Kaza oldu aldirmayada kiyamadim dogsun dedik npalim iyiki de olmusCanım maşallah bütün bunları Bile bile 3 e iyi cesaret etmişsin. Geçenlerde rüya gördüm başka bir kızım daha olmuş yeni doğmuş "olmaz ben nasıl 2 çocuğa bakıcam" diye telaşlara düşüyordum
Neden ki benim oğlan 10 saat uyuyor doktor uyandırma dedi kendi uyanana kadar6 saat uyumaz ki canm. O uyusa da ben bir sorun mu var diye uyandırırım6 temmuzda doktor randevumuz var gece beslenmesini sorcam zaten. Hedefim 2 aydan sonra 2 ya da 3 saatte bir uyandırmadan 4 saat uyumasını sağlamak. 6 saat hayalim bile değil
Kaç günlük kiNeden ki benim oğlan 10 saat uyuyor doktor uyandırma dedi kendi uyanana kadar
Cok gazı oluyo diye bırak rahatlasın dedi 54 günlük bir aydır nerdeyse uyandrmıyorum kilosuda iyi olduğu için heraldeKaç günlük kio kadar uzun süre kan şekeri düşmez mıymış
Maşallah canım. Genelde bebekler sık sık uyanır ya. Gerçi benimki nasıl bilmiyorum şim ben uyandırdığım için kaç saat uyur bilemiyorum hiç kendi haline bırakmadım.Neden ki benim oğlan 10 saat uyuyor doktor uyandırma dedi kendi uyanana kadar
Bende öyle bilmiyodum bi bıraktım meğer uyuyormusMaşallah canım. Genelde bebekler sık sık uyanır ya. Gerçi benimki nasıl bilmiyorum şim ben uyandırdığım için kaç saat uyur bilemiyorum hiç kendi haline bırakmadım.
Kaç kg?Cok gazı oluyo diye bırak rahatlasın dedi 54 günlük bir aydır nerdeyse uyandrmıyorum kilosuda iyi olduğu için heralde
Benim kaynanam ilk 20 gün full iş yaptı evde yazık. Ben sadece emzirdim, bebeğe baktım uyudum. O olmasa evdeki bütün işler dururdu herhalde. Allah razı olsun. Kendisi 70 yaşında.Kızlar kaynanası kafadan problemli olanlar var benim kaynana gibi. Annem geldi bi ay kalıp döndü. Sonra o geldi geldiği üç beş gün oldu .Nefes alacak vaktim olmuyor benim .Emzir alt aç gaz çıkar uyut zaman böyle geçiyor . Eşim çaya bi bardak koyar arada sofra toplar bu kadar yardımı. Kaynanam utanmadan bu zamanın gelinleri farklı biz böyle miydik her şeye yetişirdik bizim kocalarımız yardım etmezdi daha buna benzer bir sürü laf. Kurduğun kahvaltı yaptığın yemek zoruna gidecekse ne diye lohusayken geldin benim evime .Eşimde doluyor tabi bana karşı annesi öyle söyleyince. Allah bildiği gibi etsin böylelerini
benimki gelmedi şükür ki kendine hayrı yok. bebeği görmeye geliyo sadece kahvaltıya geldi masadan kalktı köşeye geçti oturdu eşim yardım etti sağolsun.bi tabağını bile kaldırmaz annem40gn kaldı yanımda bi de anneme demişki yorulduysan ben de kalabilirim.Benim kaynanam ilk 20 gün full iş yaptı evde yazık. Ben sadece emzirdim, bebeğe baktım uyudum. O olmasa evdeki bütün işler dururdu herhalde. Allah razı olsun. Kendisi 70 yaşında.
Ne güzel işte sen razısın arkasından dua ediyorsun .Ben de Allah'a havale ediyorum .Tatile gelmiş sanki lohusa kadının evineBenim kaynanam ilk 20 gün full iş yaptı evde yazık. Ben sadece emzirdim, bebeğe baktım uyudum. O olmasa evdeki bütün işler dururdu herhalde. Allah razı olsun. Kendisi 70 yaşında.
Iş yapmazlar ki canım o yürek yok kaynanalardabenimki gelmedi şükür ki kendine hayrı yok. bebeği görmeye geliyo sadece kahvaltıya geldi masadan kalktı köşeye geçti oturdu eşim yardım etti sağolsun.bi tabağını bile kaldırmaz annem40gn kaldı yanımda bi de anneme demişki yorulduysan ben de kalabilirim.allah aşkına annem40 ndür yemek yap temizlk yap bana yardım et kadın parçalandı. kalsaydı napıcaktı bilmiyorum bebeğe bakarmış benim bildiğim anne bebeğine bakar yanındakiler ev işlerine yardımcı olur.
