Kizlar merhabalar yazamadim kusura bakmayın sabah erkenden gittik hastaneye yatis islemleri başladı bos oda yok dendi bekledik saat 8den 10a kadar teknkisilik oda yok dendi bu sefer bende bu virüs ortamında cift kişilik odada kalmam dedim Refakatcilerle 4 kisi olacak o odaya ben bebeğimi sokmam dedim,esimde gelmişken olsun vs dedi ama inat ettim ameloyata girmedim
Doktora söyleyin isterseniz dediler
İndim doktorun odasina kapisindaki sekreteri yogunluktan görüştürmedi direkt siz cikin ben ordaki hemsireleri tekrar arayacağım dedi neyse ciktik
Gene ayni degisen bisey olmadi
Boşalınca haber edelim dediler
Bende esime dedim eve gidelim aradılar aradilar aramazlarsa baska gune artik
Dedi ya kötüleşirsen nolacak vs doktora muayene de olmadın dedim kötü tehlikeli bir durum olsa doktorun haberi vardı beni tutardi
Neyse 1 saat bekledik arabada esim ikna etmeye calisti dinlemedim sonra dedi doktora gidelim bari gün versin sen sekreterle muhatap oldun kendisiyle konusmadin hakliydida
Neyse gittim 10 dk bekletti beni sekreteri girdim yanina dedim hocam ben kendim normal bir ameliyat olsam 5 kişiyle gene kalirim ama bebeğim olacak kalmak istemiyorum oda hemsireleri aradi bos oda yok dediler eger bugun 1 tane tek kişilik oda bosalir yeni hasta yatışı yaparsan tutanagimizi tutariz ben hastayi iptal ediyorum Hastane müdürüne de haber vericem dedi
Bana yarin sabaha gun verdi oda rezerve edeim dedi
gidip kaynanamdan oglani aldik babamlara geldik
Gece 2 den beri ac susuzdum 1 gibi kahvaltı yaptım uyumusum size yazamadim kusura bakmayin
Cok uzun oldu hakinizi helal edin