Size bir sorum var arkadaşım için soruyorum
Gebeliğinin 30.haftasında ve 5.aydan bu yana afedersiniz cinsel isteksizlik hasıl olmuş bu durum normal mi ?
Aranızda yaşayan varmı ?
Bunun için doktora gitmesi gerekir mi ?
Acaba vajinismus mu oldum diye korkmuş
Şimdiden teşekkür ederim
Allah sağ salim evlatalrınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Size bir sorum var arkadaşım için soruyorum
Gebeliğinin 30.haftasında ve 5.aydan bu yana afedersiniz cinsel isteksizlik hasıl olmuş bu durum normal mi ?
Aranızda yaşayan varmı ?
Bunun için doktora gitmesi gerekir mi ?
Acaba vajinismus mu oldum diye korkmuş
Şimdiden teşekkür ederim
Allah sağ salim evlatalrınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Bende de en başından beri cinsel isteksizlik hat safhada birleşme korkusu da yaşıyorum o da çocuğa bişey olacak endişesindne yoksa vajinusmusluk bir durum yoktur bence
Bende de en başından beri cinsel isteksizlik hat safhada birleşme korkusu da yaşıyorum o da çocuğa bişey olacak endişesindne yoksa vajinusmusluk bir durum yoktur bence
Arkadaslar aranizda pruloton deport kullanan vardi (yanlis degilsem) varsa dr ne kadar zamana kadar kullanmasini söyledi...ve oksapar ve coraspirin i de hangu zamanlara kadar kullanacaksiniz
selam kızlar, ben minnoş kızıma oda yapamayacağım odamıza beşik aldık ama şimdiden o kadar çok eşyası ıvırı zıvırı oldu ki ne yapacağımı şaşırdım oraya buraya sokuşturdum dağınık oldu. Siz hepiniz oda yaptınız mı bebişlere, napsam dolap mı alsak acaba gidip fikrinize ihtiyacım var
selam kızlar, ben minnoş kızıma oda yapamayacağım odamıza beşik aldık ama şimdiden o kadar çok eşyası ıvırı zıvırı oldu ki ne yapacağımı şaşırdım oraya buraya sokuşturdum dağınık oldu. Siz hepiniz oda yaptınız mı bebişlere, napsam dolap mı alsak acaba gidip fikrinize ihtiyacım var
Önümüzdeki sene taşınmayı planladığımız için ben de oda yapmadım sadece beşik aldım. Eşyaları da kendi odamda aynalı bir dolap var orayı boşaltıp oraya koymayı düşünüyorum. Bizim eşyalar biraz sıkışacak artık önümüzdeki seneye kadar böyle devam edeceğim..sonrası allah kerim..
Ben de normal doğum çok ister ve korkmazdım ama vakit yaklaşınca kalbim bi gümbürdüyor bazen diyorum herkes gibi yapıcaz ve geçecek bazen diyorum nasıl olacak.
Okuduğum kitap da (hypnobirthing) korku olursa acı olur korkmayın diyor korku bilmem ne sinirini etkiliyormuş o açılma olmasını engelliyormuş vs vs anlatıyor kitap.
Arkadaslar aranizda pruloton deport kullanan vardi (yanlis degilsem) varsa dr ne kadar zamana kadar kullanmasini söyledi...ve oksapar ve coraspirin i de hangu zamanlara kadar kullanacaksiniz
ben ikizlerimde doğuma kadar kullanmıştım ama benim tuvalet dışında ayaga kalkmam yasaktı benim baya riskli diye öyle vermişti başkalarında daha erken kesiyor onu durumuna göre doktor belirleyecek canım
Ben de oda yapmicam
Kiraciyim suan evimizi muteahhide verdik 15ay sonra teslim alicaz o sebeple 15 ay burdayim.
Suan 3+1 burasi.
biri oglumun cocuk odasi diger bos oda da kiler dolabi ve camasirligim var.
Oraya 2 kapili uygun bir dolap alicam bol rafli.
200tl trendyolda buldum.
(Diger evde de bir sekilde degerlendiricem)
Onu alicam o odaya koyucam tüm esyalari tek dolapda dursun istiyorum.
Besigi benim odamda olacak.
Organizer canta aldim ayrica gunluk bez pisik kremi islak mendil gibi ihtiyaclarinida o cantada bulundurum odama salona yanima alicam öyle gezdiricem.
Ben de oda yapmicam
Kiraciyim suan evimizi muteahhide verdik 15ay sonra teslim alicaz o sebeple 15 ay burdayim.
Suan 3+1 burasi.
biri oglumun cocuk odasi diger bos oda da kiler dolabi ve camasirligim var.
Oraya 2 kapili uygun bir dolap alicam bol rafli.
200tl trendyolda buldum.
(Diger evde de bir sekilde degerlendiricem)
Onu alicam o odaya koyucam tüm esyalari tek dolapda dursun istiyorum.
Besigi benim odamda olacak.
Organizer canta aldim ayrica gunluk bez pisik kremi islak mendil gibi ihtiyaclarinida o cantada bulundurum odama salona yanima alicam öyle gezdiricem.
bizde kiracıyız ve hiç boş odamız yok, seneye ev almayı düşündüğümüz için oda yapmayı düşünmedik. zaten yanımızda beşiğinde yatacak diye ama eşyalarını hiç hesaba katmamışım. Olmazsa bende bir bakayım küçük bir dolap
bizde kiracıyız ve hiç boş odamız yok, seneye ev almayı düşündüğümüz için oda yapmayı düşünmedik. zaten yanımızda beşiğinde yatacak diye ama eşyalarını hiç hesaba katmamışım. Olmazsa bende bir bakayım küçük bir dolap
plastik cekmeceli dolap var hani 10 lu falan oyuncak koyuluyor hem uygun her yer kaplamiyor öyle biside alinabilir giysileri ufak tefegi toparlar en azindan.
Evinize gecincede oyuncak koyabilirsiniz
Kizin nevresimleri geldi begendim.
Biri baya pamuklu kalin tam kışlık iyi oldu.
Ebebek siparislerimde geldi
Kanguru aldim kraft marka bakalim durursa kız en azindani yazi kanguruyla cikarirdik.
Sansimi denicem.
Canım ev kendinizin mi kira mı, boş odanız var mı?
Eğer kendi evinizse ve boş odanız varsa büyük gömme dolap yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım. Ama başka bişey almadım. Oda takımının dolabından daha kullanışlı oluyor, tavana kadar olduğu için bütün ıvır zıvırı topluyor.
Canım ev kendinizin mi kira mı, boş odanız var mı?
Eğer kendi evinizse ve boş odanız varsa büyük gömme dolap yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım. Ama başka bişey almadım. Oda takımının dolabından daha kullanışlı oluyor, tavana kadar olduğu için bütün ıvır zıvırı topluyor.