Ben de reflü yatağı kullanmadım. Kendim çoook ince bir yastık doldurdum. Yastığa bebeğin başını değil de omuzunun altına kadar gelecek şekilde ve hafif yan yatırıyordum , yüzü yana baktığı sürece içim rahattı.Ben yan yatırdım kızımı
Besige de egim vermiştim biraz
Dediğin gibi hiç lazim olmadı reflü yataği canım.☺
Gerçekten öyle mi dedi yaa ben de 3 kg aldım topu topu benim doktorum da kızar mı acaba gerildim şimdiOgluşumu gördük bugün cok mutlu olduk yine ne güzel bir his1kilo civarinda 32cm mis. 2.3gundur öksürük ateş birde üstüne belimi incilttim mahvoldum resmen kimildayacak halim bile yoktu agrilardan. Bugün bir nebze daha iyi hissettim görünce minik kuzuyu. Şeker testi yaptirdim ayriyetten sonucu haber verecekler insallah yüksek çıkmaz. Ben enson 3bucuk kilo almistim 6aya kadar zaten azdı hastalaninca 1kilosunu vermişim resmen dr kilo almami söyledi ilerleyen hafalarda bebek gelişimi için sıkıntı yaşayabilirmişim
Biz daha 4_5 haftalardaydık buraya düştüğümüzde :) insan ilk olunca bir de ne yapacağını bilemiyor. çok değerli kadınlar var burda gerçekten,inanıyorum tüm görüşmeler ilerleyecektir. Bu konuda @Yasinin Prensesi nin fikri var, bence onu özel mesajdan herkesle iletişime geçerek halledebilir. Herkes benim için değerli ancakkkk 7x24 yoldaşlık ettiğim, ruh ikizim (hastahane süsü ve fotoğraf konusu haricinde) kızımın teyzesi @mr_ca varrrr.. ona da kalplerrrrr göndereyim...oturmaya geliyoruz,akşam çaya geliyoruz, ya eso sen çok güzel biletler ayarlardın hadi konsere gidelim diyenler nedense 30 haftadır bir derdin var mı demedi,neredeler bilmiyorum. Ama çoğu bitti azı kaldı.. çok şükür, düşmeden,kimselere eğilmeden,hem işi hem evi idare ettik. Kocalarımızın yardımı da esirgenemez. Böyle günler sayesinde sapla samanı, dostla düşmanı ayırdık hamdolsun.. allah utandırmasın.hakkımızda hayırlısı
Ağlatacaksın beni kardeşim, yoksa hamile miyim neyim
seniiii severimmmm pamuklara sarar sarmalar hamur gibi yoğurur karnında ki bebeni öperim
Daha dün gibi buralarda 3-4-5-6. Ayların hayallerini kuruyorduk...
30’lara gelebilir miyiz diye korkuyorduk bi gelsek rahatlıcaz diye duâlar ediyorduk...
Ne kaldı ki ... hepimiz bu işi başarıyla tamamlıyoruz kızlar öncelikle bebelerimize sonra bize kocaman bir alkış istiyorum
Herkesin vücut yapısı ve genetik etkenlerine göre değişir öyle düsünmeyin ya benim 2bucuk kilo suan 4.5 kilo almaniz lazimdi dedi, rahatsizlaninca vermişim aldigimi birde. Benim annemde max 8kilo almis bende ve kardeşimde mesela. Zaten boylu degilim minyon bir yapim var ve asla yedigimden ödün vermiyorum ama et fazla tuketemiyorum et balik ve karbonhidrat yemelisiniz diyor doktor. 2hafta once kayınvalidemde kaldim 1haftada 1kilo almisim pasta börek pogacaya abanmistimGerçekten öyle mi dedi yaa ben de 3 kg aldım topu topu benim doktorum da kızar mı acaba gerildim şimdi1kg civarındaysa çok iyiymiş yaa benim kız biraz minnaktı 5 gün kadar günü geriydi kg olarak. 800 falan çıksa yeter diyorum. Benim kg da geri kesin kızar doktor
Benim kız 8 aylık filandi sanırım taytay durmaya başladığında
Sonra mecbur beşiği alt kata indirdik
Bu sefer de gece uyanıp emzirdigimde aşağı koyarken uyaniyordu
Sonuç :4 yaşına kadar yanımızda kaldı
Şimdi Montessori yatağı aldık
Şimdi ben onunla yatıyorum
Uyuyakalmzsam eşimin yanına geçiyorum
Ben ilk dogumda atlet koymayi unutmustum izmit konakta dogum yaptim ciktigimda adam kapida yok nerde bu dedim sana atlet ariyor demislerdiMedardan direkt ihsaniye çarşıya gider
Bu arada kiz ve erkek bebek arasinda gram ve boy farkı olabiliyormus erkekler kizlara gore bir tık fazla olabiliyor. Hem 7.ayda çoğu bebek esitlenmeye başlıyor ondan sonra kilo ve boyunda artış oluyormuş 1 hafta geri 1 hafta ileri hic problem degil ❤Gerçekten öyle mi dedi yaa ben de 3 kg aldım topu topu benim doktorum da kızar mı acaba gerildim şimdi1kg civarındaysa çok iyiymiş yaa benim kız biraz minnaktı 5 gün kadar günü geriydi kg olarak. 800 falan çıksa yeter diyorum. Benim kg da geri kesin kızar doktor
