Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar Gaz için etkili damla nedir ? Eczaneden alacağım . Doktor vermedi ilk aylarda kullanılması uygun değil dedi . Şimdide gazdan uyuyamıyor .

eğer uuanacagina yakin sagdiysam direk onu veriyorum.ama havalar cok sıcak olduğu icin riske girmiyorum direk dolaba atıyorum..genelde dolapta 30/20/40 cc patca parca sagdiklarim oluyor,soguyunca hepsini birlestiriyorum..dolapta durma suresi 3 gün ama.zaten 24 saat olmadsn tükeniyor..senin ikiz oldugu icin daha zor durumun..ben tekine ucu ucuna yetiriyorum..suan 90 cc yetiyor ama 120 cc olunca o kadar süt cikaramazsam geceleri mamaya donucem..
simdilik rutinim böyle
sütü mutlaka dolaba koy riske girme benmari usulü isitip verirsin

Arkadaşlar Gaz için etkili damla nedir ? Eczaneden alacağım . Doktor vermedi ilk aylarda kullanılması uygun değil dedi . Şimdide gazdan uyuyamıyor .
Gaz damlası sanırım biraz çocuğa göre biz ilk nurse Harvey kullandık hiç etki etmedi sonra biogaiye geçtik ama bebeğimin bağırsaklarıda tepkili benim bunun faydasını gördüm gibi doktor direk görmezsin enaz 2 hafta dedi ama ben bir haftada gördük ikinarak çıkaramayan çocuk smdi daha rahat pitini kakasını yapıyor (ikinmalar yine oluyor ama daha rahat)
Birde ben diyetteyim belki oda etkili olmuş olabilir süt ürünlerini çerezi domatesi kestim

3 çocuklusum seni hayranlıkla izliyorum benim ilk çocuğum eşim evden çalışıyor anneler birer hafta ara ile dönüyorlar ve ben yinede bu çocuğu niye yaptık diye düşünüyorum sürekli üstümde bebiş hiç doymuyor benden başka kimse doyuramadigi için kimsede durmuyor ya ağlıyor ya uyuyor hiç gözünü goremiyoruz nezaman normal bebekler olacaklar
Dün pusetle dışarı çıkardım uyudu smdi hakkını yemiyim eve gelincede devam etti yaklaşık 2-3 saat ama sabah asida oldu belki onun etkisinde olmuş olabilir ama uyursa hergun çıkarırım dedim dışarı :)

Nekadar doğru bilmiyorum ama alerjik çocuğu olan bir arkadaşım rezene ve anasonu deneme alerjiyi artirirsin dedi ama nekadar doğru bilmiyorum kızlar doktordan duymadım böle birsey

Anladım canım çok teşekkür ederim gece benmari usulü ısıtmayı asla beklemezler diye mama veriyorum gündüz de 1 kere falan mama veriyorum gerisi emzirip yada sağıp veriyorum ama çok zor oluyor gerçekten

Puset veya ev tipi anakucagi, yoksa hamak tipi salincak. Bunlarda iyi uyuyor cocuklar. Sling de kullanabilirsin

valla haklısın ... bundan sonra sen de mesafe koyarsın

arkadaşlar ben sağına iki göğüsten max 30 cl çıkıyor. ne yaptıysam arttıramadımç doktor da sağma dedi ...ama bence çocuk boşaltamıyor memeyi 10 -15 dk emzirip eds ile mamaya geçiyorum (memede uyuyakalmadan),3 saatte 90 cl içiyor. biraz emziriyorum yani...sizce sağmalı mıyım sağmak sütü arttırır mı ?

Benimde 2 memeden 50 zorla cikiyor ama ben tirleyle sagiyorum acaba manuel alsam daha mi cok cikar bilmiyorum ben eds kullanmiyorum emziriyorum arkasindan mama arada sagiyorum sag memeden hic gelmiyor 10 ml falan sag memeyi istemiyor nefret ediyor

Cok tesekkur ederin ilk bebek tecrubesizlige geliyor Yok ya koala gibiyiz benden baska babasi dahil kinsede durmuyor benim kokum olmadan sakinlesmiyor memeyi bile agzina aliyor ama emmiyor emmek bana yaklasmanin bahanesi sadece

Merhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…