Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben 2 hafta önce çorap giymeyi bıraktım bu yüzden. Hatta sadece ayakla4 değil, ellerim yüzüm de çok şiş. Yarın doktora gidip soracam neler yapılabilir diye
Bende boyleyim yarin dr randevusunda sorucam dr a ayakkabi giyemiyorum bende sokaga cikarken terlik.giyiyorum

Eklentiler

• 20200429_093019.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20200428_194657.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 40
Nasıl hemşire o ya sınir oldum
Benimkiler süt çıkana kadar mememi sikmisti
Daha çok moral verip emzirmeye teşvik etmeleri lazım.

Oğlum sarılık olmuştu 1 gece yatmıştık ben zaten acemilikten sürekli ağlıyorum kendimi suçluyorum sütde yok. Hemşire de geldi bana böyle dedi. Sabaha kadar durup durup ağladım. Sonra kendimi motive etmeye çalıştım eve gelip duş felan da alınca gelmişti şükür.

Her hemşire için demiyorum ama işte bazılarının kolayına geliyor öyle söylemek. Uğramamış oluyorlar ben de çok ağladım.

Şişlik yaşayan arkadaşlar tansiyon kontrolü yapıyor musunuz peki? Şişkinlik + tansiyon tehlikeli olabiliyor doktorunuzla görüşün mutlaka

Bazı hemşireler gerçekten doktorlardan daha egolu ve o kişilere cevabını vermek lazım gerçekten. Çünkü hakediyorlar. Ben doğum yaptığımda hastanenin makinesi ile 3 saatte bir sağım yaptırdılar acısa da yap dedi hemşire sürekli kontrol etti. Her seferinde önce bebeği emzirtti nasıl tutacağını gösterdi çok şanslıydım o konuda şükür o nedenle midir bilmem çok çabuk sütüm gelmişti

Kesinlikle emzirme önemli ne kadar cok emzirme okadar cok sut.bol su bol moral lazim

Bu hafta iyice hamile olduğumu anlıyorum :) hala kendi çorabımı giyebiliyorum ama hiç hareket edesim gelmiyor ama azıcık hareket edip yürüdüğümde de çok iyi geldiğini farkediyorum ama çok çabuk yoruluyorum :/ son gücümle yemek yapıp buzluğa atayım diyorum bari eşimin iftarı hazır olur iyice agırlaştığımda adama bir yararım olur diyorum.
Acaba ben mi çok nazlıyım yoksa süreç mi normal?
ayrıca bugün son iş günüm artık başlasın doğum izni :) ( evden çalışıyorum ama artık bilgisayar başında oturmak bile zor gelmeye başladı )

Şişlik yaşayan arkadaşlar tansiyon kontrolü yapıyor musunuz peki? Şişkinlik + tansiyon tehlikeli olabiliyor doktorunuzla görüşün mutlaka
Ben günde iki defa ölçüyorum. Çok şükür şimdilik iyi. Eşim dalga geçiyor benimle, bu kadar tansiyon ölçülür mü diye. Can sıkıntısından ölçüyorum sanki

Aynen cnm bende evde calisicam isim var ama pc basina gecmeye erinuyorum c.tesiye kadar yapacagim insallah.

Bende bubsabah dedim artik yolun sonu gelmis yani ne donebiliyorum yatakta nefesim desen zor cikiyor agri sanci oluyor artik.zor 3 gun

Kizlar birsey sorucam bu normal mi ayak bilegimin etrafi burkulmus yada kirilmis.gibi şiş hatta sislikler ele geliyor ve uyusmus gibi sanki sisen yerler
Benimki de aynen böyle oluyor ağrıyor hatta bacaklarım da. Yüksek tutup uzanıyorum biraz iner gibi oluyor. Ben çok kilo aldım o yüzden oluyor diye düşünüyorum. Aslında hamilelikte son haftalarda el ayak şişmesi normal diyorlar ama benimki aşırı şişiyor. Sarkıtmamak dinlenmek gerekiyor galiba bi de tuz yememek. Tansiyonum da normal her kontrolde ölçülüyor.

Kızlar çoğumuzun doğuma çok az kaldı epilasyon nasıl yapıyorsunuz ağda yaptıramıyorum heryer kapalı jilet de yapmak istemiyorum ne olacak bilemedim

Kızlar çoğumuzun doğuma çok az kaldı epilasyon nasıl yapıyorsunuz ağda yaptıramıyorum heryer kapalı jilet de yapmak istemiyorum ne olacak bilemedim
jilet ile hallediyorum esin anlarsa agda bandi deneyebilirsiniz cnm ama cok agda onerilmiyor son zaman

Merhaba kizlar yorumlari okudum bendede yarin doğum olacak kismetse heyecanlıyım Allah hepimize yardim etsin
Ayni agrilar bende de oluyor ayakta durmak cok zor agrilarim cok oluyor
Cok kilo almadim ama Büyük oglusla koşturuyorum diye sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…