Aaa bu sey degil mi ya benim kaynanam iyiseninki eve gelmis bari benimki gelmiyoda gelse bile hem cocuga bakmaz.hemde benden hizmet bekler yani hem bebegr bakicam hem onune yemek koyucam hem cayini kahvesini sonrada utanmadan cekrr gider yedigini bile kaldirmaz bide ustune beni begenmezbenimki gelmedi şükür ki kendine hayrı yok. bebeği görmeye geliyo sadece kahvaltıya geldi masadan kalktı köşeye geçti oturdu eşim yardım etti sağolsun.bi tabağını bile kaldırmaz annem40gn kaldı yanımda bi de anneme demişki yorulduysan ben de kalabilirim.allah aşkına annem40 ndür yemek yap temizlk yap bana yardım et kadın parçalandı. kalsaydı napıcaktı bilmiyorum bebeğe bakarmış benim bildiğim anne bebeğine bakar yanındakiler ev işlerine yardımcı olur.
Kufur etmek serbest mi? Bu konuda ciddi.kanayan yaram var Valla yukarda yazdim benim kaynanamin durumunuKızlar kaynanası kafadan problemli olanlar var benim kaynana gibi. Annem geldi bi ay kalıp döndü. Sonra o geldi geldiği üç beş gün oldu .Nefes alacak vaktim olmuyor benim .Emzir alt aç gaz çıkar uyut zaman böyle geçiyor . Eşim çaya bi bardak koyar arada sofra toplar bu kadar yardımı. Kaynanam utanmadan bu zamanın gelinleri farklı biz böyle miydik her şeye yetişirdik bizim kocalarımız yardım etmezdi daha buna benzer bir sürü laf. Kurduğun kahvaltı yaptığın yemek zoruna gidecekse ne diye lohusayken geldin benim evime .Eşimde doluyor tabi bana karşı annesi öyle söyleyince. Allah bildiği gibi etsin böylelerini
6 7 saat uyuyan bebek mi varmis ya6 saat uyumaz ki canm. O uyusa da ben bir sorun mu var diye uyandırırım6 temmuzda doktor randevumuz var gece beslenmesini sorcam zaten. Hedefim 2 aydan sonra 2 ya da 3 saatte bir uyandırmadan 4 saat uyumasını sağlamak. 6 saat hayalim bile değil
Benim zoruma giden eşim ağzını açıp ta tek kelime etmiyor. Evime tatile gelmiş sanki .Ben de ağzımı açıp bişey diyemiyorum eşimle kötü olcm diye .Allaha havale etmişim onu.Annem geldi hem evde kosturdu hem bana bebeğe baktı tek laf etmedi.Birde utanmadan anneme gösterdiğim sevgiyi bekliyor . Rüyasında görürKufur etmek serbest mi? Bu konuda ciddi.kanayan yaram var Valla yukarda yazdim benim kaynanamin durumunu
2.ay aşısını sol kol ve 2bacaktan vurulduk rota. Virüsü aşısını 3.ay ve 5.ay dedi çocuk doktorumuz receteye yazdı ama bu aşı özel oldugundan devlet karşılamıyor diye biliyorum. Oğluma vurdurmamıştık dedim doktor hanıma size kalmış dedi ama ben öneriyorum dedi saglık ocağı hemşiremizde alırsanız rota virüsü aşısını ben vururm dediMerhabalar. Uzun zamandir giremiyorum. Bebisimiz neredeyse 2 aylik olacak yakinda. Yazilanlari okuyamadim belki konusulmustur. 2. Ay aşılarını yaptiran oldu mu? Normalde sadece verem asisi vardi. Ama gittigimiz doktor rota virus asisini da 2. Ayda ve verem asisiyla ayni gun yapilmasi gerektigini söyledi. Kizimda 3. Ve 5. Ayda 2 doz seklinde yaptirmistik. Artik boyle yapılıyor dedi. Var mi bir bilgisi olan???
2. Ayda baska asilar da vardi heralde di mi? Ben bir tek veremi hatirladim. 3 asi bir de rota olursa iyice sarsilacak cocuk...2.ay aşısını sol kol ve 2bacaktan vurulduk rota. Virüsü aşısını 3.ay ve 5.ay dedi çocuk doktorumuz receteye yazdı ama bu aşı özel oldugundan devlet karşılamıyor diye biliyorum. Oğluma vurdurmamıştık dedim doktor hanıma size kalmış dedi ama ben öneriyorum dedi saglık ocağı hemşiremizde alırsanız rota virüsü aşısını ben vururm dedi
Verem beşli aşı zatürre aşısı sol kol 2 bacaktan2. Ayda baska asilar da vardi heralde di mi? Ben bir tek veremi hatirladim. 3 asi bir de rota olursa iyice sarsilacak cocuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?