Senin canini cok yakan bir agriysa dr git ortapedi bölumune gitsen iyi olurKürek kemığinin olduğu yerde.Bi çözümü yok mudur acaba .Bi haftadır canım yanıyo baya .Doktoruma sorsam ya bişey yok geçer geçer diye geciştirecek. Bildiğimden hiç sormadım
Cnm eni sonu rakam soylenecek ne kadar gizlenecek sehit sayisi.sehit aileleri gizlense ayaga kalkar.kolay degil insanlarin cani yaniyor.dilerim daha fazla sehit vermeyizBen bu konuyu daha medyada yokken polis eşleri olan 2 arkadaşımdan okudum,grupta konuştular. Üstelik ikisinin de söylediği rakam çok feci. İkisi birbirine eşlerinin gruplarına gelen haberleri size de geldi mi diye sordular. Yahu dedim yalandır,ortada öyle haber yok. Onların haklı çıkmasından korkarım. Bahsi geçen rakamları basın asla söylemez ama dilerim yalandır.
Hımmm tamam canım ben bozulur diye çekirdeği attım doğuma az kala yapıp koyayım dolaba ha bir de kızlar bebek doğduğunda ağzına acve hurması sürmek ve zemzem içirmek sünnet bilginiz olsun ikizlerinde yaptim bunda da inşallah yapacamAyva çekirdeğini kesinlikle bende duydum, ama dondurucuya atmana gerek yok,şu şekilde hazırda dursun dolabında,sağolsun anneme yaptırdım ben en minik pet şişede yapmış onun evinde duruyor. Sen de yapıp buzdolabında saklayabilirsin
Ben 100den fazla duydumCnm eni sonu rakam soylenecek ne kadar gizlenecek sehit sayisi.sehit aileleri gizlense ayaga kalkar.kolay degil insanlarin cani yaniyor.dilerim daha fazla sehit vermeyiz
Sağ ol cnmSenin canini cok yakan bir agriysa dr git ortapedi bölumune gitsen iyi olur
Gebelikte kuyruk sokumu ağrısının iki temel nedeni bulunur;
Birinci sebep, gebelik süresince salgılanan ve son haftalarda üst seviyelere çıkan hormonlardır. Bu hormonlar leğen kemiğini birbirine bağlayan lif yapıları gevşeterek, leğen kemiğinin hacmini önemli oranda arttırır. Böylece gebeliğin sonunda bebek anne karnından rahatça çıkabilmektedir. Kemikler arasındaki bu gevşeme, vücut ağırlığının kaslardan ve liflerden ziyade kemiklere yüklenmesine sebep olur. Her zaman taşıdığından daha fazla yük taşıyan kemikler, özellikle de kuyruk sokumu ve kasık kemikleri bu zorlanmaya ağrıyla yanıt verir.
İkinci sebep, gebeliği olmayan bir kadında karın- leğen bölgesinde bağırsaklar, idrar torbası, yumurtalar, kaslar, damar-sinirler vb. anatomik yapılar bulunur. Gebelik döneminde bu yapıların yanı sıra fetüs (bebek) bulunur. Ekstra bir hacme ve ağırlık artışına sebep olan bu durum kemiklere özellikle de kuyruk sokumu kemiğine baskı yaparak ağrıya sebep olur.alinti
Kuyruk sokumu ağrısı bende de var malesef batıyorSenin canini cok yakan bir agriysa dr git ortapedi bölumune gitsen iyi olur
Gebelikte kuyruk sokumu ağrısının iki temel nedeni bulunur;
Birinci sebep, gebelik süresince salgılanan ve son haftalarda üst seviyelere çıkan hormonlardır. Bu hormonlar leğen kemiğini birbirine bağlayan lif yapıları gevşeterek, leğen kemiğinin hacmini önemli oranda arttırır. Böylece gebeliğin sonunda bebek anne karnından rahatça çıkabilmektedir. Kemikler arasındaki bu gevşeme, vücut ağırlığının kaslardan ve liflerden ziyade kemiklere yüklenmesine sebep olur. Her zaman taşıdığından daha fazla yük taşıyan kemikler, özellikle de kuyruk sokumu ve kasık kemikleri bu zorlanmaya ağrıyla yanıt verir.
