- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Biogaia kullanıyorum herkeste onu öneriyor bi arastırın istersenizArkadaşlar Gaz için etkili damla nedir ? Eczaneden alacağım . Doktor vermedi ilk aylarda kullanılması uygun değil dedi . Şimdide gazdan uyuyamıyor .
Anladım canım önden gidiyorsun yani peki sütün sağdıktan sonra oda ısısında kalma süresi 3 saat sanırım onu nasıl ayarlıyorsun 3 saati geçerse uyanması nasıl yapıyorsun? Çok soru sordum ya kusura bakma ama aklıma çok takılıyor bunlar
Aynısını veriyorum ama hala var uyuyo ama hep huzursuz gazı uyandırıyorBiogaia kullaniyorum hic gaz problemi yasamadim. 1 aylik kizim. Bosuna uykusuz kalmayin verin bebeginize
Aynısını veriyorum ama hala var uyuyo ama hep huzursuz gazı uyandırıyor
Gaz damlası sanırım biraz çocuğa göre biz ilk nurse Harvey kullandık hiç etki etmedi sonra biogaiye geçtik ama bebeğimin bağırsaklarıda tepkili benim bunun faydasını gördüm gibi doktor direk görmezsin enaz 2 hafta dedi ama ben bir haftada gördük ikinarak çıkaramayan çocuk smdi daha rahat pitini kakasını yapıyor (ikinmalar yine oluyor ama daha rahat)Arkadaşlar Gaz için etkili damla nedir ? Eczaneden alacağım . Doktor vermedi ilk aylarda kullanılması uygun değil dedi . Şimdide gazdan uyuyamıyor .
3 çocuklusum seni hayranlıkla izliyorum benim ilk çocuğum eşim evden çalışıyor anneler birer hafta ara ile dönüyorlar ve ben yinede bu çocuğu niye yaptık diye düşünüyorum sürekli üstümde bebiş hiç doymuyor benden başka kimse doyuramadigi için kimsede durmuyor ya ağlıyor ya uyuyorKizlar birsey sorucam artik cok caresiz kaldim.Bendrn baska cocugu drvamli anne kucagi isteyen baska kimsenin kucaginda durmayan butun gun 5 dk bile uyumayan yemek pisiremeyen ev isi yapamayan surekli bebegi kucaginda oturan 10 dk.da bir emzirmek zorunda kalan var mi?
eğer uuanacagina yakin sagdiysam direk onu veriyorum.ama havalar cok sıcak olduğu icin riske girmiyorum direk dolaba atıyorum..genelde dolapta 30/20/40 cc patca parca sagdiklarim oluyor,soguyunca hepsini birlestiriyorum..dolapta durma suresi 3 gün ama.zaten 24 saat olmadsn tükeniyor..senin ikiz oldugu icin daha zor durumun..ben tekine ucu ucuna yetiriyorum..suan 90 cc yetiyor ama 120 cc olunca o kadar süt cikaramazsam geceleri mamaya donucem..
simdilik rutinim böyle
sütü mutlaka dolaba koy riske girme benmari usulü isitip verirsin
Emzik ver canimAynısını veriyorum ama hala var uyuyo ama hep huzursuz gazı uyandırıyor
Puset veya ev tipi anakucagi, yoksa hamak tipi salincak. Bunlarda iyi uyuyor cocuklar. Sling de kullanabilirsinKizlar birsey sorucam artik cok caresiz kaldim.Bendrn baska cocugu drvamli anne kucagi isteyen baska kimsenin kucaginda durmayan butun gun 5 dk bile uyumayan yemek pisiremeyen ev isi yapamayan surekli bebegi kucaginda oturan 10 dk.da bir emzirmek zorunda kalan var mi?
valla haklısın ... bundan sonra sen de mesafe koyarsınYo 1 hafta kaldilar.gorumcemde ilk geldikleri gun bana 2 saat gelip bebegi yalandan gorup gittkler dun tesasufen donduklerjni ogrendim haber bile vermediler o 1 hafta boyunca 1 kere bile bana gelmediler utanmadan goruntulu ariyolar bide yani el bile daha iyidir bunlardan el gibi gelip el gibi gittiler yazikalr olsun dedim hakkimi helâl etmedim cok gucume gitti oturdum agladim
arkadaşlar ben sağına iki göğüsten max 30 cl çıkıyor. ne yaptıysam arttıramadımç doktor da sağma dedi ...ama bence çocuk boşaltamıyor memeyi 10 -15 dk emzirip eds ile mamaya geçiyorum (memede uyuyakalmadan),3 saatte 90 cl içiyor. biraz emziriyorum yani...sizce sağmalı brnim 2 gogusten 50 cikiyo sagdan 10 falan cikiyo sav memeyi istemiyo
Benimde 2 memeden 50 zorla cikiyor ama ben tirleyle sagiyorum acaba manuel alsam daha mi cok cikar bilmiyorum ben eds kullanmiyorum emziriyorum arkasindan mama arada sagiyorum sag memeden hic gelmiyor 10 ml falan sag memeyi istemiyor nefret ediyorarkadaşlar ben sağına iki göğüsten max 30 cl çıkıyor. ne yaptıysam arttıramadımç doktor da sağma dedi ...ama bence çocuk boşaltamıyor memeyi 10 -15 dk emzirip eds ile mamaya geçiyorum (memede uyuyakalmadan),3 saatte 90 cl içiyor. biraz emziriyorum yani...sizce sağmalı mıyım sağmak sütü arttırır mı ?
Kanguru ana kucagi puset hersey var asla uyumuyor koala gibi kucagimda babasinda bile durmuyor sadecr benPuset veya ev tipi anakucagi, yoksa hamak tipi salincak. Bunlarda iyi uyuyor cocuklar. Sling de kullanabilirsin
Cok tesekkur ederin ilk bebek tecrubesizlige geliyor3 çocuklusum seni hayranlıkla izliyorum benim ilk çocuğum eşim evden çalışıyor anneler birer hafta ara ile dönüyorlar ve ben yinede bu çocuğu niye yaptık diye düşünüyorum sürekli üstümde bebiş hiç doymuyor benden başka kimse doyuramadigi için kimsede durmuyor ya ağlıyor ya uyuyorhiç gözünü goremiyoruz nezaman normal bebekler olacaklar
Dün pusetle dışarı çıkardım uyudu smdi hakkını yemiyim eve gelincede devam etti yaklaşık 2-3 saat ama sabah asida oldu belki onun etkisinde olmuş olabilir ama uyursa hergun çıkarırım dedim dışarı :)
Olur zaten, bizim doktor tamamen ticari diyorr ileri de Dr de bağırsak tembelliği yapar diyorr, bizim doktor onermedi , ben de veririm,hatta prim kazanırım dedi.Aynısını veriyorum ama hala var uyuyo ama hep huzursuz gazı uyandırıyor
neden ki . Keyiften 4 köşe olursun ins.. fayda ederse bize de soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?