Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Zaten 2 ay aşısında zorlanıyolar hatta hemşire hanım ateşlenme yapabilir dedi calpol verebilirsin 1 çay kaşığı kadar 6 veya 8 saat arayla dedi birde rota vurulursa ağır gelmez mi?

Ayni ha birde ele gune karsi benim yaptiklarimla ovunur ama bana gelince beni begenmez evimdeki copu bile atmaz benim esimde susuyor bisey demiyor gecen gun patladim en sonunda

Ayni ha birde ele gune karsi benim yaptiklarimla ovunur ama bana gelince beni begenmez evimdeki copu bile atmaz benim esimde susuyor bisey demiyor gecen gun patladim en sonunda
Ben ne zaman patlayacm bakalım . Kabahat eşlerimizde zaten bir kere uyarsalar böyle terbiyesizlik yapmiycaklar .Oğluna açıyormuş karaktersiz .Oğlun iki bardak kaldırmakla ölmez . Ben sabahlara kadar uyumuyorum .Çocuğun olunca beni anlarsın diyordu .Oldu anlamıyorum anlamıycam. ALLAH bu zalimlerin şerrinden korusun bizi

Rota zaten ağızdan damla şeklinde veriliyordu diye hatırlıyorum

Neden ki benim oğlan 10 saat uyuyor doktor uyandırma dedi kendi uyanana kadar
10 saat miiii benim kuzum 2,5-3 saat anca dayanıyor. 10 dk bir göğüs 10 dk diğer göğüs alt değiştirme gaz çıkarma uykuya geçme derken hooop yine acıkıyor zaten Değil 10 saat 5 saat olsa artık iyi olur.

Cocugu yaparken ayip degilmis ogullari.is yapinca mi ayipmis

biz atak haftasindayiz, belirtileri bu kadar mı net olur tam 1.5 saatte bir uyaniyor geceleri ama ne uyanma bütün apartman..
artık utancımdan bazen salonda bazen oturma odasinda uyutuyorum..
alt ve üst kattakiler biraz uyusun diye..
ve bu fırtınalı günlerin bitmesine 7 gün var diyor.. bugün anason tohumu rezene aldırdım eşime az önce demledim, bu gece yatmadan vericem belki uyku yapar biraz..
uyuyamadigi icinde bana sinirleniyor tip tip yüzüme bakip agliyo
ama herşeye rağmen cok tatlı değiller mi ya
Allah sağlık versin hepsine..

Amin benimkide artık gülüveriyor

Anason benimkinide guzel uyutuyirdu ama atak haftasindayiz şu ara pek etki etmiyor

canım sen daha şanslısın benim de annem olsaydı keşke maalesef 2 yıl önce kaybettim. loğusalığımda anneciğim aklıma geldikçe ağladım. ama Allah yüzüme baktı da merhametli kaynana nasip etti..

Zaten 2 ay aşısında zorlanıyolar hatta hemşire hanım ateşlenme yapabilir dedi calpol verebilirsin 1 çay kaşığı kadar 6 veya 8 saat arayla dedi birde rota vurulursa ağır gelmez mi?
bizim de 16 temmuzda aşısı var ama sanki verem aşısı dediler rota aşısından bahseden olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…