Özel bir soru soracam bilen varsa cevap verebilir mi ? Sizin akıntınız kokuyor mu ? Benim hamileliğimin ilk gününden beri afedersiniz sirke gibi kokuyor ve ve sarı akıntı . Şimdilerde de bazen beyazda geliyor . Bir kez doktora soyledim bi fitil verdi o fitilde pembe sulu kan yaptı biraktım simdi korkuyorum doktora soylemeye . Esimde o fitilden rahatsiz olmustu bebege bir sey olur diye . Suan korkuyorum ne yapayim sizce . Idrar testi istesem doktordan yaparlarmi fitil istemiyorum korkutuyor beni
Ben de fitil kullandım pembe akıntı olamdi sadece ilacın bir kısmını beyaz olarak attı vücut. Yerleştirirken zorlamadan dolayı tahriş olmuştur ondan hafif kanama olur. Bebeğe de hiçbir şekilde zarar veremez merak etmeyin. Ben kullandım ve geçti bence kullanın ve kurtulun. Yalnız kullandıktan sonra kaşıntı yapıyor bir gün sonra geçiyor
İzin konusunda dertlendim.vat mı bu işi halledebilen.Eşim kaymakamlığa gitti İstanbul da ordan başvuru almıyor larmis ya 199 yada e devlet üzerinden.e devlet üzerinden yaptım red oldu.nasil yaptınız acil cevap lutfen
Fitil beni korkutuyor ama enfeksiyon erken dogumada sebep oluyormuş. Off ya kaşıntı yanma vs bunlar yok. Sadece koku ve renk beni endişelendiriyor . Allah'ım korusun . Su içiyorum bol bol. Ic camasırımıda degisiyorum . Önceden alaturka wc kullanıyordum şimdi alafranga ondan kaynaklı olabilir mi ?
Ben de fitil kullandım pembe akıntı olamdi sadece ilacın bir kısmını beyaz olarak attı vücut. Yerleştirirken zorlamadan dolayı tahriş olmuştur ondan hafif kanama olur. Bebeğe de hiçbir şekilde zarar veremez merak etmeyin. Ben kullandım ve geçti bence kullanın ve kurtulun. Yalnız kullandıktan sonra kaşıntı yapıyor bir gün sonra geçiyor
Haklısın bende önemli olduğunu düşünüyorum . En başından beri bu doktora gidiyorum yarin gidecem söyleyecem inşallah enfeksiyon belirtim yoktur yada herşey yolundadır . Teşékkür ederim canım
Mesajim yarim kaldi canim bitter cikolata her ihtimale karsi su isitici ve elbise seklinde gecelik sezeryanda bnce olmazsa olmazlar kisiye gore degsir ama ☺
canim kuru meyve hosaf falan gotururum diye dusunuyordumda bu bitter cikolata ve nescafeyi duyuyordum pek fikrim yoktu.
sagolasin.
Spinal olmadim ya ben oglanda genel oldum hic bas agrisi ya da istifra da yasamadim