İkinci sebep, gebeliği olmayan bir kadında karın- leğen bölgesinde bağırsaklar, idrar torbası, yumurtalar, kaslar, damar-sinirler vb. anatomik yapılar bulunur. Gebelik döneminde bu yapıların yanı sıra fetüs (bebek) bulunur. Ekstra bir hacme ve ağırlık artışına sebep olan bu durum kemiklere özellikle de kuyruk sokumu kemiğine baskı yaparak ağrıya sebep olur.alinti
Haklısın bak konu dağılsın. ogunbebe diye bir internet sitesi var ne kadar güvenilir bilmem ama bebek bornoz setleri 100 tl olanların hesap 80 tl orada.Hadi bizler de kendimizi fazla dağıtmayalım. Gülüp eğlenecek halimiz yok evet ama hepimiz emanet birer can taşıyoruz. Kapatın televizyonları sosyal medyayı falan, mübarek cuma saati, sebep olanlar allahından tez zamanda bulsun inşallah. Biraz toparlanalım, belki bencilce ama bizim de sorumlu olduğumuz yavrularımız var,kaskatı karnım üzüntüden.
31 haftalık gebeyim ben de yaşıyorum yaklaşık 2 haftadır tarif ettiğiniz agriyiArkadaşlar 6 ay bitecek bizim.Bu hafta sırt ağrısı başladı. Sağ tarafta. Bıçak saplanmış gibi .Böyle ağrı yaşayan var mı ?Sürekli değil ama sık sık hissedyrm
Haklısın bak konu dağılsın. ogunbebe diye bir internet sitesi var ne kadar güvenilir bilmem ama bebek bornoz setleri 100 tl olanların hesap 80 tl orada.
Benim yavrum da anlamış gibi öyle hareket ediyo ki ilk defa dışardan bu kadar görünür. Hadi anne hayata dönelim diyoHadi bizler de kendimizi fazla dağıtmayalım. Gülüp eğlenecek halimiz yok evet ama hepimiz emanet birer can taşıyoruz. Kapatın televizyonları sosyal medyayı falan, mübarek cuma saati, sebep olanlar allahından tez zamanda bulsun inşallah. Biraz toparlanalım, belki bencilce ama bizim de sorumlu olduğumuz yavrularımız var,kaskatı karnım üzüntüden.
Ben bi tane aldım ama yeter mi acaba 2 mi olmalı? Lcw den aldım çok tatlişko bişey iyi çıkar mı bilmem ama. Bornozu hemen kullanmıyorlar diye almadım. Bak yine kafamda deli sorularHaklısın bak konu dağılsın. ogunbebe diye bir internet sitesi var ne kadar güvenilir bilmem ama bebek bornoz setleri 100 tl olanların hesap 80 tl orada.
Benim yavrum da anlamış gibi öyle hareket ediyo ki ilk defa dışardan bu kadar görünür. Hadi anne hayata dönelim diyoRabbim yardımcımız olsun. Hadi elele tutuşup sevgi pıtırcığı olalımmm
Yanlış anlayacak olanlar azcık ötede dursun bi zahmet.vallahi sorma biber yemişim gibi akşamdan beri,yangınlı içim. Yani kimse yanlış anlamaz umarım,elbette içimizden geçenler başka olsada birazda sağlığımızı düşünelim
Gördüm orada beğendim hatta ama daha almadım tabi. Son bir tulum gelmişti. Beyaz dantelli instagramında gördüm hatta. Onu alacağım gibi. Bir de yarın elektronik bu sallanan ana kucaklarından almayı düşünüyorum. Yarın şeker yüklemem var. Annem'de şeker var. Ananem şeker hastasıydı. KV şeker hastası. İnş çıkmaz bende de.bakıcam, çünkü kızın tek eksiği havlu. İnternetten alışveriş yapmak istiyosan jammbaby derim. Birrrrrrr sürü şey aldım
Benim 28 olck. Doğuma kadar devam ederse yandık demektir .Doktorunuza falan sordunuz mu hiç. Benim yaşantımı etkiliyor31 haftalık gebeyim ben de yaşıyorum yaklaşık 2 haftadır tarif ettiğiniz agriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?