Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ogluşumu gördük bugün cok mutlu olduk yine ne güzel bir his 1kilo civarinda 32cm mis. 2.3gundur öksürük ateş birde üstüne belimi incilttim mahvoldum resmen kimildayacak halim bile yoktu agrilardan. Bugün bir nebze daha iyi hissettim görünce minik kuzuyu. Şeker testi yaptirdim ayriyetten sonucu haber verecekler insallah yüksek çıkmaz. Ben enson 3bucuk kilo almistim 6aya kadar zaten azdı hastalaninca 1kilosunu vermişim resmen dr kilo almami söyledi ilerleyen hafalarda bebek gelişimi için sıkıntı yaşayabilirmişim

Eklentiler

• 20200227_163509.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 78
Ben yan yatırdım kızımı
Besige de egim vermiştim biraz
Dediğin gibi hiç lazim olmadı reflü yataği canım.☺
Ben de reflü yatağı kullanmadım. Kendim çoook ince bir yastık doldurdum. Yastığa bebeğin başını değil de omuzunun altına kadar gelecek şekilde ve hafif yan yatırıyordum , yüzü yana baktığı sürece içim rahattı.

Gerçekten öyle mi dedi yaa ben de 3 kg aldım topu topu benim doktorum da kızar mı acaba gerildim şimdi 1kg civarındaysa çok iyiymiş yaa benim kız biraz minnaktı 5 gün kadar günü geriydi kg olarak. 800 falan çıksa yeter diyorum. Benim kg da geri kesin kızar doktor

Birazını da doğumdan sonra ayıklarsın ohhhh misss
çok sevdiğim bir laf var. Herkes seninle ağlıyormuş gibi numara yapabilirmiş, ama sen mutluyken mutlu gibi numara yapması daha zormuş. Onun için böyle bebek gibi güzel olaylarda ne yapsam da bir çomak soksam, bir sorun çıkarsam diye gözü fesatlıkla kararmış tipler dolanıyor ortalıkta. Bunların birazı evlenirken çıkıyor, bir kısmı hamileyken, bir kısmı çocuk doğunca, bir kısmı ev araba bişey aldığında... artık kendini ne kadar gizleyebilirlerse....

Herkesin vücut yapısı ve genetik etkenlerine göre değişir öyle düsünmeyin ya benim 2bucuk kilo suan 4.5 kilo almaniz lazimdi dedi, rahatsizlaninca vermişim aldigimi birde. Benim annemde max 8kilo almis bende ve kardeşimde mesela. Zaten boylu degilim minyon bir yapim var ve asla yedigimden ödün vermiyorum ama et fazla tuketemiyorum et balik ve karbonhidrat yemelisiniz diyor doktor. 2hafta once kayınvalidemde kaldim 1haftada 1kilo almisim pasta börek pogacaya abanmistim önümüzdeki haftada anneme gider alirim artik bana kalsa evde brokoli karnabahar ıspanak salata malz. Oluyor. Hamilelikten once ben kisa surede 3.4kilo almıştım eşim yeme fazla diyordu şimdi diyorki hic aklima gelmezdi fazla yemek ye diyecegim

Benimki de bu ara arıza modunda. Gece uyanıp uyanıp beni yanına çağırıyor. gecenin yarısı yatak odasında yarısı onun yatağında geçiyor. Komple orda yatıp alıştırmak da istemiyorum. Bebek gelince daha zor olacak diye.

ben gebelik testinin pozitif çıktığı hafta 3 kg aldım , cidden anlamıyorum nasıl bu aya kadar 3-4 kg ile gelebiliyorsunuz
tamam ben de abarti bir kilo almadim total 8 kg ama hani 3 nasıl oluyor kızlar yiyemiyor musunuz içiniz mi almıyor? canınız mı cekmiyor?

Bu arada kiz ve erkek bebek arasinda gram ve boy farkı olabiliyormus erkekler kizlara gore bir tık fazla olabiliyor. Hem 7.ayda çoğu bebek esitlenmeye başlıyor ondan sonra kilo ve boyunda artış oluyormuş 1 hafta geri 1 hafta ileri hic problem degil ❤

Ben de et falan tüketiyorum yoğurt süt de ama ekmek yiyemiyorum ekmek yediğim zaman karnım kötü oluyor. Bu nedenle rahatsız hissediyorum kendimi. En fazla 2 ya da 3 dilim ekmek tüketiyorum gün içinde. Ama yemekten ben de kendimi alıkoymuyorum. Ben de minyonum bu arada ama alamadım hamilelikte. Çabuk kilo alırdım önceden. Ama şimdi olmuyor. Bakalım cumartesi kontrolüm benim de umarım sorunsuz olur.

Vallahi sözlerini alkışlıyorum

Ekmeğin arasına lahmacun sokup yiyesim var ama kilo sınırım var

İlk oğlumu 22 aylıkken yaptırdım,bu bebekte böbrek büyümesi demiâti,erken sünnet olabilirmiş doğunca belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…