Merhaba, uyku eğitimi için 4 aydan önce başlamak önerilmiyor. Sadece çocuk ve ebeveynler yıpranır yazıyordu okuduğum kitapta. İsterseniz Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek kitabını okuyun bana çok faydalı geldi hala okuyorumCanım doktorlar bile farklı şeyler söylüyor. Çocuk doktoru banauyanmazsa 3 saatte bir emzir demişti. sağlık ocağı ebesi 3 saat çok 2 saat dedi, başka bir doktor gündüz 2 gece 3 saat dedi. Ben de gündüz her fırsatta emziriyorum 1.5 saati geçmiyor çünkü uyumuyor ve istiyor gece 2 saat uyuyakalırsam 3 saati buluyor. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin. Sütünün geliş miktarı bebeğinin emme süresi bence emme saatini etkiler. Hissiyatına ve bilgine güven derim. Bir de fazla emzirmek zarar getirmez hatta faydası çok. Uyku eğitimi de önemli tabi ben 2 aylık olunca uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Doktorumun da fikrini alarak tabiki
Borulcenin haslama.suyunu attim bulgurdan sonrada anason cayi ictigimden bebegede verdigimden yapmiyor hatta catir cutur pirtliyor artikPeki bulgur ve börülce bebekte gaz yapmıyor mu? Ben meyve bile yiyemiyorum korkudan bir kere yedim gazdan mahvoldu çocuk. Börülce ve bulgur hiç düşünemiyorum yesem neler olur
Ben 2 kizimada 4 aylikken egitim vrrdim hemen ogrendiler simdi 3.bebegimde de 4.ayda baslicamMerhaba, uyku eğitimi için 4 aydan önce başlamak önerilmiyor. Sadece çocuk ve ebeveynler yıpranır yazıyordu okuduğum kitapta. İsterseniz Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek kitabını okuyun bana çok faydalı geldi hala okuyorum
Benimki hiç 6 saat uyumuyor ya en fazla 3.5 saat. Ama genelde gece 2 saatte bir uyanıyoruz5 saati geçme canım. Benimki 45 günlük doktor 5 saati geçme 2 aylık olunca 6 saat uyuyacak dedi
Ben de inşallah başarabilirim ilk bebeğim. Şu an uyku konusunda sıkıntıları başladı gündüz uykusu olduğu halde zar zor uyuyor. Çoğu zaman uykusu çok kısa 15 dk falan. Geceleri fena değil neyse ki. Bir de ben kucağımda uyutuyorum emdikten sonra yerine koyuyorum. Ama yerine koyunca da pat diye uyanıyor o da ayrı meseleBen 2 kizimada 4 aylikken egitim vrrdim hemen ogrendiler simdi 3.bebegimde de 4.ayda baslicam
Maşallah maşallahBorulcenin haslama.suyunu attim bulgurdan sonrada anason cayi ictigimden bebegede verdigimden yapmiyor hatta catir cutur pirtliyor artik
Ahha inan ben 3.yu buyutuyorum ayni durum bende e var gunduz asla uyumuyor yarim saat belllki uyuyor gece fena degil kucakta uyuyor yerine yatirdimmi anina uyaniyor gece benimle uyuyor o anne bagimliligiBen de inşallah başarabilirim ilk bebeğim. Şu an uyku konusunda sıkıntıları başladı gündüz uykusu olduğu halde zar zor uyuyor. Çoğu zaman uykusu çok kısa 15 dk falan. Geceleri fena değil neyse ki. Bir de ben kucağımda uyutuyorum emdikten sonra yerine koyuyorum. Ama yerine koyunca da pat diye uyanıyor o da ayrı mesele
Sağ ol cnm .Peki bu kusma ile ilgili bi fikrin var mı her emmeden sonra kusuyor gündüz on dakikada bir meme istiyor uyuduğu zaman dışında tabiCanım doktorlar bile farklı şeyler söylüyor. Çocuk doktoru banauyanmazsa 3 saatte bir emzir demişti. sağlık ocağı ebesi 3 saat çok 2 saat dedi, başka bir doktor gündüz 2 gece 3 saat dedi. Ben de gündüz her fırsatta emziriyorum 1.5 saati geçmiyor çünkü uyumuyor ve istiyor gece 2 saat uyuyakalırsam 3 saati buluyor. Sen bebeğinin ihtiyacını daha iyi bilirsin. Sütünün geliş miktarı bebeğinin emme süresi bence emme saatini etkiler. Hissiyatına ve bilgine güven derim. Bir de fazla emzirmek zarar getirmez hatta faydası çok. Uyku eğitimi de önemli tabi ben 2 aylık olunca uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum. Doktorumun da fikrini alarak tabiki
Canim cok emiyor fazlasini atiyor emmek istemesi acliktan degil ya uyumak istiyordur yada gazi vardir ondanSağ ol cnm .Peki bu kusma ile ilgili bi fikrin var mı her emmeden sonra kusuyor gündüz on dakikada bir meme istiyor uyuduğu zaman dışında tabi
