Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yenidogan takim olur ama cok giyemez birkac kez ancak. 3 aylik hastane cikislari oluyor ebebekte 5li alabilirsiniz

neden ki . Keyiften 4 köşe olursun ins.. fayda ederse bize de soyle
sizlere tavsiyede bulunmak benim haddim değil "zinco gaz sancısı için bitkisel tavsiye" demeye korktum açıkçası diğer arkadaşlara dağıttığınız yargılardan ötürü... burda herkes sizin gibi anne ve bir çoğu yeni anne ve çok hassas dilerim fikirlerinizi paylaşırken bunu göz önünde bulundurursunuz... burda arkadaşlara naçizane tavsiye verirken her bebeğin farklı olduğundan ve her annenin kendi bebeği için en mükemmel olanı isteyeceğinden ve yapacağından emin olarak konuşmak gerek diye düşünüyorum...

NOT: 4 köşe olmadım henüz olunca mutlaka haber veririm

Ben dun arka arkaya 60 ve 40 toplamda 100 ml sut sagdim icirdim doymadi saka gibi ustune 30 da mama verdim dr a daha once sutum mu kaliteli degil dedim.sut kalitesj diye birsey yok dedi ama anlamadim brn bu isi
sende kendimi görüyorum çok yakın hissediyorum sütün kalitesi diye bişe yok diyorlarda internette yağlı süt olsun diye şunu bunu yiyin diye bağırıyorlar ya ben anlamadım bacım bu işi bazen 10 dk emiyor 3 saat uyuyor bazen iki göğsü bir saat emiyor 1 saatte uyanıyor bazen 70cc mamayla yarım saatte uyanıyor... bir de uyandığı an tepeceksin ağzına memeyi mamayı yoksa ev başımıza çöküyor bir mama hazırlamaya gidişim var geceleri kapılara çarpa çarpa çocuğum ayarsız benim ben kabul ettim artık huyu bu ve söylendiği gibi 40 ında da değişmicek...

Ahh benim ikizler acıkınca bir uyanıyor sanki etini kesmişler bazende sadece biri uyanıyor ama öyle bir bağırıyor ki garibim diğer uyuyanın ödü kopuyor yatakta sıçrıyor korkudan ben de bir yandan emzirip bir yandan mama yapmaya çalışıyorum tek gözüm açık tek gözüm kapalı güzel olan şu ki bunlar da bir süreç ve geçecek zor olan ise uykusuz ve yorgun olunca sütümüz azalıyor o yüzden bir şekilde gündüz destek lazım ki az da olsa dinlenmek için

Allahim sesli kahkaha attim ayyynen uyandigi an yaninda ya hazirda mama olacak ya da tepicen agzina memeyi ama memeyle doymuyor mama almazsa uyumuyor bu cocum.geceleri bende ayniyim ellerim uyusuk daha biberon tutmaya calisiyorum diger kizlarida uyandjriyor ust kattan bile duyuluyor cigligi

Iyi geceler kizlar bende bu ara giremedim romatait artritim atak yapti cocuklardan vakit bulamadim girmeye.kizimin sagi solu belli olmiyor bir uslu bir felaket

İkinizde de ilk bebegimdeki halimi gordum ben de cok ilgi bekleyen ve cok ağlayan bir bebekti. Cok uyumazdi. Kolikti. Araliksiz emerdi. Herkes sen alistirmissindir, yenidogan bebek uyur filan derlerdi. En kolay ilk 3 ay derlerdi. Ben sinir olurdum. Simdi 2. cocugumda anliyorum ama. Bu sefer de baya uykusuzum ama öyle wc ye gidene kadar ortaligi yikmiyor. Cok daha sakin bi bebek. Ablasina gore daha fazla uyuyor. Sirf ilki oyleydi diye kanguru, kamerali telsiz, sallanan besik, meme ucu kremleri vs. her seyi hazirlamistim. Yardimciyla anlaştım hatta. Hic birine ihtiyac kalmadi ama.

O yuzden kendinizi diger annelerle hic karsilastirmayin. Digerleri 1 yoruluyorsa siz 5 kat fazla yoruluyorsunuz. Her zaman diger bebeklerden daha yorucu oluyor ilgilenmesi ama yavas yavas gun gectikce hafifliyor.

High need baby diyor yabancilar bu bebeklere.

Gercekten oyle koala misali hep ustumde bildigin yaka ignesi ayiptir soylemesi gecrn gun klozette otururken emzirdim o dereceyiz yani

Benimde 2 memeden 50 zorla cikiyor ama ben tirleyle sagiyorum acaba manuel alsam daha mi cok cikar bilmiyorum ben eds kullanmiyorum emziriyorum arkasindan mama arada sagiyorum sag memeden hic gelmiyor 10 ml falan sag memeyi istemiyor nefret ediyor
peki mamayı neyle veriyorsun? süt az gelen memene eds koyarsan ordan da çeker memeyi emerken.

yenidoğanlardan 56-62 cm olanlardan al canım.çünkü bazıları 50 cm oluyor onlar küçük gelir.

Merhaba ben 23 haftalik hamileyim kiz bebek bekliyoru. Doktorum iki bobrekte de ve kanallarinda genisleme oldugunu bunlara baska hastaliklarin eslik edebileceğini
soyledi.dunyamiz yıkıldıbir cok genetik testte yapıldı. Hepsi temiz cikti.insallah bizimde sonumuz sizin gibi mutlu biter.bana umut oldunuz.

Sinirim cok bozuk hanimlar!!! Az once saglik ocagindan geldim bebegin kilosu 4810 olmus bana situn yaramis dedi bende dedimki mama takviyeli gidiyorum.Ters bisekilde neden??? Diye sordu sutum az dedim sen nerden biliyosun sutunun az oldugunu mamayla doyurmussun cocugu emxirseydin artardı kes hemen mamayi ben nerden bileyim simdi memeden mi mamadan mi kilo aldigini diye resmen azarladi 3 covuk dogurdum ordan biliyorum sutumun yetip yetmedigino dedim tartismaya girdik ay canim cok sıkıldi sonra eczaneye girdim.doyurucu olmasi icin ne yaparim diye o sut kanallatiyla ilgili birsey yapacak bisey yok dedi caylar arttiricidir doyurucu olmasi icin birsey yok dedi emzirin az bisey mamayla takviye edin hicbir sorun olmaz.dedi oturdum agladim ya napabilirim eczaci saginca nekadar cikiyor diye sordu 50 zorlarsam 60 cc drdim evet az geliyormjs dedicocuk ciyak ciyak agliyor aclikta emsin sut cogalsin derken cocugu ac mi birakicam ruh hastasi ya

Yenidogan takim olur ama cok giyemez birkac kez ancak. 3 aylik hastane cikislari oluyor ebebekte 5li alabilirsiniz
Onlardan da aldım zaten 3 ay 6 ay alıdım coğunlukta hastanede
yenidoğanlardan 56-62 cm olanlardan al canım.çünkü bazıları 50 cm oluyor onlar küçük gelir.
Daha yenıdoğan almam alırsam 3 ay alırım hastane cıkıs setini aldım bilmeden olursa olur olmazsa sağlık olsun 3 aylık takım giydiririm bir de her markanın 3 aylık kıyafeti boyu farklı oluyor alırken bende cm bakıp alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…