Kendinize büyük mutluluk ama cocuğu maf edersiniz
Bu bahsettikleriniz aşırı gaz sebebi.ve alerjisi varsa bağırsak emilimi için de problem .
Merhaba gaz yuzunden o aglamalar biz cogumuz anasona basladik bebegimize fakat dr unuZA danisin oncelikle faydasini gorduk mamaya gelince tartida kilo alimi az ise dr kontrolunde mama verilebilir bebek doymuyorsa eziyet etmenin anlami.yok benimde yetmiyor bebelac veriyorum hazmi kolay cunku arada gun icjnde 2 3 defada sut sagip veriyorum nekadar az mama alirsa okadar iyi diyorum humana still tea oneririm cok etkisino gordum rezene anason cayini sizde icin hem sütünüz gazli olmaz hem arttirir bolca komposto yapip icin ve en onemlisi su arada sutunuzu sagin bebek ememedigi icin azalir sagin ki artsin hemde bebeginize verirsinizMerhaba arkadaşlar benim kızım da 15 günlük oldu. Şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu dün ilk defa gün boyu uyumadı. Sütüm yetmiyor sma mama takviyesi yapıyorum. Meme de veriyorum ama öyle her zaman almıyor. Dün yedikten sonra bacaklarını karnına çekip çekip ağlıyor uyumuyor. Normalde yedikten sonra uyurdu. Bu gaz sancısı mi? Sizce mamayı değiştirmeli miyim? Şuana kadar hiç sıkıntısı yoktu mamadan yana
Öyle bir anne var mı cidden yaa??Gazlı bebesi olmayan anneler ne şanslı... ne zaman bitecek bu işkence
keyfiNeden kullanıyorsun bunu
Mrb lar bayanlar . 25 günlük olduk bizde . Uyurken çok irkiliyor bebeğim. Bir de mama destek veriyorum aralarda da hep emziriyorum ama bu aralar 2 saat olmadan acıkıyor ağlıyor . 30 ya da 45 cc veriyorum. Sizler ne kadar veriyorsunuz mama
Ben dun arka arkaya 60 ve 40 toplamda 100 ml sut sagdim icirdim doymadi saka gibi ustune 30 da mama verdim dr a daha once sutum mu kaliteli degil dedim.sut kalitesj diye birsey yok dedi ama anlamadim brn bu isi2 saatte bir 60-70 cc arası anne sütü iciodu kızım 25 günlükken,bir aydan sonra 3 saatte bir 90 cc ye çıktı.. bugün 40 günlük 120 cc versem içer, ama 90 cc devam ediyorum..mama olsa oranı düşürürdüm onun hazmı daha zor çünkü..anne sütü benim kızı tok tutmuyor..ne kdr içerse içsin 1,5 / 2 saate aranma belirtileri baslio:)
Sütünüzü neyle sağıyorsunuz ben elektrikli kullandım doğru dürüst çıkmıyor .o yüzden sormak istedim2 saatte bir 60-70 cc arası anne sütü iciodu kızım 25 günlükken,bir aydan sonra 3 saatte bir 90 cc ye çıktı.. bugün 40 günlük 120 cc versem içer, ama 90 cc devam ediyorum..mama olsa oranı düşürürdüm onun hazmı daha zor çünkü..anne sütü benim kızı tok tutmuyor..ne kdr içerse içsin 1,5 / 2 saate aranma belirtileri baslio:)
2 saatte bir 60-70 cc arası anne sütü iciodu kızım 25 günlükken,bir aydan sonra 3 saatte bir 90 cc ye çıktı.. bugün 40 günlük 120 cc versem içer, ama 90 cc devam ediyorum..mama olsa oranı düşürürdüm onun hazmı daha zor çünkü..anne sütü benim kızı tok tutmuyor..ne kdr içerse içsin 1,5 / 2 saate aranma belirtileri baslio:)
Biogaia kullaniyorum hic gaz problemi yasamadim. 1 aylik kizim. Bosuna uykusuz kalmayin verin bebeginizeGazlı bebesi olmayan anneler ne şanslı... ne zaman bitecek bu işkence
Ee buna eşinin yorumu ne oluyoYo 1 hafta kaldilar.gorumcemde ilk geldikleri gun bana 2 saat gelip bebegi yalandan gorup gittkler dun tesasufen donduklerjni ogrendim haber bile vermediler o 1 hafta boyunca 1 kere bile bana gelmediler utanmadan goruntulu ariyolar bide yani el bile daha iyidir bunlardan el gibi gelip el gibi gittiler yazikalr olsun dedim hakkimi helâl etmedim cok gucume gitti oturdum agladim
Sütünüzü neyle sağıyorsunuz ben elektrikli kullandım doğru dürüst çıkmıyor .o yüzden sormak istedim
Ben de bir öğn mama bir öğün anne sütü veriyorum dediğin gibi mamayı 45cc 60cc anne sütünü 75cc 90cc arasında veriyorum ve anne sütünü verdiğimde çabuk acıkıyorlar. Canım sen neden sağarak veriyorsun? Nasıl yapıyorsun düzeni sağma zamanını nasıl ayarladın anlatır mısın? Benim oğlan da meme istemiyor pekte nasıl yapıcam bilemedim
Kizlar birsey sorucam artik cok caresiz kaldim.Bendrn baska cocugu drvamli anne kucagi isteyen baska kimsenin kucaginda durmayan butun gun 5 dk bile uyumayan yemek pisiremeyen ev isi yapamayan surekli bebegi kucaginda oturan 10 dk.da bir emzirmek zorunda kalan var mi?
Biktim artik begum diyor kpnusmaktan sıkıldım siyor vs vsEe buna eşinin yorumu ne oluyo
benim 2.cocugum ilkini de sağarak buyutmustum.gogus ucum ice gömük naparsam yapiyim cikartamadim ayni sorun annemde de var ne abimi ne de beni 1 kez emzirememis..o yüzden emzirememeyi kafamda buyutecegime napsam da sütümü versem derdine düştüm.oncelikle sadece sagarak beslemek cok zahmetli ve emek istiyor.. sağma rutinim 2/2.5/3 saatte 1 , bazen göğsüm akmaya baslayip uyari veriyor genelde.
sut saklama kaplarim var 90 dan fazla geleni ayirip dolaba atıyorum..ayni ısıda olan sütler birlestirilebildiginden onlari toplayıp disarda işim varsa yanima aliyorum.. süt artsin diye bir amuda kalkmadigim kaldı:) manuel pompanin cok faydasini gördüm..emzirme önlüğü ile arabada bile sagdigim oluyo..hem goguslerim disardayken sisip acimiyo,hemde sagdigimi bebise veriveriyorum.elektrikli pratik degil maalesef..manuelle evde gezerek bile sagdigim oluyo:) bu arads biberonda pompanin biberonu anne.memesi uclu dogal akış
Bende manuel ve elektrikli ikiside var aslında ama benim bebekler ikiz olunca elektrikli ile hızlıca sağıyorum özellikle sabah uyandığımda sağıyorum geceden şişmiş oluyor göğüslerim. Aventin makinasını ve biberonunu kullanıyorum ben de. Gece nasıl yapıyorsun peki bebek uyanmadan sağıp o uyanınca tekrar doyurmak için mi uyanıyorsun. Gerçekten çok zor Rabbim kolaylaştırsın inşallah.
evet canım stok yapmaya çalışıyorum..geceleri 3 saatte bir kalkıp sagiyorum..cok zor ama ne kdr sagarsan o kdr artıyor..zaten bebiş 3 saatte 1 uyandigi için onu doyurup, sagiyorum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?