Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba, uyku eğitimi için 4 aydan önce başlamak önerilmiyor. Sadece çocuk ve ebeveynler yıpranır yazıyordu okuduğum kitapta. İsterseniz Bebeğiniz Uykuyu Çok Sevecek kitabını okuyun bana çok faydalı geldi hala okuyorum

Peki bulgur ve börülce bebekte gaz yapmıyor mu? Ben meyve bile yiyemiyorum korkudan bir kere yedim gazdan mahvoldu çocuk. Börülce ve bulgur hiç düşünemiyorum yesem neler olur
Borulcenin haslama.suyunu attim bulgurdan sonrada anason cayi ictigimden bebegede verdigimden yapmiyor hatta catir cutur pirtliyor artik

Ben 2 kizimada 4 aylikken egitim vrrdim hemen ogrendiler simdi 3.bebegimde de 4.ayda baslicam

Ben 2 kizimada 4 aylikken egitim vrrdim hemen ogrendiler simdi 3.bebegimde de 4.ayda baslicam
Ben de inşallah başarabilirim ilk bebeğim. Şu an uyku konusunda sıkıntıları başladı gündüz uykusu olduğu halde zar zor uyuyor. Çoğu zaman uykusu çok kısa 15 dk falan. Geceleri fena değil neyse ki. Bir de ben kucağımda uyutuyorum emdikten sonra yerine koyuyorum. Ama yerine koyunca da pat diye uyanıyor o da ayrı mesele

Borulcenin haslama.suyunu attim bulgurdan sonrada anason cayi ictigimden bebegede verdigimden yapmiyor hatta catir cutur pirtliyor artik
Maşallah maşallah Ben de kimyon ve rezene demliyorum bir süredir bazen karıştırıp veriyorum. İşe yaradi daha rahat çıkarıyor ama yine de yediklerim etkiliyor. Ben de anason deneyeyim olmazsa, teşekkür ederim

Ahha inan ben 3.yu buyutuyorum ayni durum bende e var gunduz asla uyumuyor yarim saat belllki uyuyor gece fena degil kucakta uyuyor yerine yatirdimmi anina uyaniyor gece benimle uyuyor o anne bagimliligi

Sağ ol cnm .Peki bu kusma ile ilgili bi fikrin var mı her emmeden sonra kusuyor gündüz on dakikada bir meme istiyor uyuduğu zaman dışında tabi

Sağ ol cnm .Peki bu kusma ile ilgili bi fikrin var mı her emmeden sonra kusuyor gündüz on dakikada bir meme istiyor uyuduğu zaman dışında tabi
Canim cok emiyor fazlasini atiyor emmek istemesi acliktan degil ya uyumak istiyordur yada gazi vardir ondan

Kızlar ya doğumdan sonra hala kendime gelemedim bi çeşit depresyona girdim sanırım her seye alınıyorum kırılıyorum durduk yere ağlıyorum çok sinirli biri oldum eşime patlıyorum sürekli geçer mi bu kendimi çok tuhaf hissediyorum önceden lohusalıktandır diyodum ama hala devam ediyo ya

uyku eğitimine nasıl başlayacaksınız, merak ettim.
Şu an beslenme sorunu yaşamasın diye geceleri kendim kaldırıyorum 2 aydan sonra kendim kaldırmayı bırakcam. Olur ya kusarsa diye gece lambası sabaha kadar açık belli aralıklarla kapatcam. Şimdi emerek uyuyor masal okuma fırsatım olmuyor aman yeter ki emsin hemen uyusun diyorum. Açıkçası uyku eğitimi konusunda bilgili de değilim en kısa zamanda uzmanların videolarını izleyip kitaplarını okuyup ona göre de hareket edeceğim.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Uyku eğitimi konusunda çok bilgili değilim zaten. En kısa zamanda uzmanların videolarını izleyip kitaplarını okuyup ona göre hareket edeceğim. Zaten pat diye uyku eğitimi verilmez sadece ilk adımları atmayı planlıyorum. Geceleri beslemek için 2 saatte bir kaldırmak yerine onun uyanmasını beklemek, gece lambasını iyice uyuyunca kapatmak, yatmadan önce kitap okumak ya da müzik dinletmek gibi. Tavsiye ettiğiniz kitabı mutlaka temin edeceğim.

Araştırdığım ve bildiğim kadarıyla yenidoğanlar doyduklarını bilmedikleri için ve sadece doymak için değil uyumak, gaz sıkıntısından dolayı rahatlamak gibi birçok nedenden dolayı fazla emerler. Emdikleri fazla sütü de kusarlar. Eğer sürekli ağız dolusu kusmuyorsa, kilo almasına engel değilse çok normal. Benim oğlum çok kusan bir bebek değil eğer emerken kaka yapıyorsa altını hemen temizliyodum ve o esnada kusuyordu muhtemelen temizlerken popoyı yukarı kaldırsığımdan mideye baskı yapıyor. Şimdi memeden önce bezini değişiyorum emerken kaka yaparsa da en az yarım saat bekletiyorum. Bir de gazı olunca kusuyor. Kusmadan önce belirtileri var ağzında tükürük birikiyor kafasını sağa sola çeviriyor ve sesler çıkarıyor hemen kucağıma alıp gazını çıkarıyorum o zaman da kusmuyor ve daha rahat uyuyor.

Gecer cnm.bende oyleyim biraz azaldi ama asiri tepkiler verdigim oluyor zamanla gececek insallah

Ben ilk20 gun hungur hungur agladim herseye hala arada oluyor kolay degil 9 ay icinde buyut sonra dogum gibi acili bir travma ama guzel bir sonuc bjr anda hayatimiza giren bir.minnak birbirimize alisma sureci uykusuz geceler aldigimiz kilolar vs vsbir suru neden sebeler var 4 5 aylik olsunlar hele bir herseyyoluna girecek onemli olan bu surecin kalici olmadigina kendini inandirman gececegini dusunmen sakin kendini karamsarliga kaptırma

Aynı şeyi düşündüm. Saat bile kurmaz oldum çünkü asla 3 tam saat uyumuyor 1.5 bilemedin 2 saatte uyanıyor. Mama destekli olmamiza rağmen
Bwnde kendi istedimi emziriyorum yoksa asla almiyor öguruyor birde zilli.o yuzden ne zaman isterse veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…