Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
sen anayımmmm ben anaaaa de dal içeriiiiiiii
Ben 2 farklı sağlık Ocağı kullandım. İkisinde de randevu gerekmiyordu. Eğer farklı bir uygulama yoksa bundan sonra elinizi kolunuzu sallayarak sağlık ocağına dalma hakkınız var

yoo beni aradıklarında işten izin aldığınız uygun bir günde 9-11 arasında gelin, çünkü o saatlerde kan alıyoruz dediler. ben de uygun olduğum bir gün gittim.
ben kan tahlillerimi yaptırdım hep 2 hafta önce bir daha yaptırmama gerek yok. tahlillerle gideyim cuma sabahı bariiiii habire kan aldıra aldıra evladıma kan kalmadı

artı günlük süt izinlerini toplayınca 1,5 ay daha izin oluyor diye biliyorum + yıllık izin gelsin 1 yıl :)

artı günlük süt izinlerini toplayınca 1,5 ay daha izin oluyor diye biliyorum + yıllık izin gelsin 1 yıl :)
bu bilgi eksik ben de süt izni bir kaç ay işten erken çıkmakla ya da öğle arası çıkıp emzirmek olmuyor muydu.
süpermiş o zaman 1 yıl evladımla

Ay canım çok sevindim. Hayırlı olsun

bu bilgi eksik ben de süt izni bir kaç ay işten erken çıkmakla ya da öğle arası çıkıp emzirmek olmuyor muydu.
bazı şirketler günlük yada haftalık kullandırıyor bazısı toplu olarak izin veriyor :) yılda 40 güne kadarda rapor hakkı var ben hepsini zorlamayı düşünüyorum umarım sonunda kovmazlar

ben kan tahlillerimi yaptırdım hep 2 hafta önce bir daha yaptırmama gerek yok. tahlillerle gideyim cuma sabahı bariiiii habire kan aldıra aldıra evladıma kan kalmadı
Evet yaa bugun 3 tüp aldilar benden, simdiden delik desik oldum arkadas

Ben daha geçen seferki süt parasını almadım Bir de Doğum parası veriyorlar. 300 tl falandı. Şimdi me kadar bilmiyorum.
evet evet öyle bir şey 2020 yeni yılda doğum olacağı için biraz daha artmış olacak ücret demişti.
al paranı bırakma devlete aa aaaaaaa 50 tl olsa bile bırakmam

Evet yaa bugun 3 tüp aldilar benden, simdiden delik desik oldum arkadas
ya 1 buçuk aydır 2 tüp 3 tüp kan aldılar tsh var diye hafta da bir takipteyim her yerim mor şiş kalmadı artık yok kan falan dicem. vampirler yaaaa, ztn damalarım incecik zor bulunuyor damar kan aldırmak eziyet sinirim bozuldu artık

ne saçmalık benim sağlık ocağı büyük ve çok kişi var belki de işlerine gelmiyor. bu cuma sabahtan gidip halledeyim bari
Aynen uğraşmak istemiyorlardır. Benim eski sağlık ocağı sürekli arayıp soruyordu. Ne durumdasın diyorlardı. Gel arada uğra bebişi görelim diyorlardı. Sırf bu yüzden geri taşınasım var Burda ilk taşındığımda aşılar İçin gidip bildirmiştim. Çok mesafeli karşıladılar. Telefon numarası vermeyecek misiniz gerektiğinde iletişim kurmak İçin dedim. Sağlık ocağını ararsınız gerektiğinde götürülüşü dediler. Arayıp soran da olmadı. Her aşıda ben arayıp hatırlattım.

benim evimle işimin arası 40 km. çpocuk 1 yaşına gelene kadar her gün 1.5 saat emzirme hakkımız var, e hergün gidip gelemeyeceğimize göre, bu saatler toplanıp izin olarak eklenecek diğer doğuranlar öyle yaptı oradan biliyorum.

aaaaaaaaa bu çok saçmalık onların takip etmesi lazım, pesss

Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza. Sürpriz bebeklerden olmus seninkide ne güzel

evet evet öyle bir şey 2020 yeni yılda doğum olacağı için biraz daha artmış olacak ücret demişti.
al paranı bırakma devlete aa aaaaaaa 50 tl olsa bile bırakmam
Aslında gittim bir kere almaya. Ama hastane bildirmemiş Doğum yaptığımı. 9ay olmuştu Doğum yapalı. Nasıl bildirmedilerse... Alamadım o yüzden. Sonra da taşındım ve gideceğim yerler değişti. Sonra da nasıl yapacağımı unuttum. Öyle öyle ötelendi durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…