Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

canım 10 dk az sanki fazla önsüt alıp erken acıkıyor olabilir bir memede en az 15-20 dk tutmaya çalışsan daha çok uyuyabilir

canım 10 dk az sanki fazla önsüt alıp erken acıkıyor olabilir bir memede en az 15-20 dk tutmaya çalışsan daha çok uyuyabilir
Benim oğlum da kısa süreli emiyor. Bazen sadexe sadece 5dk. Doktora sordum kilo alımı gayet iyi, demek ki sütün iyi geliyor çocuğa yetiyor dedi. Çişi ve kakasını da güzel yapıyor. Günde 7-8 bez değiştiriyorum. Doktor bebekler 5 dk içinde sütün %70 ini boşaltırlar dedi. Ama ben bazen ön sütü sağıyorum hem yağlı ve doyurucu sütü daha fazla emsin diye hem de göğüste süt birikince tazikli emiyor rahat edemiyor tıkanıyor. Bazen de bir göğsü tamamen boşaltın diye 3 emzirmeyi aynı göğüsten yapıyorum.

Rota aşısından bahsediyorsunuz grupta nedir yapılması şart mıdır

ben ilk kızıma yaptırdım yine yaptiricam..
kreş dönemi geldiğinde aşı varsa ishal,kusma vs daha hafif atlatıyor.
herhangi bir enfeksoyonda hastaneye gittiginizde rota aşısı var mıydı, varsa merak etmeyin hafif geçirir demislerdi

Peki bunlar kaçıncı günde oldu acaba?
Ben doğum yapınca hastane hemşiresi çıkmadan form verdi anlattı 5.gün topuk kanı 1 yada 2 aylıkken göz muayenesi 2 aylıkken kalça boyun ve beyin ultsasyonu yaptırın dedi ama pandemi süresinde olduğumuzdan 4 aya kadar yaptırın süre uzatıldı demişti ve verdigi formdada yazıyordu saglık ocagi bemşireside 1 aylık aşısını yaptırdığımızda 2.ayında aşı yaparken kalça ve göz muayenesini yaptırn demişti ben 2.ay aşısına gitmeden 2 gün önce yaptırdım bunları sağlık ocagı doktoruda baktı sonuçlara

Rota aşısını ben büyük kızımda yaptırmıştım geçen sene rota virüsü geçirdi. Hastanede yattık ama çok ağır geçirmedi. İns bu sefer de oğluma yaptırcam aşıyi. En azından gecirilse bile ağır atlatilmiyor

Ben de kizima rota virus asisi 3. Ve 5. Ayda yaptirdim. Doktor artik 2. Ve 4. Ayda oluyor dedi. 3. Ayda menenjit baslayacak dedi. Kizimda 9 ve 12. Aylarda 2 doz halinde vurdurmustuk menenjiti. Simdi o da mi farkli anlamadim. Pandemiden dolayi da.cok fazla doktor alternatifimiz yok. Ankarada olanlarin doktor tavsiyesi varsa alabilirim. Iyice kafam karisti

arkadaşlar aranızda sevişmeyi başarabilen var mı ya çocuktan sonra. Çok merak ediyorum :))

Bizde bugün 2 ay taramasindan geldik bebiş 6 kilo olmuş boy 61 cm kabızlık anne sütü yarıyorsa oluyormuş bizde kabizdik ftille duzelttik normalde 5 gün etmezse ftil sokuluyormus 3. Gün mosmor oldu bebegim kaktrdik 10 dk içinde fitille beraber bagirsaklari temizledi boynuna kadar kaka içinde kalmisti eğer gerçekten sıkıntı yaşıyorsa 5 gün beklemeyin derim

arkadaşlar aranızda sevişmeyi başarabilen var mı ya çocuktan sonra. Çok merak ediyorum :))
biz acaba diye düşündük farkettik ki ikimizde ne olduğunu unutmuşuz göz göze geldik ve eşim "40 ın tam çıksın da dedi" o ne demekse 40 ımızın yıldönümünde deneriz diye düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…