Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben bi tane aldım ama yeter mi acaba 2 mi olmalı? Lcw den aldım çok tatlişko bişey iyi çıkar mı bilmem ama. Bornozu hemen kullanmıyorlar diye almadım. Bak yine kafamda deli sorular
Yeter o zaman ya ekstraya gerek yok. :)

annem ve rahmetli babam şeker hastası,insülin direncim var,artı kiloluyum,75lik yükleme yapıldı ama sonuç temiz. Hemen kötü düşünme

Benim gece çok oldu kaskatı hep kasıldım stresten ama işte bi yandan hayat devam ediyor malesef

güzelmiş canım bende kızlarda ayrı ayrı küçük pembe hurçlara koymuştum bunda da aynı yapacam kendin içinde bir tane hazırla doğumhaneden cıkınca gecelik vb bulmak zor oluyor ben daha önce hazırlamıştım direk hurçu cıkardım yanınızda kalacak kişiye kolay oluyor terliklerini de unutma hasatanede dolaşırken çok rahat oluyor

İzne ayrıldığımdan beri 1. saat tokluk şekerim 190 üzeri çıkıyor. Sanırım aynı zamanda tansiyonum da yükseliyor. Sağ salim atlatsaydık şu son 2 ayı.

Kuyruk sokumu ağrısı bende de var malesef batıyor
ALLAH şifa versin cnm işte bebek büyüyor onun etkiside var denge merkezi değişiyor onun etkileri çok kabızlık bile kuyruk sokumu ağrısı yapıyor internette

kızlar cibinlik alcakmısınız beşik üstüne . ben internetten baktım çünkü oğullarımdan kalan eskidi. sizde tavandan olan mı iyi yoksa beşik üstüne tahtasına takılan mı iyidir.

ALLAH şifa versin cnm işte bebek büyüyor onun etkiside var denge merkezi değişiyor onun etkileri çok kabızlık bile kuyruk sokumu ağrısı yapıyor internette
Sağol canım tehlikeli bi durum değildir inşallah son kontrolümde böyle bi şikayetim yoktu şimdi de doktoruma mesaj atıp sormadım hiç normaldir heralde diye

kızlar cibinlik alcakmısınız beşik üstüne . ben internetten baktım çünkü oğullarımdan kalan eskidi. sizde tavandan olan mı iyi yoksa beşik üstüne tahtasına takılan mı iyidir.
Benim alacağım beşiklerde var. Şu tarz birşey alacağım. Yatak odasında tutacağım için. Bunlarda ayrıca var. Ama oda yapacaksan bir de görkemli birşey istiyorsan tavandan bak :)

Eşimde diyor sünnet düğünüyle yaparız ben istemiyorum gizlice kestiriverecem 40 ı çıkmadan
ohoo adam benle ne kavgalar etti çocuk içerde operasyon oluyo hala kapıda kavga ediyo benimle
15 dk da bitti gitti yani sonrasıda çok zor geçmedi şükür ki

İlk oğlumu 22 aylıkken yaptırdım,bu bebekte böbrek büyümesi demiâti,erken sünnet olabilirmiş doğunca belli olacak
ilk oğlumda böbrek büyümesi vardı tek tarafta ama doğduktan sonra idrarı yaptıkça küçüldü ultrason çektirmiştik miniğime öyle takip ettiler

Sağol canım tehlikeli bi durum değildir inşallah son kontrolümde böyle bi şikayetim yoktu şimdi de doktoruma mesaj atıp sormadım hiç normaldir heralde diye
Şikayetin artarsa dr git cnm takip et ağrını.

aynen bende buraya girdiğimde 4-5 haftadaydım
sadece aktif çalışmaktan sürekli yazamıyorum bu ara işler durgun geldim hemen
isteyen olursa özelden konuşalım kızlar değerlendirelim
ben ilk oğlumla grubumda burdan 2016 ekim annesiyiz ve 3 buçuk yıldır hala aktifiz tabiki aramızdan ayrılanlar oldu
ama çok güzel bir kemik kadro diyim kaldık yüzyüze şehirdışlarında görüştük
yüzyüze görüşemesekte telefonda dertleştik
inşallah burda da böyle bir arkadaşlık nasip olur

asıl şimdi tekrar merhaba cevapları atlamıyım diye yazdım
gece 11 gibi haber almaya başladım hepimizin başı sağolsun çok üzgün çok gerginim
15 temmuz gecesi de hamileydim çok zor geçmişti gerçekten bu gecede öyleydi benim için
iş yerindeyim ama dehşet ağrım var sanki karnımın üstünden biri asılıp derimi aşağı çekip yırtıyo tam böyle anlatabilirim
çok acıyo canım bi parol içicem sanırım

Benim de gece 2 gibi çok ağrım oldu. Daha fazla gerilmemek için yattım uyudum. Sabah uyandığımda geçmişti şükür.

tavandan olanlar çok güzel duruyor ama çıkarması yıkaması nasıl oluyor düşündürmüyor değil benimde sırada şimdi cibinlik var

mobilyalar geldi ama kokuları dehşet fena ahşap kokuyor, evi ele geçirmiş ki odanın camı sabaha kadar açık olmasına rağmen... kokuyu neyle bastırabilirim tecrübeli annecikler, ve neyle silsem mikroplar öldü ooh mis oldu derim..
beyaz, elma, üzüm sirkesi harici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…