.

Bu cumartesi suluhana gidicem bende şöyle tahliş bi kapı süsü ve hediyelik bulurum inşallah. Oralardan bişey isteyen var mııı
Oğluma kolanya şişesi süs falan alıp,evde kendim yapmıştım,bu bebene bişey yapmıcam severim atmosferini gez bulursun muhakkak

Kapitalizmin oyunu bunlar,önümüz yaz,kiraz çıkınca çekirdeklerini koyarız sağjına soluna

Ben de çok merak ediyorum niye kiraz mesela fasulye nohut ısıtıp koysak olmuyor mu?
Hayır kullananlar çabuk soğuduğunu söylemiş. Uzun süre de sıcak tutmuyorsa kiraz olması neden illa onu çözemedim. Anlayan bana da anlatsın
Muhtemelen kuru fasulyeli bebek kemeri, bebek patiği diye satsalar kimse almayacak. Kiraz ondan

Kesinlikle öyle sıcak havlu falan koyarız,ayaklarına eski usullerin paralı hali,benimde çoğu şeyim kaldı,ihtiyaç olanlar ilk sırada büyüdükçe para daha lazım oluyor

Bir dakika ya ben gerçekten kiraz muhabbetini bilmiyorum. Isıyla ne ilgilisi varmış? Bi açıkla hele kurban olam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…