Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bir de benimki kendini döndürmeye başladı 45 günlük fıldır fıldır sizinkiler de öyle mi ?

bence gayet iyi canım maşallah..
benimki de 40 günlük 4 kg / 51 cm.
kızlarım hep minyon oluyor benim,
çok şükür sağlıkları yerinde olsun

Ben borulcenin haslama suyuni dokuyorum hic gaz yapmadi bulgurda yapmadi anason ictigimiz icin yazik yavrum bebek ilk defa memrden doygunluga ulasti insallah surekli olur yine azalmaz

Aynen karpuz yiyorum sut yapiyor ama borulce gibo degil

Aynen karpuz yiyorum sut yapiyor ama borulce gibo degil
Bakliyat gaz yapıyor yemeyin yazıyor internette . Siz yazdıktan sonra baktım evet börülce salatası içine dereotu falan süt arttırır yazıyor . Börülceyi nohut vb gibi mi haşlıyorsunuz ?

Bakliyat gaz yapıyor yemeyin yazıyor internette . Siz yazdıktan sonra baktım evet börülce salatası içine dereotu falan süt arttırır yazıyor . Börülceyi nohut vb gibi mi haşlıyorsunuz ?
Aynen hasliyorum gaz yapmamasi icin haslama suyunu dokuyorum asla gaz yapmiyor spnrada piyaz yapiyorum taze sogan salatalik derrotu nane zeytinyag ve limon ile ustune de bir bardak anason cayi ictim.birazda bebege veriyorum valla hic gaz yapmadi gayet iyi suan misil misil uyuyo

Uykusunda gaz gelince ağlaması oluyor mu?
Benimki artık yapmayı yapmayı öğrendi ama uykusunda olunca çığlık atıyor sonra yapıyor hala gaz sorunu devam mıdır?
Birde midesi emerken gürül gürül oluyor acaba yanlış mı emziriyorum diyorum

Anasondan beri gaz sancimiz yok catir cutur cikariyor gazini kakada yapmaya basladi rahatladi yavrum ama anasondan.once uykusundan bagirarak uyanirdi midesinde ses ya acliktandir ya da bagirsaginda gaz vardir

Kızlar bugun troid testi için tahlil vermeye gitmiştik çok şükür değer normale dönmüş. Ancak bugün iki kere ağız dolusu kustu. Hiç bu kadar kusmamisti. Sizin de böyle kusan oldu mu bebislerde. İns tekrarlamaz

Biz 33 gunluguz kendinezaman kalkarsa ozaman emziriyorumzaten genelde sabah 3 ile 5 arasi mutlaka uyaniyor
Biz de bir aylık olduk bugün. Uyandırmasam aç kalır diye kıyamıyorum uyandırınca da uykusu bölündü diye üzülüyorum. Gece en geç on bir gibi uyuyorum sürekli uyu uyan durumundan dolayı . Açlık durumunun beş saati geçmemesi gerekiyordu galiba

Kızımda pişik oldu.hametan merhem iyi geldi de bitiyor.saglik ocağına yazdirayim.baska bişey de kullanınız var mı.bide travazol okudum.kac kutu yazar acaba
Valla bizim pişiği hametan fln iyi gelmedi 1aydır vardı sudocremi denedim ertesi gün geçti resmen

Arkadaşlar gece uyandırıp meme vermeye ne zamana kadar devam ettiniz
Oğlum 37 günlük oldu. Dün kontrolü ve aşısı vardı. 2890 kg 50 cm doğdu 4200 kg 55 cm olmuş sadece anne sütü alıyor ebe gayet iyi hatta çok bile dedi buna rağmen geceleri saatimi kuruyorum 2 saatte bir uyuyakalırsam 3 saati buluyor emziriyorum. Altını da değiştiriyorum daha rahat uyuyor. Ben uyandırınca saatlerce aç kalmış gibi emiyor ama kendi uyanıp istemiyor o yüzden bu rutine bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum

Yenidogan döneminde 3 saati gecmemesi lazim her bebek farklidir ama genelde buzamanlarda bebek aciktiginda kendi uyaniyor

5 saati geçme canım. Benimki 45 günlük doktor 5 saati geçme 2 aylık olunca 6 saat uyuyacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…