Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen şimdi kirlenir kesin bebeği yıkamıyolar sonuçta . Bi de o süslü kokana nakışlı isimli şeylere nasıl kıyalım kendim giydiririm bi de foto tamamdır
Haziran annelerini bıraktım ben günümüz yakın seninle biz mayısta doğururuz buranın ortamı harika. Ortamın neşesi de esomesom

Ben de öyle yapmauı düşündüm, bir kaç saat sonra ya da ertesi gün kokona giydiririm diye düşündüm

Bence mantıklı. Çünkü sen kendini toplayana gözün açılıp fotoğraf çekilme moduna girene kadar süslü olmasına gerek yok bebişin. Bi kaka yaparsa mazallah nakışlı nakışlı şeylere beklerken beklerken

Ahhh estağfurullah efendim teveccühünüz,utandımm
Kız ikizler burcuyum ben gel gitlerim var. Bir bakıyorsun neşeliyim bir bakıyorsun ağlıyorum. Tam bir manyak gibiyim. Valla bana neşe oluyorsun burada. Sen başta olmak üzere herkes neşe oluyor. Baya yalnız bir hamilelik geçiriyorum ben. zor dönemleri atlattım sonra da gelenim gidenim olmadı. Böyle tek tabancayım :)

kızlar reflü yatağı reflüsü olan bebişleri için gerekli her bebekte olmaz ki? hafif yan yatırıp kusarsa boğulma ihtimalini önlersiniz, yarım kundak ile rahat uyur çocuk..
Ben yan yatırdım kızımı
Besige de egim vermiştim biraz
Dediğin gibi hiç lazim olmadı reflü yataği canım.

Bime.reflu yatagi geliyor ben hic almadim sizce mantiklimi ayirtacagimsimdiden

Biz daha 4_5 haftalardaydık buraya düştüğümüzde :) insan ilk olunca bir de ne yapacağını bilemiyor. çok değerli kadınlar var burda gerçekten,inanıyorum tüm görüşmeler ilerleyecektir. Bu konuda Yasinin Prensesi nin fikri var, bence onu özel mesajdan herkesle iletişime geçerek halledebilir. Herkes benim için değerli ancakkkk 7x24 yoldaşlık ettiğim, ruh ikizim (hastahane süsü ve fotoğraf konusu haricinde ) kızımın teyzesi mr_ca varrrr.. ona da kalplerrrrr göndereyim...oturmaya geliyoruz,akşam çaya geliyoruz, ya eso sen çok güzel biletler ayarlardın hadi konsere gidelim diyenler nedense 30 haftadır bir derdin var mı demedi,neredeler bilmiyorum. Ama çoğu bitti azı kaldı.. çok şükür, düşmeden,kimselere eğilmeden,hem işi hem evi idare ettik. Kocalarımızın yardımı da esirgenemez. Böyle günler sayesinde sapla samanı, dostla düşmanı ayırdık hamdolsun.. allah utandırmasın.hakkımızda hayırlısı

Ben şeffaf beyaz bir çöp torbası ( en küçük.boy )na koyup ,üstüne durunun ilk kıyafetleri yazmıştım kalpli yapışkanlı kağıt koyup
Buzdolabı posedinin büyüğü gibiydi

Bime.reflu yatagi geliyor ben hic almadim sizce mantiklimi ayirtacagimsimdiden
bence değil reflüsü olan bebek yüzde 2-3 belki canım. kusarsa diye hafif yan yatırırız gebe yastığım vardı benim küçük üçgen bir şey onu sırtına koyuyordum.

Ağlatacaksın beni kardeşim, yoksa hamile miyim neyim
seniiii severimmmm pamuklara sarar sarmalar hamur gibi yoğurur karnında ki bebeni öperim
Daha dün gibi buralarda 3-4-5-6. Ayların hayallerini kuruyorduk...
30’lara gelebilir miyiz diye korkuyorduk bi gelsek rahatlıcaz diye duâlar ediyorduk...
Ne kaldı ki ... hepimiz bu işi başarıyla tamamlıyoruz kızlar öncelikle bebelerimize sonra bize kocaman bir alkış istiyorum

Bebekler hangi ayda oturmaya, kenarlardan tutup kalkmaya ve hatta yataktan aşağı atlamaya çalışıyor ki acaba
Benim kız 8 aylık filandi sanırım taytay durmaya başladığında
Sonra mecbur beşiği alt kata indirdik
Bu sefer de gece uyanıp emzirdigimde aşağı koyarken uyaniyordu
Sonuç :4 yaşına kadar yanımızda kaldı
Şimdi Montessori yatağı aldık
Şimdi ben onunla yatıyorum
Uyuyakalmzsam eşimin yanına geçiyorum

Lollapollosaa ben bunu aldim az once tül keseler de cok mantikli ama battaniye sigdiramam diye vazgectim. Bu seti de sonraki seyahatlerimde kullanirim duye dusundum. İc camasirlar, kozmetik urunler vs bu sekilde ayirinca daha duzenli oluyor valizde

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-27-16-31-27-498_trendyol.com.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…