Sabahtan demleyorumMerhaba herkese bebeğine anason yada rezene veren arkadaşlar her seferinde taze mi demliyorsunuz yoksa sabahtan demleyip gün içinde onu mu veriyorsunuz?
Daha 7 gunum varmisBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
huyları değişio da böyle mi kalıo acabaBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Benim kızım 40+1 de doğdu kafam karıştı doğum tarihi olarak ne seçmeliyim ama hersekilde 3 yada 4 gunundeymisimBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Canım ben doğumdan önce almıştım hamile değilken. Bir ara taktım. O sıra iştahımı kapatmıştı. Mideyi çok sıktığı icin. Zayıfladım. Ama yaz geldiği için çok sıktığı için kullanmamıştım. Doğumdan sonra geçen bı takayım dedim. Kilo aldığım için çok zor taktım. Evde bı iki saat anca dayandım hemen çıkardım. Bnde bı iki saat takip çıkarmaya karar verdim. Çünkü karnım baya sarkıkKızlar korse kullanıyor musunuz?
Şu öve öve bitirilemeyen aynı zamanda yerden yere vurulan Yamuna Korse den alıp almamak konusunda kararsızım.. fiyatı da tuzlu alıp çöp olmasından korkuyorum..
varmı tecrübe eden?
Yaz ayinda kullanabikecegin rahat birsey olmali ben suan icin mayo korselerden tercih ediyorum tayt korsede var guzel topluyorKızlar korse kullanıyor musunuz?
Şu öve öve bitirilemeyen aynı zamanda yerden yere vurulan Yamuna Korse den alıp almamak konusunda kararsızım.. fiyatı da tuzlu alıp çöp olmasından korkuyorum..
varmı tecrübe eden?
Kızlar on Haziranda doğum yaptım. Beşinci gün doktor kontrolüne götürdük. Kan değerinde tiroid değeri sınırda çıkmıştı. Doktor da 15 yada 20 günlükken tekrar getirin bı daha kan testi yapalım dedi. İçime hiç sinmedi. Sizin doktorlarda böyle bişi istediler mi. Zaten kan alırken çocuğun canını çok yaktılar. Doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna götürmüştük. Doktor da bı garip geldi bana. Özel hastanede. Kimse de randevu almayor. Tek doktor o varmış. Şu süreçte devlet hastanesine de götürmek istemiyorum
Bizim de ilk ölçüm 16 cikti alti gun sonra 11lere dustu bir ay sonra tekrar bakildi suan 3.5 civarinda doktor sorun gormedi ama tekrar ne zaman bakilmali ona da bisey demedi. Ben de tiroid ilaci kullaniyordum ama son aylara degerimi cok cok fazla dusurdugunden doktor biraktirmisti ayda bir kan tahlilinden bakiliyordu sonra virus ciktigindan ben saglik ocagina gitmeyi biraktim ve degerlerim neydi bilmiyorum o mu etkiledi ben de meraktayimKızlar on Haziranda doğum yaptım. Beşinci gün doktor kontrolüne götürdük. Kan değerinde tiroid değeri sınırda çıkmıştı. Doktor da 15 yada 20 günlükken tekrar getirin bı daha kan testi yapalım dedi. İçime hiç sinmedi. Sizin doktorlarda böyle bişi istediler mi. Zaten kan alırken çocuğun canını çok yaktılar. Doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna götürmüştük. Doktor da bı garip geldi bana. Özel hastanede. Kimse de randevu almayor. Tek doktor o varmış. Şu süreçte devlet hastanesine de götürmek istemiyorum
Ben her seferinde taze demliyorum zaten bir bardak yapiyorum ondan verip geri kalanini kendim iciyorum sabah aksam olmak uzere iki kez demliyorumMerhaba herkese bebeğine anason yada rezene veren arkadaşlar her seferinde taze mi demliyorsunuz yoksa sabahtan demleyip gün içinde onu mu veriyorsunuz?
Desitin kullanmıştım oğlumda mor rengini çok pişiklerde etkili , mavi rengi günlük olarak kullanılıyor kızımada aynısını aldım ama kullanmadım dahaKızımda pişik oldu.hametan merhem iyi geldi de bitiyor.saglik ocağına yazdirayim.baska bişey de kullanınız var mı.bide travazol okudum.kac kutu yazar acaba
Ben bepanthen in pisik kremini kullaniyorum muhtesem sudocremde cok iyiKızımda pişik oldu.hametan merhem iyi geldi de bitiyor.saglik ocağına yazdirayim.baska bişey de kullanınız var mı.bide travazol okudum.kac kutu yazar acaba
Bende simde hastanede sıra bekliyorum. Benimde gebelikte tiroidim vardı ilaç kullandım düşük dozlu. İns oğlumda cikmaz bu sefer.Bizim de ilk ölçüm 16 cikti alti gun sonra 11lere dustu bir ay sonra tekrar bakildi suan 3.5 civarinda doktor sorun gormedi ama tekrar ne zaman bakilmali ona da bisey demedi. Ben de tiroid ilaci kullaniyordum ama son aylara degerimi cok cok fazla dusurdugunden doktor biraktirmisti ayda bir kan tahlilinden bakiliyordu sonra virus ciktigindan ben saglik ocagina gitmeyi biraktim ve degerlerim neydi bilmiyorum o mu etkiledi ben de meraktayim
Benim oğlum da bir hafta önce pişik olmuştu. Her kaka yapmasında yıkadım. Normalde de temizleme pamuğu kullanıyorum. Her bez değiştirmemde de Bepanthol kullandım. Hemen geçti. Aynı işlemlere hâlâ devam ediyorum koruyucu amaçlı. Travazolu doktora danışmadan kullanmayın çünkü oğlumun bacaklarında kırmızı kabarcıklar oluştu baya yaygındır doktor travazol verdi ama sadece 5 gün kullan sakın başka kullanma dedi. Dün sağlık ocağına gittim aile hekimi artık kullanma dedi mantardan şüphelenmiş o yüzden vermiş o kremi dedi yerine başka krem verdi.Kızımda pişik oldu.hametan merhem iyi geldi de bitiyor.saglik ocağına yazdirayim.baska bişey de kullanınız var mı.bide travazol okudum.kac kutu yazar acaba
canım doktor bana kesinlikle ikisini de yeme dedi..çünkü bebeğin gazı var bulgur da börülce de gaz yapıyormuş. bol bol karpuz ye dedi süt için, bir de B12 vitamini verdi solgarın sütün kalitesi artsın diye...Hanimlar malûm anason icin kullanip tecrubelerimi.burada paylasmistim simdo sira.kuru borulce salatasi+bulgur pilavi menusunde 2.kizimda sutum az diye 1 ay kuruborulce salatasi yiyerek shtumu arttirmistim hatta emzirmeyi kestikten sonra 1 yil daha sutum kesilmemisti dun tum.gun sutum yoktu hstta kesiliyor sandim aksam kalkip kuru borulce aldim ve piyaz gibi salatasini yaptim bol dereotu ile birlikte gece fosur fosur sut geliyordu hemde cok doyurucuydu cocuk cok sakinlesti evet mamada doyuruyor fakat bebekte huzursuzluk ve huysuzluk yapiyordu ilk defa uyanik halde yarim saat aglamadan durdu ve ben 33 gunden sonra ilk defa kucagimda bebek olmadan kahvalti ettim kesinlikle alin yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?