Yenidogan takim olur ama cok giyemez birkac kez ancak. 3 aylik hastane cikislari oluyor ebebekte 5li alabilirsinizMerhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum
sizlere tavsiyede bulunmak benim haddim değil "zinco gaz sancısı için bitkisel tavsiye" demeye korktum açıkçası diğer arkadaşlara dağıttığınız yargılardan ötürü... burda herkes sizin gibi anne ve bir çoğu yeni anne ve çok hassas dilerim fikirlerinizi paylaşırken bunu göz önünde bulundurursunuz... burda arkadaşlara naçizane tavsiye verirken her bebeğin farklı olduğundan ve her annenin kendi bebeği için en mükemmel olanı isteyeceğinden ve yapacağından emin olarak konuşmak gerek diye düşünüyorum...neden ki . Keyiften 4 köşe olursun ins.. fayda ederse bize de soyle
sende kendimi görüyorum çok yakın hissediyorumBen dun arka arkaya 60 ve 40 toplamda 100 ml sut sagdim icirdim doymadi saka gibi ustune 30 da mama verdim dr a daha once sutum mu kaliteli degil dedim.sut kalitesj diye birsey yok dedi ama anlamadim brn bu isi
sende kendimi görüyorum çok yakın hissediyorumsütün kalitesi diye bişe yok diyorlarda internette yağlı süt olsun diye şunu bunu yiyin diye bağırıyorlar ya ben anlamadım bacım bu işi bazen 10 dk emiyor 3 saat uyuyor bazen iki göğsü bir saat emiyor 1 saatte uyanıyor bazen 70cc mamayla yarım saatte uyanıyor... bir de uyandığı an tepeceksin ağzına memeyi mamayı yoksa ev başımıza çöküyor bir mama hazırlamaya gidişim var geceleri kapılara çarpa çarpa çocuğum ayarsız benim ben kabul ettim artık huyu bu ve söylendiği gibi 40 ında da değişmicek...
Allahim sesli kahkaha attim ayyynen uyandigi an yaninda ya hazirda mama olacak ya da tepicen agzina memeyi ama memeyle doymuyor mama almazsa uyumuyor bu cocum.geceleri bende ayniyim ellerim uyusuk daha biberon tutmaya calisiyorum diger kizlarida uyandjriyor ust kattan bile duyuluyor cigligisende kendimi görüyorum çok yakın hissediyorumsütün kalitesi diye bişe yok diyorlarda internette yağlı süt olsun diye şunu bunu yiyin diye bağırıyorlar ya ben anlamadım bacım bu işi bazen 10 dk emiyor 3 saat uyuyor bazen iki göğsü bir saat emiyor 1 saatte uyanıyor bazen 70cc mamayla yarım saatte uyanıyor... bir de uyandığı an tepeceksin ağzına memeyi mamayı yoksa ev başımıza çöküyor bir mama hazırlamaya gidişim var geceleri kapılara çarpa çarpa çocuğum ayarsız benim ben kabul ettim artık huyu bu ve söylendiği gibi 40 ında da değişmicek...
sende kendimi görüyorum çok yakın hissediyorumsütün kalitesi diye bişe yok diyorlarda internette yağlı süt olsun diye şunu bunu yiyin diye bağırıyorlar ya ben anlamadım bacım bu işi bazen 10 dk emiyor 3 saat uyuyor bazen iki göğsü bir saat emiyor 1 saatte uyanıyor bazen 70cc mamayla yarım saatte uyanıyor... bir de uyandığı an tepeceksin ağzına memeyi mamayı yoksa ev başımıza çöküyor bir mama hazırlamaya gidişim var geceleri kapılara çarpa çarpa çocuğum ayarsız benim ben kabul ettim artık huyu bu ve söylendiği gibi 40 ında da değişmicek...
