- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
2.ayda doktor maksimum 6 saat aç kalabilir dedi anım. yani yine gece uyanıp beslenmesi gerekir bence bu konuda önce çocuk doktorunla görüşŞu an beslenme sorunu yaşamasın diye geceleri kendim kaldırıyorum 2 aydan sonra kendim kaldırmayı bırakcam. Olur ya kusarsa diye gece lambası sabaha kadar açık belli aralıklarla kapatcam. Şimdi emerek uyuyor masal okuma fırsatım olmuyor aman yeter ki emsin hemen uyusun diyorum. Açıkçası uyku eğitimi konusunda bilgili de değilim en kısa zamanda uzmanların videolarını izleyip kitaplarını okuyup ona göre de hareket edeceğim.
benimki gece uyuyor canım. 10-11 den sonra full uyuyor maşallah ama gündüz hep uyanık. ben de çocukken öyleymişim.o kadar uyuyan çocuk mu varmış
Maşallah . Biz gece de gündüz de 2 saate en geç uyanıyor . Besliyorum. Ama uyurken işlerimi yapabiliyorum en güzeli de obenimki gece uyuyor canım. 10-11 den sonra full uyuyor maşallah ama gündüz hep uyanık. ben de çocukken öyleymişim.
ben de kucağımda uykuya daldırıyorum ama bunu yavaş yavaş bırakmak lazım 10 kg olunca kucağımda uykuya dalamayacak sonuçta o kadar taşıyamayacağım. uykusu gelince beşiğine yatıp uyumayı öğretmek istiyorum tabii gaz olaımız bitince. şu an uyurken bazen çığlık atıp uyanıyor ağlıyor gazdan. tekrar en az yarım saat kucağımda pışpışlayıp öyle uyutuyorumBen de inşallah başarabilirim ilk bebeğim. Şu an uyku konusunda sıkıntıları başladı gündüz uykusu olduğu halde zar zor uyuyor. Çoğu zaman uykusu çok kısa 15 dk falan. Geceleri fena değil neyse ki. Bir de ben kucağımda uyutuyorum emdikten sonra yerine koyuyorum. Ama yerine koyunca da pat diye uyanıyor o da ayrı mesele
gündüz uyursa ben kesinlikle iş yapamıyorum çünkü gazdan kendini uyandırıp pışpış istiyor. onun uyuması 1 kişinin mesai yapması maalesef. şu an babannesi beşiğini ara ara sallıyor uyanır gibi oldukçaMaşallah . Biz gece de gündüz de 2 saate en geç uyanıyor . Besliyorum. Ama uyurken işlerimi yapabiliyorum en güzeli de o
Off bizde gece uyuyoruz ama gunduz full uyanik suan ayagimda salliyorum kollarim koptu artik iyi sana kayinvaliden yardim ediyor benimki burnumun dibinde 3 cocugumda a parmagi i oynatmadi.el gibi geldi 1 saat bebegi sevdi el gibi gitti yapayalnizim butun gun kucagimda hic is yapamiyorum tuvalete bile gidemiyorum babasinda a durmuyor aksamlaribenimki gece uyuyor canım. 10-11 den sonra full uyuyor maşallah ama gündüz hep uyanık. ben de çocukken öyleymişim.
Arkadasim senle bebeklerimiz ayni sabah beri kucagimda uyiyo koyuyorum yerine uyaniyo kollarim koptu gaz gelince bizimkide uyaniyo bunlar ne zaman duzene girecekOff bizde gece uyuyoruz ama gunduz full uyanik suan ayagimda salliyorum kollarim koptu artik iyi sana kayinvaliden yardim ediyor benimki burnumun dibinde 3 cocugumda a parmagi i oynatmadi.el gibi geldi 1 saat bebegi sevdi el gibi gitti yapayalnizim butun gun kucagimda hic is yapamiyorum tuvalete bile gidemiyorum babasinda a durmuyor aksamlari
Peki çocuklara fln nasıl yemek yapıyorsun?Off bizde gece uyuyoruz ama gunduz full uyanik suan ayagimda salliyorum kollarim koptu artik iyi sana kayinvaliden yardim ediyor benimki burnumun dibinde 3 cocugumda a parmagi i oynatmadi.el gibi geldi 1 saat bebegi sevdi el gibi gitti yapayalnizim butun gun kucagimda hic is yapamiyorum tuvalete bile gidemiyorum babasinda a durmuyor aksamlari
20 dk falan uykuya dalarsa apar topar tencereyr biseyler atiyorum uyumassa esim.gelince yapiyorum yemege oturmamiz.9 u buluyorPeki çocuklara fln nasıl yemek yapıyorsun?
