Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim arkadaşımın da mesafesi uzaktı. bankacı, 6 da çıkmak yerine cuma günleri 2'de çıktı işten. kaç ay sürdü hatırlamıyorum onu.

yıllık izne eklendiğini hiç duymamıştım. öyle ise süper olur.

hastane bildirmemiş mi. yaa kimse işini yapmıyor arkadaş insanlara olan oluyor

kesinlikle iş yerin ile konuşursan ekleniyor, servis kullanarak eve gidip geliyoruz, dolayısıyla erken çıkmak vs pek mümkün değil burada, hesap sonunda çıkan süreyi herkes iznine ekledi.

Bazı sağlık Ocak’ları bu konuda çok iyi çalışıyorlar. Eski oturduğum semtte hemen peşine düşmüşlerdi. Burda ne oğlumu soran oldu ne yeni bebişi.
Bana da hemşire tonla test yaptı sağolsun idrar kan tsh demir b12 Allah ne verdiyse

ay ben asla ebeme küfür ettirmem nasıl bal bir kadındı nasıllllll..
Benim eski ebem de öyleydi. Kadın biz taşınırken nerdeyse ağlayacaktı yaa. Gözleri doldu. Arada ziyarete gelin bari. Çok özliycem bebişi dedi. Keşke herkes işini böyle severek yapsa.

Benim eski ebem de öyleydi. Kadın biz taşınırken nerdeyse ağlayacaktı yaa. Gözleri doldu. Arada ziyarete gelin bari. Çok özliycem bebişi dedi. Keşke herkes işini böyle severek yapsa.

sen normalde çalışıyor musun? kızların genelde herşeyini öğrendik ama sen tatildeydin bizimle çok fingirdemedin yokonocuğummm :) accukk bilgi alalım mı ki acaba ?

Ay cevap verirken geriden geliyordum. Son sayfaya gelene kadar canım çıktı. Bugün herkes formunda

sen normalde çalışıyor musun? kızların genelde herşeyini öğrendik ama sen tatildeydin bizimle çok fingirdemedin yokonocuğummm :) accukk bilgi alalım mı ki acaba ?
Yok canım çalışmıyorum. Ben dra gidemediğim için fingirdeyemiyordum. Belirsizlikten kafayı yemekle meşguldüm o sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…