Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
en güzel serum izotonoği bir sıkıyorsun soldan sağdan çıkıyor bir rahatlık ki anlatamam ay ilk bebişi olanlar manyak mı bunlar diyordur?

Geçen gün bir abla söylüyor böyle pipisinin derisine geri geri masaj yap sünnet olurken kolaylık olsun
O cok tehlikeli kuzum damarlari incecik onlarin allah korusun kan toplanmasi yapambilir dr bize kesinlikle ellemeyin dedi hic ellemedik

Valla biz ikisindede kullandik annem surekli temizligi yapti 3 gunde dustu ikisindede zatwn ben cocuklari yikamiyorum gobek dusene kadar.
ben de yıkamadım koktu çocuğum siliyordum bunda kullanırım ikinci günden sonra falan daha erken düşer kuzucğun kordonu.

Canım yazılı bi liste yapmadım kıyafet konusunu anneciğimin emin ellerine bıraktım en gereklileri o aldı bende gördüklerimi topladım yeter yetmez yaşayarak görecek. E bebek Şubat indirim kataloğunu aldık biz elimize o gün ne indirimde ve ne gerekiyorsa önce internetten sonra mağaza gezerek tıpladık aradada babymall e uğradık. 350 tl ye sepet beşik aldım epeyce ekmeğini yedim yani Bu şubatın. Son ay annem yanımda olucak odasını yerleştirirken çıkan eksikleri hallederiz. Daha da eksik varsa avm 10 dakika eczane 2 dakika akışına bıraktım ve kendimi örgünün rahatlatıcı kollarına bıraktım

O cok tehlikeli kuzum damarlari incecik onlarin allah korusun kan toplanmasi yapambilir dr bize kesinlikle ellemeyin dedi hic ellemedik
evet ben de ellemedim fışkırarak çişini yapıyor ise o çocuğa dokunma kendi kendini temizliyordur zaten dedi doktor ellemedim bir daha.

en güzel serum izotonoği bir sıkıyorsun soldan sağdan çıkıyor bir rahatlık ki anlatamam ay ilk bebişi olanlar manyak mı bunlar diyordur?
bende öyle yaptım aslında ama o sırada bebeğin ağzını kapattım burnundan fışkırtsın diye

evet ben de ellemedim fışkırarak çişini yapıyor ise o çocuğa dokunma kendi kendini temizliyordur zaten dedim ellemedim bir daha.
Aynen zatwn sıkıntı varsa dr soyluyor .erken sunent onerir.kaynanam bir komsusuna akil.vermisoda.oyle yapmis cocugun.pipisi sismis morarmis dra goturmusler dr kizmis

Ay tırstım gerçekten yok ellemem kimseye de inanmicam bundan sonra
formül basit bebeğini takip et iç güdülerine güven
büyükleri dinle ama içine sinmiyorsa yapma
zaten zamanla o bebeğin ağlama tonundan neye ağladığını hemen anlayacaksın emin ol
kendini korkutma
bunları tecrübeli olduğum için yazabiliyorum ilk acemiliği dibine kadar yaşadım çünkü

bende öyle yaptım aslında ama o sırada bebeğin ağzını kapattım burnundan fışkırtsın diye
valla mecbur kalıyorsun ilk 3 ay o sümük burundan çıkmazsa resmen gözünde birikiyor ve gözü kapanıyormuş ki biz yaşadık hemen serum fizyolojik alıp aspiratör ile çektik günde 3-4 kez. Serum izotonik için 6 ay üstü isteniyor galiba ondan sonra da serum izotonik yaptım. çocuk kendi sümkürüne de kadar da yapcaz

erkek annelerine özellikle erken sünnet öneririm ama
ilk oğlumu bir aylıkken yaptırdım
bunda inşallah bebek doğduğu gibi yaptıracağım hastaneden çıkmadan aradan çıksın
yaptırma amacım ilk olarak peygamberimizin sünneti 1-7 gün arasında yapılması
ikincisi iyileşme süreci çok hızlı
üçüncüsü çocuğun travma yaşamaması büyüdükçe herşeyin farkında olup ağlamaları ayrı olacak soruları ayrı olacak o yüzden ben çok rahat ettim
ilkini de hemen yaptıracaktım ama oğlum ememedi hemen beni o yüzden o süreci tam geçirdikten sonra yaptırdım hemen

aynen onu tıkanık nefes alamıyorken görmek zor sadece ben çok çekmemeye özen gösteriyordum kendi aksın diye yüzüstü çevirip bekliyordum 4 aylık olunca
bi doktor çekerken yararlı şeylerde çekiliyor içi daha çok kuru kalıyo falan demişti burnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…