o kadar uyuyan çocuk mu varmış5 saati geçme canım. Benimki 45 günlük doktor 5 saati geçme 2 aylık olunca 6 saat uyuyacak dedi
Şu an beslenme sorunu yaşamasın diye geceleri kendim kaldırıyorum 2 aydan sonra kendim kaldırmayı bırakcam. Olur ya kusarsa diye gece lambası sabaha kadar açık belli aralıklarla kapatcam. Şimdi emerek uyuyor masal okuma fırsatım olmuyor aman yeter ki emsin hemen uyusun diyorum. Açıkçası uyku eğitimi konusunda bilgili de değilim en kısa zamanda uzmanların videolarını izleyip kitaplarını okuyup ona göre de hareket edeceğim.uyku eğitimine nasıl başlayacaksınız, merak ettim.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Uyku eğitimi konusunda çok bilgili değilim zaten. En kısa zamanda uzmanların videolarını izleyip kitaplarını okuyup ona göre hareket edeceğim. Zaten pat diye uyku eğitimi verilmez sadece ilk adımları atmayı planlıyorum. Geceleri beslemek için 2 saatte bir kaldırmak yerine onun uyanmasını beklemek, gece lambasını iyice uyuyunca kapatmak, yatmadan önce kitap okumak ya da müzik dinletmek gibi. Tavsiye ettiğiniz kitabı mutlaka temin edeceğim.Merhaba, uyku eğitimi için 4 aydan önce başlamak önerilmiyor. Sadece çocuk ve ebeveynler yıpranır yazıyordu okuduğum kitapta. İsterseniz Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek kitabını okuyun bana çok faydalı geldi hala okuyorum
Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla yenidoğanlar doyduklarını bilmedikleri için ve sadece doymak için değil uyumak, gaz sıkıntısından dolayı rahatlamak gibi birçok nedenden dolayı fazla emerler. Emdikleri fazla sütü de kusarlar. Eğer sürekli ağız dolusu kusmuyorsa, kilo almasına engel değilse çok normal. Benim oğlum çok kusan bir bebek değil eğer emerken kaka yapıyorsa altını hemen temizliyodum ve o esnada kusuyordu muhtemelen temizlerken popoyı yukarı kaldırsığımdan mideye baskı yapıyor. Şimdi memeden önce bezini değişiyorum emerken kaka yaparsa da en az yarım saat bekletiyorum. Bir de gazı olunca kusuyor. Kusmadan önce belirtileri var ağzında tükürük birikiyor kafasını sağa sola çeviriyor ve sesler çıkarıyor hemen kucağıma alıp gazını çıkarıyorum o zaman da kusmuyor ve daha rahat uyuyor.Sağ ol cnm .Peki bu kusma ile ilgili bi fikrin var mı her emmeden sonra kusuyor gündüz on dakikada bir meme istiyor uyuduğu zaman dışında tabi
Gecer cnm.bende oyleyim biraz azaldi ama asiri tepkiler verdigim oluyor zamanla gececek insallahKızlar ya doğumdan sonra hala kendime gelemedim bi çeşit depresyona girdim sanırım her seye alınıyorum kırılıyorum durduk yere ağlıyorum çok sinirli biri oldum eşime patlıyorum sürekli geçer mi bu kendimi çok tuhaf hissediyorumönceden lohusalıktandır diyodum ama hala devam ediyo ya
Aynı şeyi düşündüm. Saat bile kurmaz oldum çünkü asla 3 tam saat uyumuyor 1.5 bilemedin 2 saatte uyanıyor. Mama destekli olmamiza rağmeno kadar uyuyan çocuk mu varmış
Ben ilk20 gun hungur hungur agladim herseye hala arada oluyor kolay degil 9 ay icinde buyut sonra dogum gibi acili bir travma ama guzel bir sonuc bjr anda hayatimiza giren bir.minnak birbirimize alisma sureci uykusuz geceler aldigimiz kilolar vs vsbir suru neden sebeler var 4 5 aylik olsunlar hele bir herseyyoluna girecek onemli olan bu surecin kalici olmadigina kendini inandirman gececegini dusunmen sakin kendini karamsarliga kaptırmaKızlar ya doğumdan sonra hala kendime gelemedim bi çeşit depresyona girdim sanırım her seye alınıyorum kırılıyorum durduk yere ağlıyorum çok sinirli biri oldum eşime patlıyorum sürekli geçer mi bu kendimi çok tuhaf hissediyorumönceden lohusalıktandır diyodum ama hala devam ediyo ya
Bwnde kendi istedimi emziriyorum yoksa asla almiyor öguruyor birde zilli.o yuzden ne zaman isterse veriyorumAynı şeyi düşündüm. Saat bile kurmaz oldum çünkü asla 3 tam saat uyumuyor 1.5 bilemedin 2 saatte uyanıyor. Mama destekli olmamiza rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?