benim evimle işimin arası 40 km. çpocuk 1 yaşına gelene kadar her gün 1.5 saat emzirme hakkımız var, e hergün gidip gelemeyeceğimize göre, bu saatler toplanıp izin olarak eklenecek diğer doğuranlar öyle yaptı oradan biliyorum.
Aslında gittim bir kere almaya. Ama hastane bildirmemiş Doğum yaptığımı. 9ay olmuştu Doğum yapalı. Nasıl bildirmedilerse... Alamadım o yüzden. Sonra da taşındım ve gideceğim yerler değişti. Sonra da nasıl yapacağımı unuttum. Öyle öyle ötelendi durdu.
kesinlikle iş yerin ile konuşursan ekleniyor, servis kullanarak eve gidip geliyoruz, dolayısıyla erken çıkmak vs pek mümkün değil burada, hesap sonunda çıkan süreyi herkes iznine ekledi.
bazı şirketler günlük yada haftalık kullandırıyor bazısı toplu olarak izin veriyor :) yılda 40 güne kadarda rapor hakkı var ben hepsini zorlamayı düşünüyorum umarım sonunda kovmazlar
kesinlikle iş yerin ile konuşursan ekleniyor, servis kullanarak eve gidip geliyoruz, dolayısıyla erken çıkmak vs pek mümkün değil burada, hesap sonunda çıkan süreyi herkes iznine ekledi.
Benim eski ebem de öyleydi. Kadın biz taşınırken nerdeyse ağlayacaktı yaa. Gözleri doldu. Arada ziyarete gelin bari. Çok özliycem bebişi dedi. Keşke herkes işini böyle severek yapsa.
Benim eski ebem de öyleydi. Kadın biz taşınırken nerdeyse ağlayacaktı yaa. Gözleri doldu. Arada ziyarete gelin bari. Çok özliycem bebişi dedi. Keşke herkes işini böyle severek yapsa.
sen normalde çalışıyor musun? kızların genelde herşeyini öğrendik ama sen tatildeydin bizimle çok fingirdemedin yokonocuğummm :) accukk bilgi alalım mı ki acaba ?
sen normalde çalışıyor musun? kızların genelde herşeyini öğrendik ama sen tatildeydin bizimle çok fingirdemedin yokonocuğummm :) accukk bilgi alalım mı ki acaba ?