Bende de hic odem sis olusmamisti (oglumda olmustu ayakkabilarimi giyemiyordum o derece olmuyordu ayagima yani) 2 gundur bende sabah parmaklarim dolma gibi uyaniyorum.
Ama sadece ellerimde var yuzumde ayaklarimda yok.
Tuzu tamamen kesicem.
Bende de hic odem sis olusmamisti (oglumda olmustu ayakkabilarimi giyemiyordum o derece olmuyordu ayagima yani) 2 gundur bende sabah parmaklarim dolma gibi uyaniyorum.
Ama sadece ellerimde var yuzumde ayaklarimda yok.
Tuzu tamamen kesicem.
Ben de 15 kilo aldım ki daha vaktim var doğuma ama sadece göbeğim öne doğru büyüdü o yüzden de dengesizlik yapıyor ayaktayken öne doğru eğilme hissi oluşuyor. Sizin de öyledir o yüzden yoruyor insanı. Tüm vücut dengeli bir şekilde alsa kiloyu bu kadar yormaz
İlk hamileliğimde doğumdan 1 gün önce olmuştu bende. Ama sancı da çekiyordum o ara. Birden şiştim ellerim recep ivediğin filmde balığa sokuyorda şişiyor ya öyle olmuştu
İyi geceler hanımlar. Bu gece karnımda kasılma olurken aynı zamanda alt tarafta değişik bir ağrı oluyor. Böyle hem vajinada hem de makata doğru bir sizi gibi. Nedir bu acaba doğum sancısı nasıl başlar ?
Ben de 15 kilo aldım ki daha vaktim var doğuma ama sadece göbeğim öne doğru büyüdü o yüzden de dengesizlik yapıyor ayaktayken öne doğru eğilme hissi oluşuyor. Sizin de öyledir o yüzden yoruyor insanı. Tüm vücut dengeli bir şekilde alsa kiloyu bu kadar yormaz
Kızlar rüyasında bebeğini gören var mı kaçtır görüyorum sarışın mavi gözlü bi bebek mavi göz renginide pek sevmiyorum açıkcası niye mavi diyorum rüyamda bile
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Nasilsiniz ne var ne yok
Ben kuaförümle konuştum yarin ahda yaptırıyorum
2 aydir gidemedim feci haldeyim
Kasi bıyığı hallediyorum da agda mümkün degil tüy dökücü krem kullansam 1 gün sonra cikmaya kaşınmaya başlıyor tekrar ameliyat agrilarini cekerken kasiyamam bas edemem mümkün degil
Bebek olucak öte yandan büyük oğlum 19 aylik oldu daha bir düşkün oldu bana
Allahim hepimizin yardımcısı olsun
Eşim 4 gün karantinada çalışıyor diye Çarşamba’dan beri annemlerde kalıyoruz
Hastane çantamı hazirlamadim henüz yarin hazırlayacağım insallah
Bu sefer geç kaldim sanirim biraz Perşembe bebis gelecek insallah
İtiraf ediyorum iyiki eşim çalışmış ta bana annenlerde kal istersen demis evdeki çektiğim agrilari cok azaldi
Meger ben ne kadar yoruluyormusum da haberim yokmuş Kaldi ki büyük temizlik yapmazdim kahvalti yemek bulasik yani evi esim süpürüyordu camasir vs seriyordu ama demek hafif dediğim isler bile
Yoruyormus
Kızlar rüyasında bebeğini gören var mı kaçtır görüyorum sarışın mavi gözlü bi bebek mavi göz renginide pek sevmiyorum açıkcası niye mavi diyorum rüyamda bile
Nasilsiniz ne var ne yok
Kasi bıyığı hallediyorum da agda mümkün degil tüy dökücü krem kullansam 1 gün sonra cikmaya kaşınmaya başlıyor tekrar ameliyat agrilarini cekerken kasiyamam bas edemem mümkün degil
İtiraf ediyorum iyiki eşim çalışmış ta bana annenlerde kal istersen demis evdeki çektiğim agrilari cok azaldi
Meger ben ne kadar yoruluyormusum da haberim yokmuş Kaldi ki büyük temizlik yapmazdim kahvalti yemek bulasik yani evi esim süpürüyordu camasir vs seriyordu ama demek hafif dediğim isler bile
Yoruyormus
Aynen ben de 11 kilo aldım ama hepsi gobegimde. Ve de bütün organlara baskı yapiyo afacanlar. Neyse ki güzel bir şey için bizim bu kilolar ağır yasamlardkiler gerçekten çok zor yaa
Nasilsiniz ne var ne yok
Yoruyormus
Ya benim de gitmem lazım ama korkuyorum şu ortamda. yarım yamalak hallettim. zaten lazerli ama alt kısımlarda var. Agdadan başka bişey de yapmak istemiyorum dedigin gibi sonrası sıkıntı. Kas biyik bacak falan hallettim de o bölge sikinti iste
Tansiyon yükselmesi ve protein zehirlenmesi olabiliyor sanırım onun takibi için dikkat etmemi söyledi. Tansiyon probleminiz var mı şiddetli baş ağrısı felan