Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Niye öyle davranmış anlamadım çocuk hiç durmadan ağlıyorsa açtır zaten ki doktor un da haberi vardı sanırım sizin sonuçta kilo almış sağlıklı ki sadece mama da yemiyor anne sütü de alıyor hiç kendinizi üzmeyin ağlamayın süt azalmasin daha da ben rezene içince süt daha çok oluyor ve de uyku bebek sağlıklı hiç takmayin derim bazen tuhaf şeyler olabiliyor 3. Çocuğa bakıyorsunuz neyden ağlayıp aglamadigini bize göre daha iyi bilirsiniz sıkmayın canınızı

Yani cocuk 1 ayda tam 1 kilo alip 2 cm boy atmis kaldiki mamayi.oyle cok cok vermiyorum gunde 4 5 defa 30 cc veriyorum birtek disari cikarsam veya gece yatarken 60 cc veriyorum kalan saatler sadece emiyor mesela az once memeyi bosaltmadi sagdim 60 daha cikardim icirdim daha ne yapmaliyim anlamadim rezene bende iciyorum humana still tea komposto bol su meyve sebze tuketiyorum ama bukadar oluyor daha fazlasi.yok o kilonun %50 si mamadandir %50 si de benim sutumdendir hic mi yaramamis yani sutum

Ne kadarliksiniz cnm bi de ne kadar dogmustu .

1 kg yazmışsın. E 1 ayda 1 kg normal ki. Boşver canını sıkma deneyimlisin. Onların görevi mama verme demek. Söyleme bile veriyorum diye. Sen daha iyi tanırsın bebisini

amin canım Allah evladına sağlıkla kavuştursun. Mutlaka başka bir perinatoloğa da görün

amin canım Allah evladına sağlıkla kavuştursun. Mutlaka başka bir perinatoloğa da görün
Bende doguma kadar perinatologa gorundum tek arter tek ven vardi erken dogar 4 hafta gelisme geriligi var dediler hemde 5 farkli hastanede bebrk bi dogdu 3910 54 cm hepimiz sok olduk ustelik erkende dogmadi hatta miad asimi oldu saglikla dogar icini ferah tut hatta down sendromu bile vsr dediler amniyosentez de yaptirdim

Bebeğimin saçları dökülüyor galiba yattığı yer hep saç olmus yenisi hemen çıkıyomu
Yaaa yerim onun sacini ilk kizimin 1 yasinda ciknaya baslamisti onunde sadece bir tutam saci vardi ajdar gibi geziyodu ortalarda benim.kiziminda ense alin yanlar heryerde saci var bitek kafanin arksinda dokulmus kavanoz kapagi gibi

1 kg yazmışsın. E 1 ayda 1 kg normal ki. Boşver canını sıkma deneyimlisin. Onların görevi mama verme demek. Söyleme bile veriyorum diye. Sen daha iyi tanırsın bebisini
Yani sirf mamayla beslenen bebek degilki surekli memede bir bebek devamli emziriyorum.doyurmasada gunde disariya ciktigim.zamanlarda max 6 kere evdeyken en fazla 4 kere falan mama veriyorum o da 30 ml disarida ve gece yatarken birtek 60 vetiyorum memeyi bosaltamadiginda bile sagiyorum yine iciriyorum o sutu ben nekadar kotu insanlar var boyleleri saglikci.olmamali tesvik edip moral verecegi e azarliyor hadsiz

canım şu sağlık ocağı hemsirelerini takmayın, herşeyi cok bildiklerini zannediyorlar..kimse keyfinden gecenin köründe kalkıp suyu olmasi gerektigi isiya gelene kadar uğraşıp bi yandan açlıktan basbas bagiran bebegi susturmaya calismaz.o biberonlari sterilize etmeye calismaz . dışarıya çıkarken 3 canta tasimaz yaninda keyfii..mamayla buyutmek ne kdr zor ; bunu senin keyfinmiz gibi hissettiyorlar ya benim tepem atıyor..agladimi koy memeye, acikti mi koy memeye..kim istemez yahu emzirmeyi? mankenlik mi yapıyoruz memelerimiz sarksin?
senden cok ben sinirlendim yalnız..
ben saglik ocagina hic goturmedim telefonda hallediyoruz kaydını falan..her seferinde emiyor mu diye soruyor , sağıp veriyorum diyorum aaa niye diyo..
lan derdin anne sütü alması değil mi sanane?
gidiş yolunun bi önemi var mı?
o yüzden hic takma , 2 tane buyutmussun, anne sutu evet guzel harika mucizevi, ama emmeyende hastalikli bir insan değil..
Allah saglik sihhat versin evlatlarimiza
cok uzun yazdim k bkma

Sırf mamayla beslense ne olacakmış?
Göğüs kanseri olup emziremeyen anneler ne yapsın

Aynen oyle sokaga cikarken ya emmezse korkusundan yok biberon al suluk al mama al termosa sicak su koy bayilmiyorum yani cantasina 2 tane badi atip cikmak varken sokaklarda mama yapmak isime gelmez cikarip emzirme kolayligi varken bende cok isterim sirf memeyle doysun likir likir sutum gelsin kim ister cocuguna gdo lu mamalari icirmeyi

Ayda 1 kilo normal. Demek mama vermeseniz daha az kilo alacakmis. Cunku sadece anne sutuyle beslenen bebekler ayda 1 kilo aliyor
Eczacinin bana soyledigi suan gunde 1 lt sut verebiliyor olmam gerekiyormus saginca ksc cikiyor dedi 50 ml dedim gunde 10 defa emzirmeden yarim kilo eder ve yeterli degil dedi 100 cikmasi lazimmis mamada sakinca yok diyor eczaci azar azar verin bolca emzirin ne var bunda dogunca hic emmeyen bebekler var diyor

Yaaa yerim onun sacini ilk kizimin 1 yasinda ciknaya baslamisti onunde sadece bir tutam saci vardi ajdar gibi geziyodu ortalarda benim.kiziminda ense alin yanlar heryerde saci var bitek kafanin arksinda dokulmus kavanoz kapagi gibi
Ayy çok tatlılar yaa ahaha bizimki nasıl olcak bakalım

Yaramıştı sıkma canını kilosu iyise hiç takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…