Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben geçen hafta koluma bacağıma zar zor ağda yaptım. Cildim çok hassaslasmis niyeyse sanki güneş yanığı gibi daha çok acıdı. Bikini bölgesine eşim ağda denedi dayanamadım aciya o yüzden mecbur jilet yaptım hatta bugün yine tüy dökücüyle tek tük çıkanları yine alcam.Heyecan dorukta yarın doğum

Her yer gergin ya kaşırken bile acıyor benim. Jilet hiç kullanmayan biriydim ama şu an umrumda değil :) kullanıyorum geçiyorum.

Her yer gergin ya kaşırken bile acıyor benim. Jilet hiç kullanmayan biriydim ama şu an umrumda değil :) kullanıyorum geçiyorum.
yine dogum zamani belli olan bizler icin bir nebze jilet kurtarir o aksam yapilir ya da sabah.
Ama normal bekleyenler her an tereddutde oluyorlar.
Ayy gerci bizimde nolcamiz belli diil.
Gun verildi ama yinede panik panik

yine dogum zamani belli olan bizler icin bir nebze jilet kurtarir o aksam yapilir ya da sabah.
Ama normal bekleyenler her an tereddutde oluyorlar.
Ayy gerci bizimde nolcamiz belli diil.
Gun verildi ama yinede panik panik
Yok cnm bisey olmaz insani rahatlatiyor duş bende iki normalde temizlenip gittim o zman b ir soguk kanlilik geliyor allah yardimci oluyor

Kızlar çoğumuzun doğuma çok az kaldı epilasyon nasıl yapıyorsunuz ağda yaptıramıyorum heryer kapalı jilet de yapmak istemiyorum ne olacak bilemedim
Ben hayatimda ilk kez kendim agda yaptim aynayı aldim karsima yaptım tek tük kaldi onuda jilet artık napiyim bacaklarimda zaten kalmadi tüy hamilelikten sonra koltuk alti paket halettim sukurki

Cevabınız için çok teşekkür ederim. İyi ki bu sayfa var da farklı düşünceler bakış açıları görebiliyoruz. Okuyunca farklı bakmaya basladim. Belli bir karakter ile dogduklarina bende çok inanıyorum. Sanırım tecrübe olmayınca bu kadar korku stres yaşıyorum. Inşallah sağlıklı olsun. O bize bizde ona alışacağız. Zaman gerekiyor. Belki de doğduktan sonra bu düşüncelerime pişman olacağım. Bilmiyorum. Allah hepimize sağlıklı bebisler ve kolay bir doğum nasip etsin

Korkuyorum tabi cnm beslemek alt degistirmek degil de onlari en fazla 1 haftada ogrenirsin ama onun sorumlulugunu alabilmek yetistirebilmek cok meşakkatli geliyor becerebilecwk miyim endisesi cok fazla tabikide ama normal bence daha once hic bilmedigimiz bir duyguyla karsilascaz bu zamana kadar tuh nerden doğurdum bunu diyen anne görmedim demekki oluyir bi sekilde:)

iyi akşamlar arkadaşlar. Allah hepimize yardım etsin, sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım inşallah. Ben de sezaryen düşünüyorum. Yaşım kırk, ilk bebeğim, boyun ve bel fıtığı tedavisi gördüm. Normal doğumun bana zarar verebileceğini düşünüyorum. Ancak özeldeki doktorum, artık devlet denetliyor, beyin cerrahisi veya fizik tedavi doktorundan rapor almalısın dedi. Böyle bir istekle karşılaşan bir tek ben miyim?

amin insallah sag salim kavusalim yavrularimiza.
Cnm bende 37 yasindayim ama boyle birsey duymadim.

Sutun geldiğini ilk zamanlar nasil anlamistin peki? İlk zamanlar akmiyor cunku.

Ben ilk dogumumda haftalarca sutumun az oldugunu dusundum..cunku hic gormedim. Ama bebek araliksiz emdi..hemsireler de emdiği surece sorun gormedi. 10 gunluk kontrolde kilo alimi iyi olunca geldiğini anlamistim ancak.

İlk dogumumu asiri emzirme yanlisi bir hastanede yapmıştım. Hastaneye biberon, emzik sokmuyorlardi nerdeyse ama bu sefer dogum yapacagim hastanenin emzirme politikasini bilemiyorum :/ hani sutun yok derlerse diye yanimda pompa goturmeyi dusunuyorum.

Canım ben ilk günler emzirip peşine 1 ölçek mama verdim. Sütüm arttıkça manayı içmedi oradan anlamıştım. Aç olsa içer dedim. 2 gün 3 gün artık emzirme sonrası verdiğim mamayı hiç içmedi. Sonrasında da dediğin gibi kilo alımı çok iyi ilerledi çok şükür sen sütün yok deseler bile sütün artıran şeylerden biri de emzirmek olmasa bile her beslenme öncesi emzireceğim dersin. Tecrübelisin zaten kabalık yapan olursa cevabını ver geç hiç üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…