Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada ben çok uyumaya başladığımdan kelli paso rüya görüyorum. Artık rüyalarıma yetişemez oldum. Sizde de öyle mi? En son gördüğüm rüyada eşimle sokaklarda koşturuyorduk. Sonra birden benim ayakkabım söküldü. Nerdeyse parmaklarım dışarı çıkacaktı. Eşim hemen cebinden iğne iplik çıkarıp ayakkabımı dikmeye başladı. Çok fantastik Sizce bu ne anlama geliyor olabilir. İnternetten biraz baktım sıkıntılı şeyler yazıp duruyordu. İyi yorumlayan birileri olsa da içim ferahlasa.

rüya tabircileri yorumlayın bilemedim ben

Tünaydın kızlar,

Ağzımda acı bir tadla ve halsiz kalkıyorum bu ara. 7+5 teyim. Dünde kan ve idrar verdim tahliller için. Sağlık ocağında tüm testler yapılmıyo bu arada, sonra başka bir hastaneye gidip kalan 3 test için orda kan verdim. Siz neler yapıyosunuz?

Arkadaşlar sizlerinde akıntılar var mı beni çok korkutmaya başladı artık ilk zamanlar çok açık kahveydi jinekolog akrabamız var onunla konuştum sorun değil yerleşirken olur dedi folik asite başlattı sadece. Şimdi sarı renkte devam ediyo

o halsizlik hepimizde var 3 ay dan sonra geçiyormuş öyle diyorlar acı tat hiç olmadı bende.
içimizde ki minnoşu büyütmekle upraşıyoruz zaman zaman kafamıza takıyoruz bazen her türlü sinirmizi bozuyoruz kötü düşüncelerle ama gayet iyiyiz

ne güzel işte sıkıntılı anında eşin imdadına koşmuş. demek ki şimdi de aylar boyunca sana destek olacak, sen koşmaya devam et korkma diyor allah sana

Ay inşallah güzel haberler ile dönersin cnm.

Oy gözünüz aydın ne güzel haber bu inşallah darısı benim kız kardeşime o da bu ay tüp bebek tedavisine başlayacak

Dr.lar gerçektende tedirgin olacağımızı umursamıyorlar,bana da dış gebeliktir belki de dedi daha bişey görmeden haftaya belli olur,bebekten süt kesmede seni o kadar iyi anlıyorum ki,netleşene kadar bekle bence,
Memeden korkutarak kesmek istemedim canım, 3 gündür istedikçe başka şeylerle oyalıyorum gündüzleri neredeyse hiç emzirmedim ama gece emiyor, onuda bikaç geceye kesicem inşallah.

Randevum pazartesi öğleden sonra, inşallah sağlıklı hayırlı haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…