Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
2.ayda doktor maksimum 6 saat aç kalabilir dedi anım. yani yine gece uyanıp beslenmesi gerekir bence bu konuda önce çocuk doktorunla görüş

ben de kucağımda uykuya daldırıyorum ama bunu yavaş yavaş bırakmak lazım 10 kg olunca kucağımda uykuya dalamayacak sonuçta o kadar taşıyamayacağım. uykusu gelince beşiğine yatıp uyumayı öğretmek istiyorum tabii gaz olaımız bitince. şu an uyurken bazen çığlık atıp uyanıyor ağlıyor gazdan. tekrar en az yarım saat kucağımda pışpışlayıp öyle uyutuyorum

Maşallah . Biz gece de gündüz de 2 saate en geç uyanıyor . Besliyorum. Ama uyurken işlerimi yapabiliyorum en güzeli de o
gündüz uyursa ben kesinlikle iş yapamıyorum çünkü gazdan kendini uyandırıp pışpış istiyor. onun uyuması 1 kişinin mesai yapması maalesef. şu an babannesi beşiğini ara ara sallıyor uyanır gibi oldukça

benimki gece uyuyor canım. 10-11 den sonra full uyuyor maşallah ama gündüz hep uyanık. ben de çocukken öyleymişim.
Off bizde gece uyuyoruz ama gunduz full uyanik suan ayagimda salliyorum kollarim koptu artik iyi sana kayinvaliden yardim ediyor benimki burnumun dibinde 3 cocugumda a parmagi i oynatmadi.el gibi geldi 1 saat bebegi sevdi el gibi gitti yapayalnizim butun gun kucagimda hic is yapamiyorum tuvalete bile gidemiyorum babasinda a durmuyor aksamlari

Arkadasim senle bebeklerimiz ayni sabah beri kucagimda uyiyo koyuyorum yerine uyaniyo kollarim koptu gaz gelince bizimkide uyaniyo bunlar ne zaman duzene girecek

Peki çocuklara fln nasıl yemek yapıyorsun?

Arkadasim senle bebeklerimiz ayni sabah beri kucagimda uyiyo koyuyorum yerine uyaniyo kollarim koptu gaz gelince bizimkide uyaniyo bunlar ne zaman duzene girecek
Valla 3 4 aylik olana kadar boyle malesef diger cocuklarimdan tecrubeliyim zaten5 aylik falan olsun bari yemegi yapana kadar yarim saat oyalanmasi icin yurutec alicam

Benim kizin 5.gun kanda tsh yuksek cikti. 15 gun sonra tekrar kan verdik. Topuk kaniyla bakiliyor tsh a.

Valla 3 4 aylik olana kadar boyle malesef diger cocuklarimdan tecrubeliyim zaten5 aylik falan olsun bari yemegi yapana kadar yarim saat oyalanmasi icin yurutec alicam
Canım maşallah bütün bunları Bile bile 3 e iyi cesaret etmişsin. Geçenlerde rüya gördüm başka bir kızım daha olmuş yeni doğmuş "olmaz ben nasıl 2 çocuğa bakıcam" diye telaşlara düşüyordum

Şimdi bile taşımak belli bir süre sonra zor oluyor. İnşallah tez zamanda besiklerinde kluyjuya dalmayı öğrenir kuzular

50.gündeyiz 3 gündür kabızlık çekiyor.aslında kabızda değil katı yapmıyo çocuk. Gazı felan rahat çıkarıyor yoksa duramaz diye düşünüyorum başına gelen varmı ? Bundan önce günde 3-4 kez rahat yapıyodu. Bianda değişti.

Benimki bazen 4 günde bir yapıyor. Poposuna zeytinyağı sürerseniz yapması kolaylaşır.

Gaz değilde uyumak istediğinden dolayı yapıyormuş .Dün ilk kez emzik verdim. Vermem dyrdum ama onunla uyudu biraz. Dger türlü hiç kucaktan inmiyordu .Emzik yapmıştı memeyi
Ben de emzik vermem diyordum ama uyuması için veriyorum. Bazen alıyor bazen almıyor. Uyuyunca çıkarıyorum hemen. Gece hiç vermiyorum. Gerçekten emzik bazı durumlarda kurtarıcı

2.ayda doktor maksimum 6 saat aç kalabilir dedi anım. yani yine gece uyanıp beslenmesi gerekir bence bu konuda önce çocuk doktorunla görüş
6 saat uyumaz ki canm. O uyusa da ben bir sorun mu var diye uyandırırım 6 temmuzda doktor randevumuz var gece beslenmesini sorcam zaten. Hedefim 2 aydan sonra 2 ya da 3 saatte bir uyandırmadan 4 saat uyumasını sağlamak. 6 saat hayalim bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…