Valla 3 4 aylik olana kadar boyle malesef diger cocuklarimdan tecrubeliyimArkadasim senle bebeklerimiz ayni sabah beri kucagimda uyiyo koyuyorum yerine uyaniyo kollarim koptu gaz gelince bizimkide uyaniyo bunlar ne zaman duzene girecek
Benim ilk bebek ay biran once bitse bu halleride duzene girselerValla 3 4 aylik olana kadar boyle malesef diger cocuklarimdan tecrubeliyimzaten5 aylik falan olsun bari yemegi yapana kadar yarim saat oyalanmasi icin yurutec alicam
Kisa dogru ancak duzelirler eylul gibi falanBenim ilk bebek ay biran once bitse bu halleride duzene girseler
Benim kizin 5.gun kanda tsh yuksek cikti. 15 gun sonra tekrar kan verdik. Topuk kaniyla bakiliyor tsh a.Kızlar on Haziranda doğum yaptım. Beşinci gün doktor kontrolüne götürdük. Kan değerinde tiroid değeri sınırda çıkmıştı. Doktor da 15 yada 20 günlükken tekrar getirin bı daha kan testi yapalım dedi. İçime hiç sinmedi. Sizin doktorlarda böyle bişi istediler mi. Zaten kan alırken çocuğun canını çok yaktılar. Doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna götürmüştük. Doktor da bı garip geldi bana. Özel hastanede. Kimse de randevu almayor. Tek doktor o varmış. Şu süreçte devlet hastanesine de götürmek istemiyorum
Canım maşallah bütün bunları Bile bile 3 e iyi cesaret etmişsin. Geçenlerde rüya gördüm başka bir kızım daha olmuş yeni doğmuş "olmaz ben nasıl 2 çocuğa bakıcam" diye telaşlara düşüyordumValla 3 4 aylik olana kadar boyle malesef diger cocuklarimdan tecrubeliyimzaten5 aylik falan olsun bari yemegi yapana kadar yarim saat oyalanmasi icin yurutec alicam
Şimdi bile taşımak belli bir süre sonra zor oluyor. İnşallah tez zamanda besiklerinde kluyjuya dalmayı öğrenir kuzularben de kucağımda uykuya daldırıyorum ama bunu yavaş yavaş bırakmak lazım 10 kg olunca kucağımda uykuya dalamayacak sonuçta o kadar taşıyamayacağım. uykusu gelince beşiğine yatıp uyumayı öğretmek istiyorum tabii gaz olaımız bitince. şu an uyurken bazen çığlık atıp uyanıyor ağlıyor gazdan. tekrar en az yarım saat kucağımda pışpışlayıp öyle uyutuyorum
Benimki bazen 4 günde bir yapıyor. Poposuna zeytinyağı sürerseniz yapması kolaylaşır.50.gündeyiz 3 gündür kabızlık çekiyor.aslında kabızda değil katı yapmıyo çocuk. Gazı felan rahat çıkarıyor yoksa duramaz diye düşünüyorum başına gelen varmı ? Bundan önce günde 3-4 kez rahat yapıyodu. Bianda değişti.
Ben de emzik vermem diyordum ama uyuması için veriyorum. Bazen alıyor bazen almıyor. Uyuyunca çıkarıyorum hemen. Gece hiç vermiyorum. Gerçekten emzik bazı durumlarda kurtarıcıGaz değilde uyumak istediğinden dolayı yapıyormuş .Dün ilk kez emzik verdim. Vermem dyrdum ama onunla uyudu biraz. Dger türlü hiç kucaktan inmiyordu .Emzik yapmıştı memeyi
Benim hesaplamalarımda 40.gün bugün ama bu programa göre çarşamba günü 40 ı çıkıyorBebeğin Kırkını 40'ını Hesaplama - Profesör Hesaplamacı
Bebeğinizin kırkı ne zaman çıkıyor, kolayca öğrenmek için tıklayın.www.hesaplamaci.com
6 saat uyumaz ki canm. O uyusa da ben bir sorun mu var diye uyandırırım2.ayda doktor maksimum 6 saat aç kalabilir dedi anım. yani yine gece uyanıp beslenmesi gerekir bence bu konuda önce çocuk doktorunla görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?