Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba canlar k.pederler bizde annemler bizde genis aile oluverdik.bugun oglumun dogum gunu 5 yasina giriyor hazirliklar var rabbim acilarini göstermesin buyuyorlar bir sekilde
Valla 3 çocuk artı ofis dedin birde annemler hepsi i iyi idare ediyorsun taktir ve tebrik ediyorum:) artı bize destek oluyorsun ve şikayet etmiyorsun kendimi çok mızmız hissediyorum artık

maşallah de ben gündüz saatte bir emziriyorum en geç gece de en fazla 3 saat uyuyor o da bir seferlik sonra yine 2 saatte bir ya da saatte bir uyanıyor...
Kotu degil okadarda benimki gecr full uyuyor ama gunduz 10 dk bile uyumuyor burnumdan getieiyor bak sabah 10 da uyandi bu saat oldu hala uyumadi ve surekli mizildaniyor memnun edemedim yikadim biraz once emzirdim ustune mama verdim anason icirdim.gazi cikti kaka yapti hala agliyor kimsede durmuyor babasi evde onda bile durmadi sadece ben mahvoluyorum gunduzleri

Kızlar ben 21 mayıs 00:30 da doğum yaptım. Doğum yaptığım günü 1.gün olarak sayıyormuyuz, 40 banyosu 40.gün mü yapılır yoksa 41.gün mü?

Kızlar ben 21 mayıs 00:30 da doğum yaptım. Doğum yaptığım günü 1.gün olarak sayıyormuyuz, 40 banyosu 40.gün mü yapılır yoksa 41.gün mü?
Ben 40.gun yaptırmıştım ertesi gun 2.gun sayiliyor olmasi lazim ama sen 12 den sonra dogurdugun icin ayin 22 sinde 2.gun oluyor

Gaz değilde uyumak istediğinden dolayı yapıyormuş .Dün ilk kez emzik verdim. Vermem dyrdum ama onunla uyudu biraz. Dger türlü hiç kucaktan inmiyordu .Emzik yapmıştı memeyi

Lohusalık sonrası adet olan var mı aranızda? 40 gün doldu 47. Gün adet oldum. Şaşırdım çoğu kişinin bisüre olmuyormuş..

Valla 3 çocuk artı ofis dedin birde annemler hepsi i iyi idare ediyorsun taktir ve tebrik ediyorum:) artı bize destek oluyorsun ve şikayet etmiyorsun kendimi çok mızmız hissediyorum artık
Cok sagol kuzum.❤tesekkurler cok yoruluyorum ama kuzularimi bir koklayinca gwciyor herseye deger valla evlatlarimizin cani sagolsun...hep birlikte asacagiz zorluklari soyle 4..5 aylik.olsunlar uykulari duzene girsin gececek duzelecek.

Lohusalık sonrası adet olan var mı aranızda? 40 gün doldu 47. Gün adet oldum. Şaşırdım çoğu kişinin bisüre olmuyormuş..
bende 1.yilin sonunda oldum ama erken olanda cok kisi var cnm.emziriyormusun bebisi

Gaz değilde uyumak istediğinden dolayı yapıyormuş .Dün ilk kez emzik verdim. Vermem dyrdum ama onunla uyudu biraz. Dger türlü hiç kucaktan inmiyordu .Emzik yapmıştı memeyi
Emzik bazen kurtarici oluyor benim kizda bazentokken emmek istyor ozaman veriyorum bende 5 10mdakka sakinliyor

Ben de 56. gün oldum ama eskisi gibi değil çok hafif geçiyor. Yani 1 ped dolmuyor bile ve bazen sadece kahverengi leke oluyor. Ben de olmaz diye düşünüyordum erken başladı

Ben de 56. gün oldum ama eskisi gibi değil çok hafif geçiyor. Yani 1 ped dolmuyor bile ve bazen sadece kahverengi leke oluyor. Ben de olmaz diye düşünüyordum erken başladı
Olsak dert olmasak dertte benim bayağı normal adet gibi geliyo az felan da değil.

ilk dogumumda olmuştum,bu doğumun şuan 45. gunundeyim henüz olmadım..ama keske olsam ,bence avantaj vücut, hormonlar normale dönüyor daha hızlı kilo veriliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…