valla mecbur kalıyorsun ilk 3 ay o sümük burundan çıkmazsa resmen gözünde birikiyor ve gözü kapanıyormuş ki biz yaşadık hemen serum fizyolojik alıp aspiratör ile çektik günde 3-4 kez. Serum izotonik için 6 ay üstü isteniyor galiba ondan sonra da serum izotonik yaptım. çocuk kendi sümkürüne de kadar da yapcaz
Battaniye, gömlek gibi ince iç zıbın varya ondan, alt üst takım, şapka, eldiven, çorap, ve yanlış hatırlamıyorsam bir de takımın yeleğini giydirmişlerdi.
Bir de sanki o ince gömlek gibi şeyin üstüne çıtçıtlı badi de giydirmiş olabilirler onu hatırlamıyom
Battaniye iki tane kullanmıştık. Birine bebeği sarmıştık birini de bebeği koydukları şeyin içine sermiştik temiz hijyenik olsun diye
Yani battaniye ve kıyafet dışında bişey vermiyoruz canım.
10 lü vermelisin çünkü onlar kafalarına göre giydiriyorlar, benim valizi almışlar 2 takım vardı karışık giydirmişler :) ilk ıslaklığını emecek şey ve battaniyede olsun içinde.
Battaniye, gömlek gibi ince iç zıbın varya ondan, alt üst takım, şapka, eldiven, çorap, ve yanlış hatırlamıyorsam bir de takımın yeleğini giydirmişlerdi.
Bir de sanki o ince gömlek gibi şeyin üstüne çıtçıtlı badi de giydirmiş olabilirler onu hatırlamıyom
Battaniye iki tane kullanmıştık. Birine bebeği sarmıştık birini de bebeği koydukları şeyin içine sermiştik temiz hijyenik olsun diye
Yani battaniye ve kıyafet dışında bişey vermiyoruz canım.
Ben de çok korkuyordum göbekten ama bebek doğunca anneye bir panter gücü geliyor. bırakın ellemeyin benim yavrumu, herşeyiyle ben ilgilenicem diye sağa sola saldırıyorsun
Haha tam olarak öyle, oğlumu ikinci elde yatıracam.
Çalıştığım yerdeki her hamile arkadaşım da aynısını yaptı, yokluktan değil bu.
Bu algıya hala alışamadık ama deli gibi tekstil üretip tüketip kullanmadığımızı kimse kabul etmeyince çöpe attığımızda kıymetli yavrulara daha kötü bir gelecek hazırlıyoruz. Pek çok kişi bunu anlamıyor, özellikle yaşlılar
Evet kabul etmiyor kesnlikle ben kendi adıma ikinci el kıyafet sitelerinden kıyafet alıyorum satıyorum şahsen temiz olduktan sonra neden aktarım yapılmasın ki
Hahaha bak pipi konusunda ben de zayıfım. İlk defa pipili bebek bakacam. Nasıl tutup nasıl temizlicem nereye koyacam bilemiyorum erkek bebek anaları bi aydınlatın. Nasıl temizleniyor bu pipi. Özellikle bebek kaka yapınca
10 lü vermelisin çünkü onlar kafalarına göre giydiriyorlar, benim valizi almışlar 2 takım vardı karışık giydirmişler :) ilk ıslaklığını emecek şey ve battaniyede olsun içinde.
Canım yazılı bi liste yapmadım kıyafet konusunu anneciğimin emin ellerine bıraktım en gereklileri o aldı bende gördüklerimi topladım yeter yetmez yaşayarak görecek. E bebek Şubat indirim kataloğunu aldık biz elimize o gün ne indirimde ve ne gerekiyorsa önce internetten sonra mağaza gezerek tıpladık aradada babymall e uğradık. 350 tl ye sepet beşik aldım epeyce ekmeğini yedim yani Bu şubatın. Son ay annem yanımda olucak odasını yerleştirirken çıkan eksikleri hallederiz. Daha da eksik varsa avm 10 dakika eczane 2 dakika akışına bıraktım ve kendimi örgünün rahatlatıcı kollarına bıraktım
Çok özeniyorum böyle aileler alınca bunu beğendim bak kızım falan diye getirince :) Bizimkilerde ses yok hiç. Öyle birşeye destek olma da yok maddi durumları da kötü değil kv özellikle. Ama ördüğü bi hırka onu da yelek öreceğim diye tutturduğu için ben hırka rica etmiştim ondan. Birşey almadılar. Alsınlar onlar da heveslensin isterdim. Ayyy benim gene duygusal olaylarım başladı. :)
Aynen şimdi kirlenir kesin bebeği yıkamıyolar sonuçta . Bi de o süslü kokana nakışlı isimli şeylere nasıl kıyalım kendim giydiririm bi de foto tamamdır