Haziran annelerini bıraktım ben günümüz yakın seninle biz mayısta doğururuzAynen şimdi kirlenir kesin bebeği yıkamıyolar sonuçta . Bi de o süslü kokana nakışlı isimli şeylere nasıl kıyalım kendim giydiririm bi de foto tamamdır
Ben de öyle yapmauı düşündüm, bir kaç saat sonra ya da ertesi gün kokona giydiririm diye düşündüm
10 lu canım zaten o ihtiyacı olmayanı geri veriyoBi de ilk giyeceği için 5 li mi yoksa 10 lu hastane çıkışı mı veriliyor hemşireye ?
Haziran annelerini bıraktım ben günümüz yakın seninle biz mayısta doğururuzburanın ortamı harika. Ortamın neşesi de esomesom
aynen aynen işte bu benBen de çok korkuyordum göbekten ama bebek doğunca anneye bir panter gücü geliyor.bırakın ellemeyin benim yavrumu, herşeyiyle ben ilgilenicem diye sağa sola saldırıyorsun
tabi canım bir iki saat sonra bunu çıkarın diyorlar zaten nemli oluyor ister istemez.Süslü şeyleri başta vermesem mi isimli fln acaba normal bi 5 li set battaniye gerekli şeyleri veriyim dedim
Kız ikizler burcuyum ben gel gitlerim var. Bir bakıyorsun neşeliyim bir bakıyorsun ağlıyorum. Tam bir manyak gibiyim. Valla bana neşe oluyorsun burada. Sen başta olmak üzere herkes neşe oluyor. Baya yalnız bir hamilelik geçiriyorum ben. zor dönemleri atlattım sonra da gelenim gidenim olmadı. Böyle tek tabancayım :)Ahhh estağfurullah efendim teveccühünüz,utandımm
Ben yan yatırdım kızımıkızlar reflü yatağı reflüsü olan bebişleri için gerekli her bebekte olmaz ki? hafif yan yatırıp kusarsa boğulma ihtimalini önlersiniz, yarım kundak ile rahat uyur çocuk..
Kız ikizler burcuyum ben gel gitlerim var. Bir bakıyorsun neşeliyim bir bakıyorsun ağlıyorum. Tam bir manyak gibiyim. Valla bana neşe oluyorsun burada. Sen başta olmak üzere herkes neşe oluyor. Baya yalnız bir hamilelik geçiriyorum ben. zor dönemleri atlattım sonra da gelenim gidenim olmadı. Böyle tek tabancayım :)
Ben şeffaf beyaz bir çöp torbası ( en küçük.boy )na koyup ,üstüne durunun ilk kıyafetleri yazmıştım kalpli yapışkanlı kağıt koyupKizlar hastane valizi icin bavul ici organizer almak mantikli mi? Mesela bebegin kiyafetlerini küçük torbasina koyup veririm hemsireye diye dusundum. Daha duzenli olur sanki? Bu arada hayirli kandiller herkese, gunahlarimiz affolsun dualarimiz kabul olsun aminn
Hayır canımŞampuan veriliyomu?
bence değil reflüsü olan bebek yüzde 2-3 belki canım. kusarsa diye hafif yan yatırırız gebe yastığım vardı benim küçük üçgen bir şey onu sırtına koyuyordum.Bime.reflu yatagi geliyor ben hic almadim sizce mantiklimi ayirtacagimsimdiden
Çok tatlıymış güle güle kullanin170 az mıbeyazı tercih ederim ben de. Bir araştırayım da en son karar vereceğim zaten alırsam 30 dan sonra. Bak bir de bunu yaptıracağım. 195 TL dedi kargo dahil ama bugünevimenealdım sayfasına
Özel indirim de varmış.
Eki Görüntüle 2597160
Ağlatacaksın beni kardeşim, yoksa hamile miyim neyimBiz daha 4_5 haftalardaydık buraya düştüğümüzde :) insan ilk olunca bir de ne yapacağını bilemiyor. çok değerli kadınlar var burda gerçekten,inanıyorum tüm görüşmeler ilerleyecektir. Bu konudaYasinin Prensesi nin fikri var, bence onu özel mesajdan herkesle iletişime geçerek halledebilir. Herkes benim için değerli ancakkkk 7x24 yoldaşlık ettiğim, ruh ikizim (hastahane süsü ve fotoğraf konusu haricinde ) kızımın teyzesi mr_ca varrrr.. ona da kalplerrrrr göndereyim...oturmaya geliyoruz,akşam çaya geliyoruz, ya eso sen çok güzel biletler ayarlardın hadi konsere gidelim diyenler nedense 30 haftadır bir derdin var mı demedi,neredeler bilmiyorum. Ama çoğu bitti azı kaldı.. çok şükür, düşmeden,kimselere eğilmeden,hem işi hem evi idare ettik. Kocalarımızın yardımı da esirgenemez. Böyle günler sayesinde sapla samanı, dostla düşmanı ayırdık hamdolsun.. allah utandırmasın.hakkımızda hayırlısı
Benim kız 8 aylık filandi sanırım taytay durmaya başladığındaBebekler hangi ayda oturmaya, kenarlardan tutup kalkmaya ve hatta yataktan aşağı atlamaya çalışıyor ki acaba
Kelebege benim esim toka mi dedi aliriz şimdiden dogumdan sonra nerde bulcam dediGeçen gün kelebek bugün kordon setidaha neler var bakalım sırada.
Ben hiç kullanmadım canım öyle bir setKizlar.2.dogum yaptim ama nedense gobek bagi setini bizmi aldik hastanemi vermisti hatirlamiyorum.
Kelebege benim esim toka mi dedi aliriz şimdiden dogumdan sonra nerde bulcam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?