Ben ilk dogumda atlet koymayi unutmustum izmit konakta dogum yaptim ciktigimda adam kapida yok nerde bu dedim sana atlet ariyor demislerdigeldi nerdesin diyorum kayboldum izmitte heyecandan saka gibi dedi
Kesinlikle canimm valla sonra üzülüyor insanAyy bişey unutmamak için bir de hastane çantası listesi yapmak lazım ya
Ben de et falan tüketiyorum yoğurt süt de ama ekmek yiyemiyorum ekmek yediğim zaman karnım kötü oluyor. Bu nedenle rahatsız hissediyorum kendimi. En fazla 2 ya da 3 dilim ekmek tüketiyorum gün içinde. Ama yemekten ben de kendimi alıkoymuyorum. Ben de minyonum bu arada ama alamadım hamilelikte. Çabuk kilo alırdım önceden. Ama şimdi olmuyor. Bakalım cumartesi kontrolüm benim de umarım sorunsuz olur.Herkesin vücut yapısı ve genetik etkenlerine göre değişir öyle düsünmeyin ya benim 2bucuk kilo suan 4.5 kilo almaniz lazimdi dedi, rahatsizlaninca vermişim aldigimi birde. Benim annemde max 8kilo almis bende ve kardeşimde mesela. Zaten boylu degilim minyon bir yapim var ve asla yedigimden ödün vermiyorum ama et fazla tuketemiyorum et balik ve karbonhidrat yemelisiniz diyor doktor. 2hafta once kayınvalidemde kaldim 1haftada 1kilo almisim pasta börek pogacaya abanmistimönümüzdeki haftada anneme gider alirim artik bana kalsa evde brokoli karnabahar ıspanak salata malz. Oluyor. Hamilelikten once ben kisa surede 3.4kilo almıştım eşim yeme fazla diyordu şimdi diyorki hic aklima gelmezdi fazla yemek ye diyecegim
Birazını da doğumdan sonra ayıklarsın ohhhh misss
çok sevdiğim bir laf var. Herkes seninle ağlıyormuş gibi numara yapabilirmiş, ama sen mutluyken mutlu gibi numara yapması daha zormuş. Onun için böyle bebek gibi güzel olaylarda ne yapsam da bir çomak soksam, bir sorun çıkarsam diye gözü fesatlıkla kararmış tipler dolanıyor ortalıkta. Bunların birazı evlenirken çıkıyor, bir kısmı hamileyken, bir kısmı çocuk doğunca, bir kısmı ev araba bişey aldığında... artık kendini ne kadar gizleyebilirlerse....
ben gebelik testinin pozitif çıktığı hafta 3 kg aldım , cidden anlamıyorum nasıl bu aya kadar 3-4 kg ile gelebiliyorsunuz
tamam ben de abarti bir kilo almadim total 8 kg ama hani 3 nasıl oluyor kızlar yiyemiyor musunuz içiniz mi almıyor? canınız mı cekmiyor?
Ben ilk dogumda atlet koymayi unutmustum izmit konakta dogum yaptim ciktigimda adam kapida yok nerde bu dedim sana atlet ariyor demislerdigeldi nerdesin diyorum kayboldum izmitte heyecandan saka gibi dedi
Vallahi sözlerini alkışlıyorum
Ekmeğin arasına lahmacun sokup yiyesim var ama kilo sınırım var
Iyiii ki varlar kuzumm hele senin ki instada baktim da siz kari koca tencere kapak gibisiniz valla arkadaşlariniz cok sansli insanin sizinle ömrü uzarAhh... Cefakar vefakarr kocalarımız
Benim eşim bakardı arasına kireç gibi beyaz şeyler çıkıyordu,tıkanıklık yapmasın diyeAy tırstım gerçekten yok ellemem kimseye de inanmicam bundan sonra
İlk oğlumu 22 aylıkken yaptırdım,bu bebekte böbrek büyümesi demiâti,erken sünnet olabilirmiş doğunca belli olacakerkek annelerine özellikle erken sünnet öneririm ama
ilk oğlumu bir aylıkken yaptırdım
bunda inşallah bebek doğduğu gibi yaptıracağım hastaneden çıkmadan aradan çıksın
yaptırma amacım ilk olarak peygamberimizin sünneti 1-7 gün arasında yapılması
ikincisi iyileşme süreci çok hızlı
üçüncüsü çocuğun travma yaşamaması büyüdükçe herşeyin farkında olup ağlamaları ayrı olacak soruları ayrı olacak o yüzden ben çok rahat ettim
ilkini de hemen yaptıracaktım ama oğlum ememedi hemen beni o yüzden o süreci tam geçirdikten sonra yaptırdım hemen
benimde son 3 kg hakkım
ama imkansız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?