Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de iki aylık olana kadar devam edeyim dyrm.Kendi uyandığı zaman sıkıntı yok kalkıyorum da her zaman öyle olmuyor

6erym canım anasonu nasıl demliyorsun?
1 cay kasigo anason tohumunu ve 1 caykasigi rezeneyihavanda dovup ozunun cikmasini saglayip 1 su bardagi sicak suda 10 dk bekletiyorum 1 yemek kasigo.bebege verip kalanini ben iciyorum ayni islemi hem sabah hem aksam yapiyorum bebek mis gibi gaz cikarip kaka yapiyor zaten cikardigi gazlari duyunca bebege acirsin bukadar gaz bebegin bagirsaginda nasil vekledi diye o aglamalara hak verdim yani

Peki bu cayi verip ekstra gaz damlalarini da veriyormusun

Ay kıyamam kuzulara. Ben de yapayım hemen inşallah benimkilere de fayda eder. Malum iki tane bebiş çok daha zor oluyor

Ay kıyamam kuzulara. Ben de yapayım hemen inşallah benimkilere de fayda eder. Malum iki tane bebiş çok daha zor oluyor
Kime tavsiye ettiysem rahatladi bir arkadasim daha var mayis annesi onun da ikizleri oldu bunu yapti rahatladi borulceyide denedi simdi sutu artti 2 gunde 1 kaka yapan kizim gunde 3 defa kaka yapiyor simdi ayrica poposu hic durmuyor surekli bırt bırt ne cok birikmis

Peki bu cayi verip ekstra gaz damlalarini da veriyormusun
Hayir ben gaz suruplarini kestim cunku daha cok bagirsaginda gaz sıkıstiriyorhic gaz cikaramiyordu hatta kaka yapamaz olmustu suan sadecr anason rezene veriyorum gynde 3 defakaka yapiyor ayrica poposu surekli faaliyette bırt bırt

canım bebekler uykuda büyür uyandırma bence.bende 1 aylıktan sonra uyandırmadım.özellikle derin uykularda büyürler hele saat 10 dan sonraki uykular tam büyüme uykuları 22-02 arası

Doğum parası alan var mı benim 600 lira alacağım.odeme aşamasında yaziyor.telefonla 184 u aramıştım.ay sonu yatar demişti bakalım yatacak mi

canım bebekler uykuda büyür uyandırma bence.bende 1 aylıktan sonra uyandırmadım.özellikle derin uykularda büyürler hele saat 10 dan sonraki uykular tam büyüme uykuları 22-02 arası
Herkes farklı bişey söylüyor cnm ya ama beş saati geçerse uyandıracam ben artk .Bide bizim bebiş her memeden sonra kusuyor sende böyle bişey oldu mu cnm

Herkes farklı bişey söylüyor cnm ya ama beş saati geçerse uyandıracam ben artk .Bide bizim bebiş her memeden sonra kusuyor sende böyle bişey oldu mu cnm
Zaten normalde.5 i gecmemesi lazim benimki 3.4 saate uyaniyor kendi istiyor.tek anne.sutu alirsa acikiyor zaten .dedigin gibi yap en mantiklisi cnm

Cok mu kusuyor az ise fazla geliyordur sut bisey olmaz ondan

Anladım canım iki aylık olana kadar devam ederim de sonra gece uyandirmycam kendi uyanmadığı sürece
Sen yine kendi çocuk doktoruna da sorarsın canım bir de Dr. Osman Gönülal var YouTube da o da 2 aya kadar 5 saat demiş henüz 2 aylık olmadığı için o videoyu izlemedim ama bebeğin gelişimiyle ilgili güzel bilgiler veriyor takip edebilirsin

Canım doktorlar bile farklı şeyler söylüyor. Çocuk doktoru banauyanmazsa 3 saatte bir emzir demişti. sağlık ocağı ebesi 3 saat çok 2 saat dedi, başka bir doktor gündüz 2 gece 3 saat dedi. Ben de gündüz her fırsatta emziriyorum 1.5 saati geçmiyor çünkü uyumuyor ve istiyor gece 2 saat uyuyakalırsam 3 saati buluyor. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin. Sütünün geliş miktarı bebeğinin emme süresi bence emme saatini etkiler. Hissiyatına ve bilgine güven derim. Bir de fazla emzirmek zarar getirmez hatta faydası çok. Uyku eğitimi de önemli tabi ben 2 aylık olunca uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Doktorumun da fikrini alarak tabiki

uyku eğitimine nasıl başlayacaksınız, merak ettim.

Peki bulgur ve börülce bebekte gaz yapmıyor mu? Ben meyve bile yiyemiyorum korkudan bir kere yedim gazdan mahvoldu çocuk. Börülce ve bulgur hiç düşünemiyorum yesem neler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…