Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar 6 ay bitecek bizim.Bu hafta sırt ağrısı başladı. Sağ tarafta. Bıçak saplanmış gibi .Böyle ağrı yaşayan var mı ?Sürekli değil ama sık sık hissedyrm

keske cnm allah annesine bagislasin askerimizi.icim acidi off hayat bir yanda sevinc bir yandan göz yaşi nasıl bir sey bu dunya.rabbim hic bir anaya evlat acisi yasatmasini

Dilerim iyi haberler alırsınız canım. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzüldüm

Rabbim yardımcınız olsun Umarım sağ Salim haber alırsınız

Var mı yeni bir haber bari?
Çok daha fazla şehit iddiası var özellikle ekşi sözlükte. Devletten hala ses seda yok, Rusya bizim vurduğumuz yerde Türk askeri olmaması lazım diye açıklama yapmış. Donanımsız, hava saldırılarına açık bir alanda askerlerimizi yem gibi koymuşlar resmen. Aldığımız S-400'ler de onların donanımlarına etki etmiyormuş. Nato'dan da beklenilen destek gelmeyince alın size göçmen biraz da siz uğraşın diye sınır kapılarını açtılar misilleme gibi.

Arkadaşlar 6 ay bitecek bizim.Bu hafta sırt ağrısı başladı. Sağ tarafta. Bıçak saplanmış gibi .Böyle ağrı yaşayan var mı ?Sürekli değil ama sık sık hissedyrm
Bel agrisi oluyor bende ama.surekli degil.agrimayan yerim yokki birde buyudukce kuzular agrilar oluyor cok ayakta kalincada oluuor ama bicak saplanmis gibi diyorsunuz bobrek tarafimi

Çok üzüldüm, inşallah iyidir durumu. Biz de üzülüyoruz kahroluyoruz evet ama ateş düştüğü yeri yakıyor daha çok.

Çünkü GÖZLEM noktasıymış ya barış için.... YERSEN!!! Ay açıklamalara daha bi çıldırıyorum

Bel agrisi oluyor bende ama.surekli degil.agrimayan yerim yokki birde buyudukce kuzular agrilar oluyor cok ayakta kalincada oluuor ama bicak saplanmis gibi diyorsunuz bobrek tarafimi
Kürek kemığinin olduğu yerde.Bi çözümü yok mudur acaba .Bi haftadır canım yanıyo baya .Doktoruma sorsam ya bişey yok geçer geçer diye geciştirecek. Bildiğimden hiç sormadım

Dün gece 9 şehit diye ilk açıklama geldiğinde Reuters haber ajansı 34 şehit dedi. Sonra ne hikmetse 2 saatte bir sayıyı arttırdılar şimdi 33 oldu.

Ben bu konuyu daha medyada yokken polis eşleri olan 2 arkadaşımdan okudum,grupta konuştular. Üstelik ikisinin de söylediği rakam çok feci. İkisi birbirine eşlerinin gruplarına gelen haberleri size de geldi mi diye sordular. Yahu dedim yalandır,ortada öyle haber yok. Onların haklı çıkmasından korkarım. Bahsi geçen rakamları basın asla söylemez ama dilerim yalandır.

Tam olarak benimde yaşadığım. Bizzat şehitleri taşıyan polisimiz bilgilendirme için ses kaydı attı . Helallik isteyişi gitmiyo kulaklarımdan.

Benim okuduklarım da Reyhanlı'da görev yapan doktorlardan haber alanların yazdıklarıydı, hiçbir zaman gerçeği öğrenemeyeceğiz ama dilerim gerçek değildir o sayılar

Dün gece 9 şehit diye ilk açıklama geldiğinde Reuters haber ajansı 34 şehit dedi. Sonra ne hikmetse 2 saatte bir sayıyı arttırdılar şimdi 33 oldu.
Ortada şehit sayısı hakkında bilgi yokken bbc worldde de direk 34 şehit sayısını gördük bizde.
En gerçek, doğru haber kaynağı şu an için Türkiyede ekşisözlük bence. Gündemdeki başlıkları takip edip, ancak ordan bilgi alabiliyorum.

İnsanî tarafımın ağarlığı,hamileliğin duygusallığı göç edenleri o çocukları gördükçede ayrı ağlıyorum,Ne zor,ne acı durum,şu mübarek günde Rabbim yardımcıları olsun

Başımız sağolsun, insan karnında can taşıyınca can’ından can kaybedenleri çok daha iyi anlıyor. Kim ne derse desin vatan toprağımız tehdit altında değilken verilen can’ı kabullenemiyor. Başkasının toprağı için gidiyor canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…