Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanirim ben 40 ını ucuramicam dogdugundan beri çıkarıyorum ben
ne güzel alışmıştır. herşey kayınvalidemin evine kadar yolundaydı sonra onun evinden bize bebek arabasıyla getirdik bir yaygara kopardı...o sırada çarşıdan yürüdük sanırım çarşının gürültüsünden nefret etti evde de yaklaşık 1 saat kadar gözleri kızarıncaya kadar ağladı maalesef...

Canim bende gorumceme gittim birgun orda resmen cinnet getirdi sinir krizi gibi aglsdi ve o gun ertesi gunun sabahina kadar susturamadik duzeni kacti cunku yerini yadirgadi ondan oluyor

Canim bende gorumceme gittim birgun orda resmen cinnet getirdi sinir krizi gibi aglsdi ve o gun ertesi gunun sabahina kadar susturamadik duzeni kacti cunku yerini yadirgadi ondan oluyor
biz tekrar bu çocuğu nasılçıkarırız şimdi kara kara onu düşünüyorum

Kizlar birsey sorucam artik cok caresiz kaldim.Bendrn baska cocugu drvamli anne kucagi isteyen baska kimsenin kucaginda durmayan butun gun 5 dk bile uyumayan yemek pisiremeyen ev isi yapamayan surekli bebegi kucaginda oturan 10 dk.da bir emzirmek zorunda kalan var mi?

biz tekrar bu çocuğu nasılçıkarırız şimdi kara kara onu düşünüyorum

pes etme yoksa hayatin asosyal olur ..
aglarsa aglasin sen alistirmaya çalış sosyal ortama ilerde çok sıkıntı yaşarsın canım..mevsim bizden yana güneş açık hava ,istedigi kdr bagirsin acik havada:)

bu siddette değil ama benzer yanlarimiz var..kucak istiyor ama sadece ben degil herkesin kucaginda duruyor gündüz kollarını kundak gibi sarmazsam 10 dk uyuyor sadece..eli kolu cok hareketli kendini uyandiriyor çünkü..ben sağarak besledigim icin öğünler daha düzenli onun avantaji var..saati geldimi uyanıyor doyurup gazını çıkartıyorum altini açıyorum, biraz etrafı seyrettiriyorum güneşleniyor falan filan derken tekrar kundaklayip otomatik sallanan besigine koyuyorum..aglasada evi de yiksa gidip almiyorim.maksimum 3 dk icinde aglamaktan yoruldugu icin uykuya daliyor..
bu yazdıklarım normal bir gun icin gecerli
arada canımıza okuduğu gunler de var tabii

Ben aglatamiyorum cunku katilma evresine geliyor kesik.nefes alip kizarmaya basliyor risk alamiyorum acaba gece full uyudugundan mi gunduz uyumuyor

Mrb hanımlar ben 40+3 haftalık gebeyim bu sabah nişanım geldi doktora gittim geri gönderdi sancı ve açılma olmadığı için ama hala sümüksü kanlı akıntım var normal mı bu ne zamana kadar devam ediyor Nişan gelmesi bilgisi oln lütfen yardımcı olabilir mi stres yaptım iyice

burdaaaağğ
temizliği eşim yapıyor kör topal yemek desen yok bişe karpuz ekmek kahvaltı takılıyoruz arada kayınvalidemin keyfi gelirse gönderiyor yemek zaten benim ailem çok oldu vefat edeli kimse yok iş başa düştü ben lohusalığımı da zeyna gibi geçiriyorum... otomatik salıncak aldık o da fayda etmedi ayakta sallanacak illa hanımefendi bazı günler es verio ama... burda anason içirenleri falan okudum bak yapabilirsin uyusun biraz ben ona cesaret edemedim de zinco gaz damlası aldım içinde varmış anason yağı rahat uyuyormuş bi denicem bir de meme kavgası başladı bizde alıyor hırslanıyor bırakıyor geri alıyor ağlıyor falan valla zormuş yaa

Anasonu ilk ortaya atan bendim ama kaka dan baska fayda goremiyorum suan kayinvalidem 65 yas seyehat iznini kullanip corludan buraya geldiler 1 haftadir gorumcemdeler ilk gun 2 saat gelip bebegi gorup gittiler sonra birsaha gelmediler dun babalar gunu icin aradim ki corluya donmusler hem bebegi gormeden hem haber bile vermeden el gibi gelip 2 saag bebegi goruo gittiler ailemdr beni reddetti yani kimsem yok

ben 33 gunluguz ve senin yazdiklarin aynisi beni anlatmışsın

Valla ben pusetle gezdiremiyorum.agliyor istemiyor saka gibi diger 2.kizim pusete bindimi sevincen delirirdi gezerken uyurlardi 3.bir tuhaf
aynen ya bebek arabasına alışması lazım alışsın diye bebek arabasını silip eve alıyorum evde bebek arabasıyla gezdiriyorum

insanlar ne kadar düşüncesiz ya...insan yardıma gelir kalır bu dönem yardıma en ihtiyaç duyulan dönem

insanlar ne kadar düşüncesiz ya...insan yardıma gelir kalır bu dönem yardıma en ihtiyaç duyulan dönem
Yo 1 hafta kaldilar.gorumcemde ilk geldikleri gun bana 2 saat gelip bebegi yalandan gorup gittkler dun tesasufen donduklerjni ogrendim haber bile vermediler o 1 hafta boyunca 1 kere bile bana gelmediler utanmadan goruntulu ariyolar bide yani el bile daha iyidir bunlardan el gibi gelip el gibi gittiler yazikalr olsun dedim hakkimi helâl etmedim cok gucume gitti oturdum agladim

Acligindan değil,gazı olduğu için ağlıyor. Neden hemen mama? Kendi basinixa doğum kilosunu kontrol etmeden başlamanız,meme reddine de yolcacarm

Kendinize büyük mutluluk ama cocuğu maf edersiniz
Bu bahsettikleriniz aşırı gaz sebebi.ve alerjisi varsa bağırsak emilimi için de problem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…