Bayanlar hangi Manuel pompa daha iyidir. Hiç denemedim sagmak.kilo alımı iyi olmadığından mamaya başlattı Dr . Merak ediyorum. Süt durumumuzu
Gercekten oyle koala misali hep ustumde bildigin yaka ignesi ayiptir soylemesi gecrn gun klozette otururken emzirdim o dereceyiz yaniİkinizde de ilk bebegimdeki halimi gordum ben decok ilgi bekleyen ve cok ağlayan bir bebekti. Cok uyumazdi. Kolikti. Araliksiz emerdi. Herkes sen alistirmissindir, yenidogan bebek uyur filan derlerdi. En kolay ilk 3 ay derlerdi. Ben sinir olurdum. Simdi 2. cocugumda anliyorum ama. Bu sefer de baya uykusuzum ama öyle wc ye gidene kadar ortaligi yikmiyor. Cok daha sakin bi bebek. Ablasina gore daha fazla uyuyor. Sirf ilki oyleydi diye kanguru, kamerali telsiz, sallanan besik, meme ucu kremleri vs. her seyi hazirlamistim. Yardimciyla anlaştım hatta. Hic birine ihtiyac kalmadi ama.
O yuzden kendinizi diger annelerle hic karsilastirmayin. Digerleri 1 yoruluyorsa siz 5 kat fazla yoruluyorsunuz. Her zaman diger bebeklerden daha yorucu oluyor ilgilenmesi ama yavas yavas gun gectikce hafifliyor.
High need baby diyor yabancilar bu bebeklere.
lansinoh, ben de cok memnunumBayanlar hangi Manuel pompa daha iyidir. Hiç denemedim sagmak.kilo alımı iyi olmadığından mamaya başlattı Dr . Merak ediyorum. Süt durumumuzu
Gercekten oyle koala misali hep ustumde bildigin yaka ignesi ayiptir soylemesi gecrn gun klozette otururken emzirdim o dereceyiz yani
peki mamayı neyle veriyorsun? süt az gelen memene eds koyarsan ordan da çeker memeyi emerken.Benimde 2 memeden 50 zorla cikiyor ama ben tirleyle sagiyorum acaba manuel alsam daha mi cok cikar bilmiyorum ben eds kullanmiyorum emziriyorum arkasindan mama arada sagiyorum sag memeden hic gelmiyor 10 ml falan sag memeyi istemiyor nefret ediyor
yenidoğanlardan 56-62 cm olanlardan al canım.çünkü bazıları 50 cm oluyor onlar küçük gelir.Merhaba bilgi edinmek istediğim bir konu var ben suan 34 haftalık hamileyim bebegın gelişimi önde gidiyor 4 kilo üstü doğar dedı doktorumuz ben 10 lu standart hastane cıkıs seti almıştım a acaba yenıdoğan seti olur mu 4 kilo üstü bebege yoksa daha büyük takım alıp mı canta ya koysam tecrübeli annelerden bilgilerinı paylaşmasını beklıyorum
Bebek erkek mi. Benim oglana hamileyken doktor 32.haftada soylemisti bobrek kanalinda genisleme var takip edilecek diye 1 yasinda normale döndü şükür erkek bebeklerde cokca yasanan bir durum endiselenme.
Biberonla veriyorumpeki mamayı neyle veriyorsun? süt az gelen memene eds koyarsan ordan da çeker memeyi emerken.
Eds yi bana tarif edermisinpeki mamayı neyle veriyorsun? süt az gelen memene eds koyarsan ordan da çeker memeyi emerken.
Onlardan da aldım zaten 3 ay 6 ay alıdım coğunlukta hastanedeYenidogan takim olur ama cok giyemez birkac kez ancak. 3 aylik hastane cikislari oluyor ebebekte 5li alabilirsiniz
Daha yenıdoğan almam alırsam 3 ay alırım hastane cıkıs setini aldım bilmeden olursa olur olmazsa sağlık olsunyenidoğanlardan 56-62 cm olanlardan al canım.çünkü bazıları 50 cm oluyor onlar küçük gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?