Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de fitil kullandım pembe akıntı olamdi sadece ilacın bir kısmını beyaz olarak attı vücut. Yerleştirirken zorlamadan dolayı tahriş olmuştur ondan hafif kanama olur. Bebeğe de hiçbir şekilde zarar veremez merak etmeyin. Ben kullandım ve geçti bence kullanın ve kurtulun. Yalnız kullandıktan sonra kaşıntı yapıyor bir gün sonra geçiyor

İzin konusunda dertlendim.vat mı bu işi halledebilen.Eşim kaymakamlığa gitti İstanbul da ordan başvuru almıyor larmis ya 199 yada e devlet üzerinden.e devlet üzerinden yaptım red oldu.nasil yaptınız acil cevap lutfen

Alafranga wc nin etkileyeceğini zannetmiyorum canım. Güvendiğin başka bir doktor varsa kadın doğumcu ona da git bence enfeksiyon konusu önemli.

Yarın doktora gidecem inşallah söyleyeyim tekrar en azından tedbir olur benim ve bebeģim ićin çook teşekkür ederim canım
Alafranga wc nin etkileyeceğini zannetmiyorum canım. Güvendiğin başka bir doktor varsa kadın doğumcu ona da git bence enfeksiyon konusu önemli.
Haklısın bende önemli olduğunu düşünüyorum . En başından beri bu doktora gidiyorum yarin gidecem söyleyecem inşallah enfeksiyon belirtim yoktur yada herşey yolundadır . Teşékkür ederim canım

moon83 sırayla dogurmaya basliyoruz desene.
Rabbim sağ salim kavusmak nasip etsin.

Ben bu kahve olayini bilmiyorum spinal sonrasi iyi mi geliyor? nescafe mi?

moon83 sırayla dogurmaya basliyoruz desene.
Rabbim sağ salim kavusmak nasip etsin.

Ben bu kahve olayini bilmiyorum spinal sonrasi iyi mi geliyor? nescafe mi?
Sert kahveler iyi geliyormuş baş ağrısı olmaması içinmiş. Evet spinalde iyi geliyor. Nescafenin sade teklilerinden aldım. Sütsüz şekersiz.

Sert kahveler iyi geliyormuş baş ağrısı olmaması içinmiş. Evet spinalde iyi geliyor. Nescafenin sade teklilerinden aldım. Sütsüz şekersiz.
canim kuru meyve hosaf falan gotururum diye dusunuyordumda bu bitter cikolata ve nescafeyi duyuyordum pek fikrim yoktu.
sagolasin.
Spinal olmadim ya ben oglanda genel oldum hic bas agrisi ya da istifra da yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…