Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bebek cisini kesik kesik yapiyorsa cis yaparken agliyorsa pipi ucu dardir onu takip edilmesi lazim ozmana yeni dogan sunneti dr.
Ilk aylar aspirator kurtarici dedigin gibi cnm meme.bile ememiyorlar burun tikali.olunca

Bi de ilk giyeceği için 5 li mi yoksa 10 lu hastane çıkışı mı veriliyor hemşireye ?

Şampuan veriliyomu?
Battaniye, gömlek gibi ince iç zıbın varya ondan, alt üst takım, şapka, eldiven, çorap, ve yanlış hatırlamıyorsam bir de takımın yeleğini giydirmişlerdi.
Bir de sanki o ince gömlek gibi şeyin üstüne çıtçıtlı badi de giydirmiş olabilirler onu hatırlamıyom
Battaniye iki tane kullanmıştık. Birine bebeği sarmıştık birini de bebeği koydukları şeyin içine sermiştik temiz hijyenik olsun diye
Yani battaniye ve kıyafet dışında bişey vermiyoruz canım.

Bi de ilk giyeceği için 5 li mi yoksa 10 lu hastane çıkışı mı veriliyor hemşireye ?
10 lü vermelisin çünkü onlar kafalarına göre giydiriyorlar, benim valizi almışlar 2 takım vardı karışık giydirmişler :) ilk ıslaklığını emecek şey ve battaniyede olsun içinde.

Anlaşıldı merkezzzzzz.. e bezde veriyoz tabi demi

Evet kabul etmiyor kesnlikle ben kendi adıma ikinci el kıyafet sitelerinden kıyafet alıyorum satıyorum şahsen temiz olduktan sonra neden aktarım yapılmasın ki

Sussss demeee.. kordonu var pipisii var.. sende iş çok

Hahaha bak pipi konusunda ben de zayıfım. İlk defa pipili bebek bakacam. Nasıl tutup nasıl temizlicem nereye koyacam bilemiyorum erkek bebek anaları bi aydınlatın. Nasıl temizleniyor bu pipi. Özellikle bebek kaka yapınca

10 lü vermelisin çünkü onlar kafalarına göre giydiriyorlar, benim valizi almışlar 2 takım vardı karışık giydirmişler :) ilk ıslaklığını emecek şey ve battaniyede olsun içinde.
Süslü şeyleri başta vermesem mi isimli fln acaba normal bi 5 li set battaniye gerekli şeyleri veriyim dedim

Çok özeniyorum böyle aileler alınca bunu beğendim bak kızım falan diye getirince :) Bizimkilerde ses yok hiç. Öyle birşeye destek olma da yok maddi durumları da kötü değil kv özellikle. Ama ördüğü bi hırka onu da yelek öreceğim diye tutturduğu için ben hırka rica etmiştim ondan. Birşey almadılar. Alsınlar onlar da heveslensin isterdim. Ayyy benim gene duygusal olaylarım başladı. :)

Ben de öyle yapmauı düşündüm, bir kaç saat sonra ya da ertesi gün kokona giydiririm diye düşündüm
Aynen şimdi kirlenir kesin bebeği yıkamıyolar sonuçta . Bi de o süslü kokana nakışlı isimli şeylere nasıl kıyalım kendim giydiririm bi de foto tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…