Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
arkadaşlar aranızda sevişmeyi başarabilen var mı ya çocuktan sonra. Çok merak ediyorum :))

Biz gorusmeyi bile basaramiyoruz. Esim buyuk cocugumla ilgileniyor. Onu uyuturken uyuyakaliyor..sabaha kadar orada kalıyor. Bebek zaten gece genelde uyanik, gunduz uyuyor..ben sabaha kadar bebekleyim

Gunaydinlar bizde 2aylik oldu bugun cıslar varrrr
Dunden beri huysuz kiz gaz cok var bakalim ne zaman gececek

Hahahah alemsin biraz zor oluyor ama basardik 2 defaustelikbende 3 cocuk
niye öyle diyorsun çocukla çok zor biz 1 kere denedik marttan beri yapmıyoruz ve inanılmaz acıdı ya bi süre yapamıcam galiba...doğurduğum için mi böyle oldu acaba

Biz gorusmeyi bile basaramiyoruz. Esim buyuk cocugumla ilgileniyor. Onu uyuturken uyuyakaliyor..sabaha kadar orada kalıyor. Bebek zaten gece genelde uyanik, gunduz uyuyor..ben sabaha kadar bebekleyim
bebeğin gece uyumaması çok kötü olmuş, en kısa sürede düzene girer inşallah

Ben ilk kizimda aynen bu sekilde adet oldum. Kizim surekli emiyordu ona ragmen oldum. Sonrasinda da 28 gunde bir duzenli olmaya devam ettim.
teşekkür ederm cevaplar için normal bir durum yani olabiliyor. kime sorsam çok sonra oldum yok 6 ay sonra oldm vs.. dediler de ben de bi anormallikmi var dedim

niye öyle diyorsun çocukla çok zor biz 1 kere denedik marttan beri yapmıyoruz ve inanılmaz acıdı ya bi süre yapamıcam galiba...doğurduğum için mi böyle oldu acaba
Allah allah bende hic aci olmadi.hatta dogurmamisim gibi ilk dogumumda da acimamisti bi dr a git istersen.okadar acimasi degil cunku

Kizlar bizim bugun 40.imiz cikti 32.gun kanamam bitmisti bu sabah 8 gundur 1 damla kanamam olmadi.bu sabah bi kalktim kanamam var diger cocuklarimda boyle.olmamisti ne ki bu adet olamaz diye dusunuyorum

teşekkür ederm cevaplar için normal bir durum yani olabiliyor. kime sorsam çok sonra oldum yok 6 ay sonra oldm vs.. dediler de ben de bi anormallikmi var dedim

Benim butun arkadaslarim ayni sekilde emzirirken regl olmadı. Ama doktorum normal dedi bana. Hatta simdi de, ilkinde ne zaman regk olmustun dedi. Hemen deyince, bunda da oyle olursun dedi.

Kizlar bizim bugun 40.imiz cikti 32.gun kanamam bitmisti bu sabah 8 gundur 1 damla kanamam olmadi.bu sabah bi kalktim kanamam var diger cocuklarimda boyle.olmamisti ne ki bu adet olamaz diye dusunuyorum
Benim 50 gun surdu cnm kanama

maşallah canım boyuna kilosuna , benim kızım fındık hala

Merhaba arkadaşlar sizin bebisleriniz de terliyor mu bugün banyo yaptırdım kısa kollu filan giydirdim çok sıcak diye uyuyup uyandı sanki üzerine su dokulmus gibi sırtına havlu koymak filan yetmez bildiğiniz beline kadar su üstünü değiştirdim yeniden alışveriş yapacağım böyle olursa elbise yetişmez oğluşuma saçı hiç dokulmedi tras ettik rahatladı kafasının arkasında kızarıklık oluşmuş sanirim sıcaktan ilk önce doğum izi sandık ama azalıyor sıcakta artıyor sanki arkadaşımın bebeği usutmus öyle ince de giydirmedi gene olmuş belki banyo suyu soğuk geldi bilmiyorum benimki de çok terliyor emerken özellikle uyuyunca memeden güç alıp pırt yapmaya çalışıyor haftaya asimiz var iki aylık zaman ne kadar çabuk geçti iyiki varlar

Herkese selamlar bizde dun asimizi olduk.2 aylik boyu kilosu normal sukurler olsun gun boyu cok huzursuzdu gaz ile bir mahvoldu bende calpol vermistim rahatladi oyle uyudu ❤❤

Erkek bebekler cok terler cnm sen surekli degisti rmek yerine bez yap bez koy yoksa gun boyu cok tisort gider bu tuhafiyelerde agiz bezi yapmak icin tul gibi ince kumaslar oluyor adi aklima gelmedi ben ondan koyardim sirtina gore buyuk yapmistim.kizim.terlemiyor onda kullanmadim

Tamam bakayım ondan bir de uyumadan önce mi koysam daha iyi yoksa uyanınca mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…