Ben 2 farklı sağlık Ocağı kullandım. İkisinde de randevu gerekmiyordu. Eğer farklı bir uygulama yoksa bundan sonra elinizi kolunuzu sallayarak sağlık ocağına dalma hakkınız var
yoo beni aradıklarında işten izin aldığınız uygun bir günde 9-11 arasında gelin, çünkü o saatlerde kan alıyoruz dediler. ben de uygun olduğum bir gün gittim.
ben kan tahlillerimi yaptırdım hep 2 hafta önce bir daha yaptırmama gerek yok. tahlillerle gideyim cuma sabahı bariiiii habire kan aldıra aldıra evladıma kan kalmadı
muhasebeciye sordum. 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz çalışmama hakkımız varmış. 4 ay çalışma yok ama sonra ki 10 ay'a kadar ne zaman istersen başlayabiliyorsun dedi.
ücretli çalıştığın 4 ay'ın ücretini de devlet 4 ay bittikten sonra veriyormuş
Merhaba kızlarrr
Kasım Aralık ayı gibi tüp bebek yaptıralım derken bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbimin resmen hediyesi oldu bize eşimin dostumun bizim dualarımız kabul oldu.
Sat 21 Ağustos
bazı şirketler günlük yada haftalık kullandırıyor bazısı toplu olarak izin veriyor :) yılda 40 güne kadarda rapor hakkı var ben hepsini zorlamayı düşünüyorum umarım sonunda kovmazlar
ben kan tahlillerimi yaptırdım hep 2 hafta önce bir daha yaptırmama gerek yok. tahlillerle gideyim cuma sabahı bariiiii habire kan aldıra aldıra evladıma kan kalmadı
evet evet öyle bir şey 2020 yeni yılda doğum olacağı için biraz daha artmış olacak ücret demişti.
al paranı bırakma devlete aa aaaaaaa 50 tl olsa bile bırakmam
ya 1 buçuk aydır 2 tüp 3 tüp kan aldılar tsh var diye hafta da bir takipteyim her yerim mor şiş kalmadı artık yok kan falan dicem. vampirler yaaaa, ztn damalarım incecik zor bulunuyor damar kan aldırmak eziyet sinirim bozuldu artık
Aynen uğraşmak istemiyorlardır. Benim eski sağlık ocağı sürekli arayıp soruyordu. Ne durumdasın diyorlardı. Gel arada uğra bebişi görelim diyorlardı. Sırf bu yüzden geri taşınasım var Burda ilk taşındığımda aşılar İçin gidip bildirmiştim. Çok mesafeli karşıladılar. Telefon numarası vermeyecek misiniz gerektiğinde iletişim kurmak İçin dedim. Sağlık ocağını ararsınız gerektiğinde götürülüşü dediler. Arayıp soran da olmadı. Her aşıda ben arayıp hatırlattım.
benim evimle işimin arası 40 km. çpocuk 1 yaşına gelene kadar her gün 1.5 saat emzirme hakkımız var, e hergün gidip gelemeyeceğimize göre, bu saatler toplanıp izin olarak eklenecek diğer doğuranlar öyle yaptı oradan biliyorum.
Aynen uğraşmak istemiyorlardır. Benim eski sağlık ocağı sürekli arayıp soruyordu. Ne durumdasın diyorlardı. Gel arada uğra bebişi görelim diyorlardı. Sırf bu yüzden geri taşınasım var Burda ilk taşındığımda aşılar İçin gidip bildirmiştim. Çok mesafeli karşıladılar. Telefon numarası vermeyecek misiniz gerektiğinde iletişim kurmak İçin dedim. Sağlık ocağını ararsınız gerektiğinde götürülüşü dediler. Arayıp soran da olmadı. Her aşıda ben arayıp hatırlattım.
Merhaba kızlarrr
Kasım Aralık ayı gibi tüp bebek yaptıralım derken bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbimin resmen hediyesi oldu bize eşimin dostumun bizim dualarımız kabul oldu.
Sat 21 Ağustos
evet evet öyle bir şey 2020 yeni yılda doğum olacağı için biraz daha artmış olacak ücret demişti.
al paranı bırakma devlete aa aaaaaaa 50 tl olsa bile bırakmam
Aslında gittim bir kere almaya. Ama hastane bildirmemiş Doğum yaptığımı. 9ay olmuştu Doğum yapalı. Nasıl bildirmedilerse... Alamadım o yüzden. Sonra da taşındım ve gideceğim yerler değişti. Sonra da nasıl yapacağımı unuttum. Öyle öyle ötelendi durdu.