Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben yine yaniyorum diye uyandim.
Actim camlari zaten kisa kol askili yazi getirdim.
yinede yaniyorum.
Gece sahurda dahi gittigim odanin camina yapisiyorum.
Temmuz Agustos hamislerine Allah yardim etsin.

Ben
Kızlar çoğumuzun doğuma çok az kaldı epilasyon nasıl yapıyorsunuz ağda yaptıramıyorum heryer kapalı jilet de yapmak istemiyorum ne olacak bilemedim
Ben gecen gun aynanin karsisinda eldivenle aldım canım. Agda yapamadım jilet yapmak da istemedim. Zaten bu hamileligimde tuylerim baya azaldi6

Gunaydin tatli annisler birer birer dogum haberleri devam ediyor dogum yapan her anneyi tebrik ediyorum yine uykuya doyamadigim ama uyuyamadigim bir gune daha uyandim mesane bel agrisina el.ayak sismesi eklendi sisen ayak bileklerimde varisler cikti bunlarada ek olarak bulanti ve istahsizlik basladi bana ne oluyor bilmiyorum bugun gorus gunumuz dr a sorucam

Guzel haberle gel cnm dogum yaklasti artik vucut saldi kendini.bende iki gundur surekli yatayim modundayim istahta.sıķıntı yok yatsamda uyumuyorum kafa da bir suru soru stres rabbim hepimizi kurtarsin saglikla gelsin yavrularimiz

Guzel haberle gel cnm dogum yaklasti artik vucut saldi kendini.bende iki gundur surekli yatayim modundayim istahta.sıķıntı yok yatsamda uyumuyorum kafa da bir suru soru stres rabbim hepimizi kurtarsin saglikla gelsin yavrularimiz
Aminn.insallah ama sisen yerlerimde varis cikmasi cok moralimi bozdu dun agladim oturup bide hic yemek yiyemiyorum 0 istah afedersin ayip soylemesi dun gece yarim.tabak pirasayi ekmeksiz zor zar yedim kahvalti edemedim 1 bardak sut.icebildim

Stres yapma seninde 3.cocugun sanirim benimde 3. Dogumda sanci kismi disinda beni korkutan bisey yok sende rahat ol ki dogumun rahat gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…